Стадион

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Приключи втората част от проектирането на стадион "Варна"

Мнениеот San-Jose » 10 яну 2010 23:35

cristely написа:Сан Хосе, дай малко инфо за тази зала, плс, че аз нищо не съм чул за строежа на такава.

Изграждат нова спортна зала във Варна
15.12.2009 15:17
Нова спортна база ще бъде изградена върху общински терен до Аспарухов мост в близост до Института по хидродинамика, съобщи кметът на Варна Кирил Йорданов, предаде БГНЕС.

Подготовка по проектирането на полуфункционална зала с минимум 15 000 места ще започне още догодина. Съоръжението ще отговаря на всички критерии за европейски и световни първенства. Работното име на бъдещата зала е "Варна експо". Освен за спорт, тя ще се използва за изложби и панаирна дейност.

Идеята бе лансирана и преди време от кмета на среща с представители на спортните клубове. Тогава градоначалникът съобщи, че теренът е около 150 декара, а чрез залата Варна ще е готова да преболи конкуренцията на новите спортни бази, които се строят в Бургас, София и Русе.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 11 яну 2010 10:36

San-Jose написа:
cristely написа:Сан Хосе, дай малко инфо за тази зала, плс, че аз нищо не съм чул за строежа на такава.

Нова спортна база ще бъде изградена върху общински терен до Аспарухов мост в близост до Института по хидродинамика, съобщи кметът на Варна Кирил Йорданов, предаде БГНЕС.

Подготовка по проектирането на полуфункционална зала с минимум 15 000 места ще започне още догодина. Съоръжението ще отговаря на всички критерии за европейски и световни първенства. Работното име на бъдещата зала е "Варна експо". Освен за спорт, тя ще се използва за изложби и панаирна дейност.

Идеята бе лансирана и преди време от кмета на среща с представители на спортните клубове. Тогава градоначалникът съобщи, че теренът е около 150 декара, а чрез залата Варна ще е готова да преболи конкуренцията на новите спортни бази, които се строят в Бургас, София и Русе.

И накрая най-важното!Тази зала ще бъде построена от частен инвеститор,с участието на общината/земята/.А Софийската,както всичко останало,ще бъде с парите на цяла България.И както Иван Костов благоволи да спомене,някъде около 40-50млн били подготвени за кражба!!!Това на нищо не прилича вече.Пари за боклука в София-от бюджета.За метрото-от там,за националния стадион-от там,за залата-от там,за нови улици в София-от там.Ако съм пропуснал нещо,можете да ме допълвате.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 11 яну 2010 13:48

Veso1913 щом е за София значи може нали все пак са ни столица а наз тука в "провинцията" кучета ни яли ама не трябва да им се сърдим както вече казах .
Всичко се прави за тях и ралито ни взеха, пистата за формула едно щеше да е до Варна ама не в София да е , волейбола искат да вземат щото видите ли щом е национален отбор в софия трябва да играе само да гледат. Ама така трябва да е не им се сърдете те скоро и морето ще ни вземат :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 11 яну 2010 15:49

VW-CORRADO_1913 написа:Veso1913 щом е за София значи може нали все пак са ни столица а наз тука в "провинцията" кучета ни яли ама не трябва да им се сърдим както вече казах .
Всичко се прави за тях и ралито ни взеха, пистата за формула едно щеше да е до Варна ама не в София да е , волейбола искат да вземат щото видите ли щом е национален отбор в софия трябва да играе шопите само да гледат. Ама така трябва да е не им се сърдете те скоро и морето ще ни вземат :)

Не знам на колко години си,но навремето имаше проект за прокарване на плавателен канал Варна -София.Познай защо.За задоволяване на болни амбиции.Аз като разправям че онея не са на ред в главите,трябва да ми вярвате.Няма друга държава по света,в която столицата им да е направила толкова поразии на държавата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 11 яну 2010 20:44

Много започнаха да изграждат-зали стадиони в тази криза всичко изглежда е мираж и пред изборни обещания. :idea:

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 яну 2010 20:54

Veso1913 написа:
San-Jose написа:

И накрая най-важното!Тази зала ще бъде построена от частен инвеститор,с участието на общината/земята/.А Софийската,както всичко останало,ще бъде с парите на цяла България.И както Иван Костов благоволи да спомене,някъде около 40-50млн били подготвени за кражба!!!Това на нищо не прилича вече.Пари за боклука в София-от бюджета.За метрото-от там,за националния стадион-от там,за залата-от там,за нови улици в София-от там.Ако съм пропуснал нещо,можете да ме допълвате.

Така е, сами са си виновни от другите градове, че гласуваха за Бойко, той го каза ''приоритет в моето управление, ще е развитието на столицата'', така че ще си бъде нещо като премиер не на България, а на София, но ще спра да го критикувам, че нали знаете вече ни влизат в компютрите и четат какво пишем :x

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 12 яну 2010 12:18

Хора, айде не обръщайте темата на спор София-Варна... Преди да коментирате колко пари от бюджета отиват за София, се поинтересувайте колко пари от София отиват в бюджета... Проблемът не е, че еди-колко си милиона от бюджета отиват за постройка на спортна зала в София, Варна или Чепръчене. Проблемът е колко от тези милиони ще отидат не по предназначение...

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 17 мар 2010 16:39

Хора скивайте какво намерих из нета:
http://www.irconltd.com/page.php?n=40197&SiteID=373
това ще е козирката.

а иначе ме съмнява да правят основи ей така за нищото,все се надявам да стане работата

Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 мар 2010 18:26

Първо посочения линк не работи ;) Оправи го...
Второ- това, че се положени основи абсолютно, ама абсолютно нищо не значи... Те започнаха да ги пставят малко преди кризата да навлезе у нас... Така, че писмо от умрял чакаш ;)

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 17 мар 2010 18:39

MORSKI написа:Първо посочения линк не работи ;) Оправи го...

Само да вметна, че при мен с Google Chrome си работи ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”