Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!

Мнениеот DrAvalanche » 12 мар 2010 19:59

garfild8 написа:
Blue_AvalanchE написа:Абе моряци, до кога ще се правите на интересни ? КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА С ЛЕВСКИ ? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ТОЗИ ЗА ТРИТЕ МАЧА ПОДРЕД ! ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ПУСКАТЕ АНТИ - ЛЕВСКИ ТЕМИ, ЗАЯДЛИВИ КОМЕНТАРИ И ТАКА НАТАТЪК ? До кога ще си избивате комплексите ? Няма да ви търпя много.

Леле,уплашихме се. :roll: Да не си Брус Уилис и да ни изкъртиш всичките? :lol: Или си главен модератор на сайта и ще ни изтриеш акаунтите на всички? :roll: Като не ти понасяме,не влизай във форума ни,да ни дразниш с глупостите си.Елементарно е.

Това с триенето на акаунтите е ваш специалитет.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 мар 2010 20:02

Аз пък имам претенции мъм МОРСКИ. За няколко думи в защита на отбора ни от такива п**** като тези които ще цитирам е готов да банне Стрелеца, а тези??????:

Мнениеот blue magic на 12 Мар 2010 18:47
Този странен сайт явно е сборище на малоумниците на Варна. Как така решиха, че Черно море ще е финалист? А защо твърдят, че Ваташка е на щат в ЛЕВСКИ? И по какви причини смятат, че промените се правят еднолично от нея? По какви критерии решиха че 3 дни е недостатъчно време между два мача?
Може би трябва специално заради Черно море да се пренареди цялата програма, като има поне 6 дни за почивка между всеки мач, а понеже никой няма да играе на световното дай финала да го направим края на юни, че Ч.море да си починат.

и

Мнениеот Blue_AvalanchE на 12 Мар 2010 19:54
Абе моряци, до кога ще се правите на интересни ? КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА С ЛЕВСКИ ? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ТОЗИ ЗА ТРИТЕ МАЧА ПОДРЕД ! ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ПУСКАТЕ АНТИ - ЛЕВСКИ ТЕМИ, ЗАЯДЛИВИ КОМЕНТАРИ И ТАКА НАТАТЪК ? До кога ще си избивате комплексите ? Няма да ви търпя много

Тях, приятелю, какво ще ги правиш?????????????????

П.П. Може и в момента да не си на линия, така че не го приемай много на вътре.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 мар 2010 20:08

Алоо,страшните левскари!!!Като не можете да изкарате разумни доводи и на бой ли започнахте да налитате?Да не дойдете във Варна и децата пак да ви хвърлят една гора бой?Май е имало за какво да ви бият предния път.Хич не харесвам такива работи,но явно има индивиди които гладни си лягат,но не набити-НЕ!Не стига че няма по подпиран отбор от този на доносниците,ами започнаха да се оплакват и от писанията във форумите.Дай сега да спрем да пишем,че да ви направим кефа.Какво ще кажете?И ако случайно не сте забелязали,пак сте налазили форума на Черно море,като листни въшки прясна маруля.Айде дигайте си чукалата от нашия форум,че да няма РАЙД!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 12 мар 2010 20:08

