Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
МЕЦИ

Re: Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?

Мнениеот МЕЦИ » 05 май 2010 22:40

зелено-бяло написа:
kenneth написа:Много неща ви липсват. На тича второто полувреме на завързан мач винаги е било 8-10 минути игра.

Къде е проблема?
На завързан мач....
Какво трябва да се прави?
Кои са тези "много неща"?

Футбол...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 05 май 2010 22:41

МЕЦИ написа:
зелено-бяло написа:
kenneth написа:Много неща ви липсват. На тича второто полувреме на завързан мач винаги е било 8-10 минути игра.

Къде е проблема?
На завързан мач....
Какво трябва да се прави?
Кои са тези "много неща"?

Футбол...

Кво каза?
(написа)
Обясни?

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 05 май 2010 22:48

Как да ти обясни не виждаш ли,че футбола го играе с плавници.Опитва се да каже нещо,но то излиза нищо. :lol: :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 05 май 2010 22:56

Sagittarius написа:
Mourinio написа:
L_Messi написа:Ако Момиров беше останал шеф на СК - купата ви беше в кърпа вързана. Само че, тоя палячо прекали и нямаше как да остане на поста си, и по този начин трофеят отиде при нищо неподозиращият отбор на Берое, който с честен труд и пот на челото го спечели.

Приказваш колкото да не заспиш, без 10 основни играчи изпуснахме да ви сложим тройка още на полувремето в последния мач, а точно при Момиров ви дадоха доста измислени дузпи май си ги забравил

Лео Меси бързичко е забравил,че точно при Димо Момиров Левски стана Шампион 2009,а без Димо Момиров драпа на 4-то място!ФАКТ!

Само 10 ли бяха, аз мисля, че излязохте с дублиращия отбор срещу нас :lol: , а това, че на полувремето водехте в резултата се дължеше най-вече на неумението пред гола на Петраш. Колкото до това как станахме шампиони - станахме, защото все още имахме боеспособен отбор. Само да вметна, че тогава не можахме да ви бием във Варна, не и без помощта на ракетата-носител на Момиров - Ристосков, който не отсъди чиста дузпа за нарушение срещу Гонзо. За последно през този сезон имахме боеспособен отбор и в мача за купата във Варна - същият този отбор на Левски победи Лацио в Рим (нещо, за което вие можете само да си мечтаете и то едва след няколко джинчета в топъл летен ден на плажа). Та в този мач, намесата на Димо беше повече от категорична във ваша полза, но победата ви се оказа пирова, тъй като без него, нямаше кой да ви добута до финала.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 05 май 2010 23:00

липсва ни футболна общественост - Стара Загора е цялата берое.....там това е животът. При нас ценностите са други...

липсва ни стадион - Берое имат скапан, но все пак голям стадион....могат да се съберат 15-20 000 души на мач. Ние при 500 000 град, колко ходим на тича....

липсва ни треньор - не че Илиан е голям треньор, но е подходящ за този тим..и тези играчи. При нас Кольо беше човека, не Велизар.

липсва ни нормална публика - всичките олигофрени, които стоят зад треньорската пейка са най-голямата причина никога да не спечелим нищо. те не умеят да се зарадват, да са благодарни, да приемат, че клубът е по-голям от тях. Всички тези капацитети,дето плюят всеки тренер и 90% от играчите са най-голямата пречка пред Черно море. Те не заслужават да получат тази радост....явно и ние, всички останали фенове и варненци не заслужаваме.

Липсва ни футболен мениджмънт

Липсва ни и малко късмет....макар, че какъв по-голям късмет да играеш с каварна на 1/4 и на 1/2 да те чакат берое, поморие и етрополе....по-голям късмет от този ...здраве да е!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 05 май 2010 23:02

more написа:Как да ти обясни не виждаш ли,че футбола го играе с плавници.Опитва се да каже нещо,но то излиза нищо. :lol: :mrgreen:

A така! :)
Пишат глупости,но не знам дали сами си вярват :mrgreen:
Липсва им Философия! :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 май 2010 23:07

Не мога да разбера едно нещо: Защо всичките ми мнения са изтрити, а на онова заядливото провокаторче Levskar_90 му оставят изобщо мнение? Що за модератори са напъплили в нашия форум? Майки за провокаторите и мащехи за отговарящите им? Ало господа, стойте и си управлявайте вашите форумчета. Както аз от регистрацията си до ден днешен не съм влизал в нечий чужд форум за да се заяждам, така и не искам тук разни плюмки и толериращи ги модератори!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 05 май 2010 23:14

varnafen,
съгласен съм само за късмета!
Липсва!
Публика-имаме!
Критична,взискателна,капризна!Но имаме!
Стадион-имаме!
Негостоприемен,неуютен и дори нелицензиран(засега),но имаме!В Ловеч не е ли по-малък?
Голяяяяям треньор?Само Димитър Пенев е такъв у нас.КОЙ друг има неговите успехи?
Футболно ръководство....хахаха.
Гриша Ганчев и екипа му.....може би да!Други?
Малко хумор-Титан,Батков,Гигов,Събев,Христолов,хайде че ми е жал вече.КОЙ?Футболни хора с ИМЕ във футбола?Неее,не ми проМЕЦВАЙ че "ФУТБОЛ" е аргумент!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 05 май 2010 23:17

зеления написа:Не мога да разбера едно нещо: Защо всичките ми мнения са изтрити, а на онова заядливото провокаторче Levskar_90 му оставят изобщо мнение? Що за модератори са напъплили в нашия форум? Майки за провокаторите и мащехи за отговарящите им? Ало господа, стойте и си управлявайте вашите форумчета. Както аз от регистрацията си до ден днешен не съм влизал в нечий чужд форум за да се заяждам, така и не искам тук разни плюмки и толериращи ги модератори!

Почти всички мнения съм му изтрил, но едно съм изпуснал и вече скандали стават.
А за това, че темата беше пълна със спам, който изтрих естествено, все още ли мислиш, че толерирам провокаторите ?

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 05 май 2010 23:18

Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?
- повечко парички за селкция от ТИМ!

Върни се в “Черно море”