Трансферите приключиха...най-добрия състав ?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Трансферите приключиха...най-добрия състав ?
Ако ми беше нервно щях да стоя във вашия форум и да пиша под всяка тема-примерно за мижетурката Дембеле или за турчина Бейхан Помаков.Но си стоя тук,а ти си довтасъл да пишеш за Жардел.Може би от страх да ви пречука?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Ако ми беше нервно щях да стоя във вашия форум и да пиша под всяка тема-примерно за мижетурката Дембеле или за турчина Бейхан Помаков.Но си стоя тук,а ти си довтасъл да пишеш за Жардел.Може би от страх да ви пречука?
Не мога да разбера от какво да ни е страх, спри да го повтаряш както казах по-горе исках само да изразя опасенията си относно футболиста, защото освен това което написа мога да изредя още 2 пъти по толко анти-успехи нали се сещаш и те пак всичките ще са факти.

- Sagittarius
А за антиуспехите на палячото Гонзо могат да се напишат романи по-дебели от война и мир,но не пишем защото Гонзи е мизерник твърде малък,за да ни застраши с нещо.А Жардел и 10% да е на нивото си ще ви разкове като паянтов сандък.Изрази опасенията си,добре,сега си свободен да си коментираш темите за Търгу Муреш и Дъндолк,а като дойде времето за мача ще говорим пак,няма нужда да солиш всяка наша тема в нашия форум
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Форумът е свободен и мога да коментирам която тема пожелая така, че критиката ти е излишна.
А относно думите за Гонзо мисля, че няма смисъл да ги коментирам той е най-мразеният човек в БГ футбола явно....

- Simo Smurfa
- Контакти:
Не.Най-мразените хора във футбола сте такива "фенчета" на Левски като теб,който само повтарят как другите отбори са провинциални и незначителни,но винаги погледите и критиките им са отправени към тях.Гледай си отборчето и големите победи в Европа,който ви предстоят и дано Морето и тази година да ви смачка!!!(неутрален)
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
Simo Smurfa написа:Не.Най-мразените хора във футбола сте такива "фенчета" на Левски като теб,който само повтарят как другите отбори са провинциални и незначителни,но винаги погледите и критиките им са отправени към тях.Гледай си отборчето и големите победи в Европа,който ви предстоят и дано Морето и тази година да ви смачка!!!(неутрален)
Къде написах нещо за провинциални и незначителни отбори???

- Simo Smurfa
- Контакти:
А да не би мнението ти за отбори като Черно море, и другите по-малки отбори да ти е по-различно.(Честно)?
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
- Boksiorcheto
Говеда,хвърлете се от някъде. Не съм виждал толкова много злоба и комплексарщина на едно място. Дори и папагалите не злобеят толкова срещу нас,колкото вие срещу Черно море. Разбирам ви. Нямате от сумати години победа на "Тича" и ви смляха за купата,но научете се да губите
.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
ами извинявам се на феновете на Черно море, но личното ми мнение е, че Черно море може да играе много силен футбол, при условие, че има хубав = 30 хил стадион напр., хубава база и най-вече качествен тренер! Срам е Варна /а и Пловдив/ да нямат поне един стадион. Във Варна и в Пловдив има много, ама много футболни фенове и ако има къде да ходят на мачове ........ще има перфектна атмосфера. Сега обаче........Тича и Локомотив, Хр. Ботев, Ю. Гагарин, са.........пасища
-
smallmouse
- Контакти:
Говеда!Разкарайте се от нашия форум,смешни сте,жалки,завистливи, досадни като конски мухи и комплексирани провинциалисти .Не ни дреме за вас и сте нежелани тук!Гледайте си смешника гонзо,алкохолика дембеле и жалките футболистчета .Не сте дорасли да коментирате Супер Марио.С център нападател Тошко Колев ви н*****е с 4 гола,че с великия Жардел ли няма да ви отнесем!Ех 4-1 как боли!