Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Черно море с резервите срещу Миньор

Мнениеот garfild8 » 26 мар 2010 19:09

Добре бе,Чарли.В началото нямахме ли такива мачове с Велизар?Пак нямаше ли контузени и липсващи играчи?Да не би всеки мач да сме перфектни?Гледай по-оптимистично на нещата.Не бъди такъв голям песимист.
Само Черно море.

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 26 мар 2010 19:21

Точно това имам впредвид че и тогава имахме една дузина контузени ама никой не се оплакваше като губехме точки НАЛИ ??? А сега като виждаме че нищо не можем като тренер , късмета спря да ни покрива и излезе че БЕРОЕ и КАЛИАКРА са най-силните отбори в България ......??? ай стига с вицове молим..))))))) Баламите умряха 1989 година след това все сме ТАРИКАТИ и знаем колко е 2+2 ???))))) 4 “““““

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 мар 2010 19:27

Чарли,аз конкретно не се оплаквам от загубените точки.Мисля че,не си ме разбрал.
Само Черно море.

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 26 мар 2010 19:38

garfild не визирам теб приятелче а нашият велик тренер ПОПА ))))) На него последните му интервюта ))) Не се заяждам но се срамувам от този КЛОУН наречен Велизар Попов ( ПОПА ) Говори че футболистите биле МЪЖЕ ... да така е не са Дупета като него. Няма нищо МЪЖКО в него само приказки безкрай, Абе няма ли някой който да го познава и да му каже да влиза и да чете това което мислим ние феновете на отбора. Нямаме ДИПЛОМИ за футболни треньори но не гледаме само БГ първенство . И когато сме на Тича искаме да виждаме Мъже от страна на скамейката а не КЛОУНИ.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 26 мар 2010 19:42

Баннето го тоя чарли ли какъв е с маймунския аватар, омръзна ми да чета злобните му глупости, тоя е като един дето пише във оле-бг с ник ''сирака'', може и да е същия човек, само че използва епитета ''прическата'', такива глупаци чакат издънка и да почнат плюенето, а когато бием Левски и Локо Сф с 4 парцала или пък Черноморец на 2 пъти, след това ги няма дълго време по форумите.ТВЪРДО ЗАД ВЕЛИЗАР И ОТБОРА!В такива моменти трябва подкрепа, а не да ставаме като феновете на онези сини и червени шопски ''гранда''

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 мар 2010 20:02

Мерси за уточнението Чарли. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 мар 2010 20:08

Кажи какво да направи ПОПА като целия гръбнак да отбора е вън от игра - Миро,Жоро,Юрука,Дани Георгиев и като прибавиш заминаването на Кривия?Ами абсолютно всички офанзивни класни играчи,тези които придаваха блясъка на Черно Море не са на терена,какво искате не мога да разбера от този отбор и тези момчета,които както виждаме са младоци,предимно дефанзивни играчи,но се бориха докрай и се борят за всяка точка - къде успешно,къде не,но се борят и Велизар се бори,и е надъхан,и желае да бием...?Аман от хленцала.Какво да направи сега Велизар?Да пусне малкото ни останали класни изпълнители в Перник срещу рендетата?Наясно ли сте,че ако някой измежду Димов и Борносузов излезе извън строя дори и Калиакра ще ни опердаши щото няма да има кой да пусне 1 пас,да играе халф няма да има кой-или ще я караме с Дяков и Кулибали там?Просто се вижда,че не можем да се борим за медал,а е абсолютно безумие да рискуваме клювочи играчи в келяв безсмислен мач с Миньор и да излагаме на риск единствения си шанс за евроизлаз - Купата.Велизар си е направил добре сметката,за Купата е нашата работа,може да кретаме в А група,но за Купата - както срещу Левски-излизаме и убиваме наред,4:1,сега отиваме всички в Каварна и ги размазваме!А Перник-нека излязат младоците,Тошко Колев капитан,Мишо Лазаров,Кулибали,Андонов,Ратников,Заков,Фил,Капитанов,Трифонов,Добрев - ето ти един много як отбор с 4 наши юноши,шанс за младоци,за резерви.Сигурен съм,че те ще се борят много да бият там,повече от останалите,които много добре съзнават,че е много по-важно да бият в Каварна и ще се пестят,докато тези ще се раздадат докрай!Както миналата година момчета на по 18 години нагънаха Миньор там и измъкнаха 2:2
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 26 мар 2010 20:12

iskrichka написа:
thehellriser написа:
Победителят във финалната среща се обявява за носител на купата на България. Той придобива правото да представя страната в европейския турнир за Купата на УЕФА. Ако носителят на купата е и шампион на страната, за Купата на УЕФА участвува загубилият срещу него финалист.

Т.е. ако финалният мач хипотетично е ЦСКА - Чавдар (Етрополе), ако ЦСКА спечели и ако стане и шампион в първенството, Чавдар(Етрополе) отива автоматично в турнира за Купата на УЕФА (Лига Европа)?!

Да регламента е от тази година.

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 26 мар 2010 20:23

sagittarius искам правилно да ме разбереш приятелче ,ЧЕ АКО БЯХМЕ ИГРАЛИ С СХЕМАТА 4-4-2 КАТО ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ С БЕРОЕ ЩЯХМЕ ДА ГИ УШИЕМММММ МОМЧЕТА ГАРАНЦИЯ 100%. С тези футболисти и ЮНОШИТЕ трябва да ги убием и Минюро и Калиакра. Само този който ги нарежда на терена да знае какво да прави. Това е от мен.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 мар 2010 20:26

charlitobg написа:sagittarius искам правилно да ме разбереш приятелче ,ЧЕ АКО БЯХМЕ ИГРАЛИ С СХЕМАТА 4-4-2 КАТО ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ С БЕРОЕ ЩЯХМЕ ДА ГИ УШИЕМММММ МОМЧЕТА ГАРАНЦИЯ 100%. С тези футболисти и ЮНОШИТЕ трябва да ги убием и Минюро и Калиакра. Само този който ги нарежда на терена да знае какво да прави. Това е от мен.

Е,така го кажи-съгласен съм!Видя се разликата в 4-4-2 с безумното нареждане на една сурия дефанзивни играчи първите 45 минути.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”