зелено-бяло написа:kenneth написа:Много неща ви липсват. На тича второто полувреме на завързан мач винаги е било 8-10 минути игра.
Къде е проблема?
На завързан мач....
Какво трябва да се прави?
Кои са тези "много неща"?
Футбол...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зелено-бяло написа:kenneth написа:Много неща ви липсват. На тича второто полувреме на завързан мач винаги е било 8-10 минути игра.
Къде е проблема?
На завързан мач....
МЕЦИ написа:зелено-бяло написа:kenneth написа:Много неща ви липсват. На тича второто полувреме на завързан мач винаги е било 8-10 минути игра.
Къде е проблема?
На завързан мач....
Футбол...
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Sagittarius написа:Mourinio написа:L_Messi написа:Ако Момиров беше останал шеф на СК - купата ви беше в кърпа вързана. Само че, тоя палячо прекали и нямаше как да остане на поста си, и по този начин трофеят отиде при нищо неподозиращият отбор на Берое, който с честен труд и пот на челото го спечели.
Приказваш колкото да не заспиш, без 10 основни играчи изпуснахме да ви сложим тройка още на полувремето в последния мач, а точно при Момиров ви дадоха доста измислени дузпи май си ги забравил
Лео Меси бързичко е забравил,че точно при Димо Момиров Левски стана Шампион 2009,а без Димо Момиров драпа на 4-то място!ФАКТ!
more написа:Как да ти обясни не виждаш ли,че футбола го играе с плавници.Опитва се да каже нещо,но то излиза нищо.![]()
зеления написа:Не мога да разбера едно нещо: Защо всичките ми мнения са изтрити, а на онова заядливото провокаторче Levskar_90 му оставят изобщо мнение? Що за модератори са напъплили в нашия форум? Майки за провокаторите и мащехи за отговарящите им? Ало господа, стойте и си управлявайте вашите форумчета. Както аз от регистрацията си до ден днешен не съм влизал в нечий чужд форум за да се заяждам, така и не искам тук разни плюмки и толериращи ги модератори!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта