Новата селекция на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Новата селекция на Черно море
Малко лоши новини.Юруков отново с болки в коляното.Миро няма да започне подготовка,дано не спре с футбола въобще.За Ели е 99% сигурно че заминава.И отново оставаме без халфове,ако и Наката замине.Недай боже да продадем и Дани Димов.Тогава вече ще стане страшно.
Единственото що годе успокояващо е,че тези неща се знаят преди началото на подготовката и има време за реация.Ще вземаме централния нападател на Доростол.Имал много добри качества.И е млад.При това положение ни трябва задължително един като Еньо или Муши.И два халфа+едното момче от школата,корто да започне да трупа мачове.Смятам че ще се получи прилична секеция,за без пари.Но стадиона... 
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Ели Маркес изобщо не ме притеснява.... честно казано даже се радвам, че си тръгва. Успех в новия му отбор 
Най-много ме притеснява Миро, поне според това дето го говориш..... какво е станало толкова, че може да спре с футбола?! Верно, че трябваше отдавна да се е оправил, ама пък чак толкова ли зле стоят нещата с него, че да не може повече да играе...
Юруков да се надяваме, че просто се е чукнал при някое падане или единоборство и няма нищо сериозно
А Борносузов в момента ни е най-важния играч като се замисля... абсолютно сериозно говоря, хич не ми се ще да заминава, ама ако ще го прави дано да е в чужбина някъде и да си заслужава
За нападателя на Доростол не знам какво да кажа.... идея си нямам какво представлява, но май все пак е по-добре да вземем нападател, че с тия контузии не са добре работите....
Най-много ме притеснява Миро, поне според това дето го говориш..... какво е станало толкова, че може да спре с футбола?! Верно, че трябваше отдавна да се е оправил, ама пък чак толкова ли зле стоят нещата с него, че да не може повече да играе...
Юруков да се надяваме, че просто се е чукнал при някое падане или единоборство и няма нищо сериозно
А Борносузов в момента ни е най-важния играч като се замисля... абсолютно сериозно говоря, хич не ми се ще да заминава, ама ако ще го прави дано да е в чужбина някъде и да си заслужава
За нападателя на Доростол не знам какво да кажа.... идея си нямам какво представлява, но май все пак е по-добре да вземем нападател, че с тия контузии не са добре работите....

- Sagittarius
Абе ще спре с футбола хах
,аз знам,че Миро ще я започне с пълна пара и ще е напълно готов за сезона.Божилов ще е на линия през септември и ще е единствения който ще е извън строя.Жоро Илиев също започва на пълна пара.Юруков обаче ме притеснява,защото на такава тежка контузия като неговата,често се получават рецидиви,но нищо му нямаше с Монтана,играе от април,така,че по-скоро е нещо леко.Борносуза може и да го продадем на Подуене,защото е на години,но Дани Димов абсурд да ходи където и да е при положение,че се превърна в лидера на халфовата ни линия и без него отборът просто не може да играе и да води битки особено.Е,ако го искат на запад,в отбор от средно ниво-да се развива момчето,но офертата за Димов трябва наистина да е добра,че да го пуснем.Николай Колев от дубъла показва завидна ефективност за халф,бележи много голове,а ние имаме нужда от бележещ голове офанзивен полузащитник.Със сигурност няма да е ключова фигура като Димов,но алтернатива на Жоро и Юруков сега нямаме освен Ратников.И не ни трябва нито Еньо,нито Муши,защото са бездарници и некъдърници и по-добре да нападаме с Миро-Юруков,Миро-Тошко-Румен,Миро-Тошко,Миро-Румен и новия от Доростол,отколкото да влизаме бездарни куци коне и пияндетата на Подуяне.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Абе ще спре с футбола хах,аз знам,че Миро ще я започне с пълна пара и ще е напълно готов за сезона.Божилов ще е на линия през септември и ще е единствения който ще е извън строя.Жоро Илиев също започва на пълна пара.Юруков обаче ме притеснява,защото на такава тежка контузия като неговата,често се получават рецидиви,но нищо му нямаше с Монтана,играе от април,така,че по-скоро е нещо леко.Борносуза може и да го продадем на Подуене,защото е на години,но Дани Димов абсурд да ходи където и да е при положение,че се превърна в лидера на халфовата ни линия и без него отборът просто не може да играе и да води битки особено.Е,ако го искат на запад,в отбор от средно ниво-да се развива момчето,но офертата за Димов трябва наистина да е добра,че да го пуснем.Николай Колев от дубъла показва завидна ефективност за халф,бележи много голове,а ние имаме нужда от бележещ голове офанзивен полузащитник.Със сигурност няма да е ключова фигура като Димов,но алтернатива на Жоро и Юруков сега нямаме освен Ратников.И не ни трябва нито Еньо,нито Муши,защото са бездарници и некъдърници и по-добре да нападаме с Миро-Юруков,Миро-Тошко-Румен,Миро-Тошко,Миро-Румен и новия от Доростол,отколкото да влизаме бездарни куци коне и пияндетата на Подуяне.