Ели Ваташка не е напускала работата си в ПФК Левски... Просто от там нямат пари , за да и плащат заплатата и сега ще получава парите си всеки месец от БФС. То от БФС или от ПФК Левски е все тая. И двете организации обслужват един отбор вече двайсет години. Борис Касабов , като си получава заплатата от Ринг да не би да обслужва интересите на ЦСКА. Примери бол ... - Наско Сираков , Боби Михайлов , Станимир Стоилов , Вили Вуцов , Валентин Грънчаров , целия екип на Ринг и Про БГ с едно , две изключения за цвят , комисиите в БФС също са назначавани с благословията на кадрите на агент Батков и т.н. и т.н. знайни и не толкова знайни герои , като тези например , които станаха известни с отнемането на лиценза на ЦСКА за ЕКТ преди година , две. Кой мислите закла миналия кръг Миньор с тази измислена дузпа ... ? То да беше единичен случай , каквито са болшинството грешки на съдии в Европа добре ... , ама това е тенденция вече двайсет години. Що пък не взеха да сбъркат в полза на Миньор и на тях да им дадат дузпата. Защо не дадоха дузпа за Сливен на Герена , 100 % дузпа беше. А дадоха несъществуваща такава , поредна несъществуваща , но за ДС отбора. На отбора на комунистите и Държавна сигурност - ПФК Левски. Точно така , та няма да променят две , три дати , за да угодят на този тумор във футбола ни. Това е положението - футбол няма да имаме , докато тези бацили са начело на БФС и ръководят всичко с една цел - ПФК Левски да играе Ганкиното в ЕКТ. Там е далаверата , там са милионите. Ще отида и по надалеч , според мен гафът на съдията в мача Черно море - ПФК Левски за купата спокойно може да е бил поръчан , за да се намери повод да бъде сменено ръководството на съдийската комисия , но за такъв вариант никой от споменатите по горе журналистически гении не спомена. Защо ли ? Има хиляди гафове , които се замазват и въобще не виждат бял свят в медиите. Как според вас бяха взети от Ботев преди време двама техни футболисти - Георги Христов и Веселин Минев ? Да , по този начин се прави "селекция" в отбора на Държавна сигурност. Да Коща от ЦСКА ... Станислав Ангелов също взет от ЦСКА преди години заедно с Асен Букарев ... Примерите за откраднати футболисти с помоща на БФС комисиите са десетки в последните двайсет години. Колко български футболисти са отишли на Герена с реален трансфер ? Не се сещате в момента може би ... Няма и да се сетите. 8-)

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 20:08

зеления написа:Аз пък имам претенции мъм МОРСКИ. За няколко думи в защита на отбора ни от такива п**** като тези които ще цитирам е готов да банне Стрелеца, а тези??????:

Мнениеот blue magic на 12 Мар 2010 18:47
Този странен сайт явно е сборище на малоумниците на Варна. Как така решиха, че Черно море ще е финалист? А защо твърдят, че Ваташка е на щат в ЛЕВСКИ? И по какви причини смятат, че промените се правят еднолично от нея? По какви критерии решиха че 3 дни е недостатъчно време между два мача?
Може би трябва специално заради Черно море да се пренареди цялата програма, като има поне 6 дни за почивка между всеки мач, а понеже никой няма да играе на световното дай финала да го направим края на юни, че Ч.море да си починат.

и

Мнениеот Blue_AvalanchE на 12 Мар 2010 19:54
Абе моряци, до кога ще се правите на интересни ? КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА С ЛЕВСКИ ? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ТОЗИ ЗА ТРИТЕ МАЧА ПОДРЕД ! ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ПУСКАТЕ АНТИ - ЛЕВСКИ ТЕМИ, ЗАЯДЛИВИ КОМЕНТАРИ И ТАКА НАТАТЪК ? До кога ще си избивате комплексите ? Няма да ви търпя много

Тях, приятелю, какво ще ги правиш?????????????????

П.П. Може и в момента да не си на линия, така че не го приемай много на вътре.

Аргументите ти са слабички .... :roll:

