Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Черно мое представи Жардел!

Мнениеот Sole » 28 юни 2010 20:18

krasimilkov написа:За треньор ли го взимате ,че е на доста годинки :lol: :lol: :lol: сигурно бяга от зимата в Бразилия

ЕТО ВИЖ ЗА КАКВО ГО ВЗИМАМЕ ТУК :
http://www.youtube.com/watch?v=WUME0NBI ... r_embedded

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юни 2010 20:28

vladipo написа:С такива играчи се прави футбол. В Турция и Гърция се започна така и вижте къде са. Дано той не е единствената звезда, която идва в родно първенство и дано повече отбори имат най-малко по един такъв играч. Честито на Черно море.

Гърция и Турция изобщо не са започнали по този начин ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 юни 2010 20:31

krasimilkov написа:За треньор ли го взимате ,че е на доста годинки :lol: :lol: :lol: сигурно бяга от зимата в Бразилия

:lol: Не е за треньор,колега,не е за треньор... :lol: И аз исках да сменят Велизар,но от днес нататък,няма да се съмнявам,в треньорските му качества.Просто Жардел ще компенсира всичко.
С Кривия на втората му година при нас,взехме бронз,сега с Жардел ще идем и по-напред. :) Иначе откак ни взе ТИМ,си имаме отбор за класиране между 5-о и 8-о място.
Само Черно море.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 юни 2010 20:38

А, дано СуперМарио повлече крак и донесе късмет на целия Български футбол :!:

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 28 юни 2010 20:40

Предполагам, че ще пуснат фланелки на Черно Море с Но.16 и името на Жардел .. такова нещо си заслужава...

[offtopic]P.S.
По- горе някой ме апострофира и тук искам да му кажа, че пиша Черно Море с две главни букви вианги, даже бих го писал и само с главни букви.
М-у другото в английския език е прието имена, загалвия , геграфски обекти и други подобни да започват с главни букви дори да са от 2,3,5 или 8 думи. В българския не е така, но за Черно Море аз си имам мои правила ;)[/offtopic]
Последна промяна от Nevertheless на 28 юни 2010 20:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 28 юни 2010 20:40

Дано не се изложим пред чужденците :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 юни 2010 20:42

MQplaya написа:Дано не се изложим пред чужденците :)

[offtopic]Ти пък. :lol: Кога не сме се излагали? :lol:[/offtopic]
Само Черно море.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юни 2010 20:44

Ами всъщност точно така почнаха в Гърция и Турция. Ривалдо бе изгонен от Милан, едва ли не оплют от Анчелоти, който го закова на пейката. Той отиде в Гърция и всички знаем какво стана. Сисе никой не го броеше за жив, когато дойде в Панатинайкос. Всички видяха докъде стигнаха в ЛЕ и то най-вече благодарение на Сисе. Но и при турци и при гърци има един голям проблем, за богатите клубове. Олимпиакос са една скъпа банда наемници, как си развиват школите тимове като гръцкия или Галатасарай, не знам, но въпреки Рийкард, въпреки Нонда, Монда и Елано... Не става само с ядене, а Чин - Бом не са изкарвали турски талант от 5-6 години сигурно. Няма Шаш или Шукюр. Просто е лесно - една торба пари, една торба наемници и айде ще ставаме шампиони! Развитие на школите - това е истината и налагане на местни, млади (не задължително собствени) кадри. Другото е до време...
Като свършат кинтите? Какво правим? Закриваме клуба?
Сигурен съм, че Жардел ще помогне най-вече психологически на моряците, а и ще привлича повече хора на стадиона. Та темата има 4 страници вече, и то без чеервено-сини "битки". Той не е заиграл, а вече събира хора :mrgreen: . Браво!Евала за решението на ТИМ!
Бразилците знаят неща за футбола, 'дето европейците даже и не предполагат.
Последна промяна от metodito на 28 юни 2010 20:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юни 2010 20:51

metodito написа:Ами всъщност точно така почнаха в Гърция и Турция. Ривалдо бе изгонен от Милан, едва ли не оплют от Анчелоти, който го закова на пейката. Той отиде в Гърция и всички знаем какво стана. Сисе никой не го броеше за жив, когато дойде в Панатинайкос. Всички видяха докъде стигнаха в ЛЕ и то най-вече благодарение на Сисе. Но и при турци и при гърци има един голям проблем, за богатите клубове. Олимпиакос са една скъпа банда наемници, как си развиват школите тимове като гръцкия или Галатасарай, не знам, но въпреки Рийкард, въпреки Нонда, Монда и Елано... Не става само с ядене, а Чин - Бом не са изкарвали турски талант от 5-6 години сигурно. Няма Шаш или Шукюр. Просто е лесно - една торба пари, една торба наемници и айде ще ставаме шампиони! Развитие на школите - това е истината и налагане на местни, млади (не задължително собствени) кадри. Другото е до време...
Като свършат кинтите? Какво правим? Закриваме клуба?

Човек, Сисе е на 28 години, национал на Франция, Ривалдо отиде в Гърция от отбора на Милан (спечелвайки ШЛ). Точно това имах предвид, като казах, че гърците и турците не са започнали като нас ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 28 юни 2010 20:52

Жардел е голям голаджия, дано му тръгне играта в А група!

Върни се в “Черно море”