Стрелецо,сега е един от малкото пъти,когато няма да се съглася с теб.Какво му има на Еньо?Биткаджия,какъвто ще пасне прекрасно на моряшкия ни стил.Бил пиянде?Хайде,де!Кога се чу че има проблеми с алкохола?Когато отказа да се подложи на Гонзо с нов договор без пари.Как мислиш,за какво го обича публиката от Подуяне?Момчето се раздава всеки мач.Мисля че имаме нужда от подобен играч.А момчето от Доростол има потенциал,но няма опита за А група.Ще трябва доста време докато се развие.Да не забравяме голмайстора на Б група Евгени Йорданов,след като отиде в ЦСКА,колко време му трябваше да влезе в час.А на нас ни трябват готови играчи,точно в този момент.За да има младите покрай кого да трупат опит.Защото на практика ще започнем сезона без нито един нападател!!!Румен и Тошко не са лоши играчи,но им трябва още много време за да натрупат необходимия им опит.Лошото за Миро е,че са му предписали ПЪЛНА ПОЧИВКА ПРЕЗ ЛЯТОТО!А някой писа че започнал да бяга.На Миро му е забранено дори да кара кола.Направете си сметка,какво му е състоянието.Едва след това ще минава нови прегледи и ЕВЕНТУАЛНО може и да започне да бяга,но може и да не започне.А след ЕДНА ГОДИНА и тази контузия,какво ще е състоянието му,дори и да се оправи?Един Бог знае.А и ще се пази също като Данчо.А Миро без битката която води,дали ще е нашия с който сме свикнали,или ще се превърне в балерина?Нещо което не го желая,но е много вреоятно да се случи.И с кого ще започне Попов подготовката?Защитата долу-горе ясна,ако не продадем някой титуляр.Тоест същата.Халфове-Дани Д,Жоро,Дани Г и Адемар.Ако Наката остане,станаха точно.Иначе се търси халф.Юрука в нападение.И точка.Дано остане Ратников и с Тошко,Румбата и черната перла имаме четири резерви на полеви играчи.А в такъв случай каквоправим?Дори и да вземем силистренчето,не ни решава проблема.ОСТАВАМЕ БЕЗ ИГРАЧИ МОМЧЕТА!Май ще се изпълнят мечтите на част от феновете за нашествие на юноши в първия отбор.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Sagittarius
Информацията,която ти казваш за Миро няма нищо общо с това,което аз знам.Дано аз да съм правия
.И какво лошо има юношите да правят нашествие в първия отбор?Във всички възрасти мачкаме,имаме сума ти национали,ами крайно време е да се появяват в мъжете.Дубала 4-ти,най-резултатния полузащитник е наше момче,видяхме Румбата как се включи.Силистренеца,Венков,Пейков,Марадончо и 3-4 юноши от дубъла начело с Николай Колев и сме тип-топ 
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Аз пък смятам, че час по-скоро трябва да вземем Илиев, Баждеков и Орманджиев
Да, да, няма грешка, говоря за д-р Михаил Илиев, Константин Баждеков и Стефан Орманджиев!!! Имаме силен отбор, но (очевадно) калпави доктор и физиотерапевти (ако изобщо имаме такива)... Финансов директор имаме ли, нямаме ли, нека някой дето е по-вътре в кухнята да каже. Да не говорим за фигура като спортно-технически директор или както му е там името. 21-ви век сме
Не става с някакво подобие на племенна структура да се управлява отбор. По телевизията и вестниците като стане въпрос за Черно море показват Велизар Главатар /Кольо поне се обличаше да му се не види/ и дотам.... Нататък-мъгла. Кой управлява клуба, кой се грижи за финансите-не е ясно! Ако искаме да прогресираме трябва да променим това. В Левски /колкото и да не са ми приятни/ явно Баждеков върши добра работа. ЦСКА и те правят някакви жалки опити, в доста случаи неуспешни. Промяна задължително трябва да има. Пресаташе ако трябва да се назначи. Тогава няма да се чудим и маем кой бил контузен, кой ще го гонят и т.н. да гадаем и да си чешем безкрайно езиците по форумите. Сега няма ли да излезе някой и да каже напр. Миро Манолов започва да тренира, продаваме Елидиано Маркес, купуваме Боян Пейков.... Превърнахме се във врачки и шпиони да разберем какво става в любимия ни отбор... Просто трябва по-добро управление, ако сте ме разбрали какво искам да кажа. М/у другото ЧЕСТИТ 24-ТИ МАЙ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ВАРНЕНЦИ И ЧЕРНОМОРЦИ!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Дончо Атанасов на Тича? Има ли запознати?
Спокойно ще има нови попълнения, Велизар заминава за Бразилия да търси играчи, Марадочно Атанасов ако вземем ще е достатъчно, Миро Манолов беше единствения футболист, който почти 1 година игра без смяна, не знам кой лекар го е оперирал, но май му е*а мамата, 2 или 3 пъти го оперира и след всеки път все по-зле става
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
smallmouse
- Контакти:
Mourinio написа:Спокойно ще има нови попълнения, Велизар заминава за Бразилия да търси играчи, Марадочно Атанасов ако вземем ще е достатъчно, Миро Манолов беше единствения футболист, който почти 1 година игра без смяна, не знам кой лекар го е оперирал, но май му е*а мамата, 2 или 3 пъти го оперира и след всеки път все по-зле става
Доколкото знам Миро ще почива още поне година,след това и да се върне ,ще си пази крака и няма да бъде онзи Миро,когото познаваме.Дай боже да не съм прав,но мисля че ни трябва нападател.
smallmouse написа:Mourinio написа:Спокойно ще има нови попълнения, Велизар заминава за Бразилия да търси играчи, Марадочно Атанасов ако вземем ще е достатъчно, Миро Манолов беше единствения футболист, който почти 1 година игра без смяна, не знам кой лекар го е оперирал, но май му е*а мамата, 2 или 3 пъти го оперира и след всеки път все по-зле става
Доколкото знам Миро ще почива още поне година,след това и да се върне ,ще си пази крака и няма да бъде онзи Миро,когото познаваме.Дай боже да не съм прав,но мисля че ни трябва нападател.
Странно, близо 2 години да се възстановя след операция
---------------------------------------