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 20:17

viroglav написа:Ели Ваташка не е напускала работата си в ПФК Левски... Просто от там нямат пари , за да и плащат заплатата и сега ще получава парите си всеки месец от БФС. То от БФС или от ПФК Левски е все тая. И двете организации обслужват един отбор вече двайсет години. Борис Касабов , като си получава заплатата от Ринг да не би да обслужва интересите на ЦСКА. Примери бол ... - Наско Сираков , Боби Михайлов , Станимир Стоилов , Вили Вуцов , Валентин Грънчаров , целия екип на Ринг и Про БГ с едно , две изключения за цвят , комисиите в БФС също са назначавани с благословията на кадрите на агент Батков и т.н. и т.н. знайни и не толкова знайни герои , като тези например , които станаха известни с отнемането на лиценза на ЦСКА за ЕКТ преди година , две. Кой мислите закла миналия кръг Миньор с тази измислена дузпа ... ? То да беше единичен случай , каквито са болшинството грешки на съдии в Европа добре ... , ама това е тенденция вече двайсет години. Що пък не взеха да сбъркат в полза на Миньор и на тях да им дадат дузпата. Защо не дадоха дузпа за Сливен на Герена , 100 % дузпа беше. А дадоха несъществуваща такава , поредна несъществуваща , но за ДС отбора. На отбора на комунистите и Държавна сигурност - ПФК Левски. Точно така , та няма да променят две , три дати , за да угодят на този тумор във футбола ни. Това е положението - футбол няма да имаме , докато тези бацили са начело на БФС и ръководят всичко с една цел - ПФК Левски да играе Ганкиното в ЕКТ. Там е далаверата , там са милионите. Ще отида и по надалеч , според мен гафът на съдията в мача Черно море - ПФК Левски за купата спокойно може да е бил поръчан , за да се намери повод да бъде сменено ръководството на съдийската комисия , но за такъв вариант никой от споменатите по горе журналистически гении не спомена. Защо ли ? Има хиляди гафове , които се замазват и въобще не виждат бял свят в медиите. Как според вас бяха взети от Ботев преди време двама техни футболисти - Георги Христов и Веселин Минев ? Да , по този начин се прави "селекция" в отбора на Държавна сигурност. Да Коща от ЦСКА ... Станислав Ангелов също взет от ЦСКА преди години заедно с Асен Букарев ... Примерите за откраднати футболисти с помоща на БФС комисиите са десетки в последните двайсет години. Колко български футболисти са отишли на Герена с реален трансфер ? Не се сещате в момента може би ... Няма и да се сетите. 8-)

Абе пич , ти въобще чуваш ли се какви ги говориш ? За това , че на футболиста не му са плащани заплатите и премиите са виновни тогавашните притежатели на ЦСКА ( говоря ви за Да Коща ) ..... а за Ботев не ми говори въобще ..... те нямат пари да си платят тока . Много не на място си ги споменал . Левски не е крал от никого . В Левски се плащат всички заплати и тем подобни глупости , които са работа на ръководството на Левски . И които мен не ме вълнуват .... все пак аз не получавам нищо от тези пари . Аз искам Левски да побеждава и това е ! Къде с добра , къде с лоша игра ..... искам победи и точки. И прекалявате с това .... " после Левски в Европа нищо не прави " е да ама когато Левски стигна до 4-т финали на УЕФА никой не си позволяваше да говори така . Нали ? А и темата е за Черно Море и ЦСКА ...... Не мога да разбера защо отново намесвате Левски във вашите си работи ?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 мар 2010 20:20

evgenimilenov, изобщо знаеш ли за какво говоря?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 20:22

Да приятелю , знам . Видях , че говориш глупости за Левски и те поправих . :|

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 мар 2010 20:24

evgenimilenov написа:
Ros3n4o написа:
evgenimilenov написа:И така ..... ако ми казваш , че не бе отменен чист гол на Левски , с който резултатът ставаше 2:1 за Левски , което си е много важно като се има на в предвид , че левски бяха с 10 човека , и отменянето на този гол съкруши духа на играчите на Левски , че едва ли не Съдията се гаври с тях .

А след като е бил отменен този чистия гол, защо не беше отменен първия, който си беше от чиста засда... Ако беше отменен, резултата щеше да си остане 1:0, а вие с човек по-малко, сеш' ли се ;)

Имало е засада ? Е тука сме вече на различни мнение . ;)

Имало е отменен гол?Е тука сме на различни мнения. ;) Все гледа от своята камбанария,ако схващаш какво ти казвам. :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 20:26

Е да , но от нашето място явно се вижда по-добре . Не знам даже как може да оспорваш дадената ситуация .

Върни се в “Черно море”