Ратников
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ратников
Между другото.. като се има предвид, че "ратник" означава и войн, боец.... надявам се Ратников да бъде такъв на терена за отбора на Черно море 

Много правилна треньорска концепция показва Велизар.Срещу всеки отбор подхожда по различен начин.Вижда къде са силните и слабите им страни и гледа да се възползва максимално от тях.Дори и на този тежък терен,моряците показаха някои много хубави отигравания.Бързи пасове в дълбочина към един единствен играч,следва овладяване и събиране на защитата,след това пас към подкрепящия от задна позиция,моментално обръщане на фронта на атаката и само късмета попречи да вкараме на няколко пъти гол.И всичко то ПО ЗЕМЯ!!!Без хаос,без паника.Справиха се много добре при тези условия.Ако беше влязъл гола,щяхме да кажем че е перфектно,нали?
А специално за Ратников искам да кажа,че това момче+Сашо и Божилов/говоря за сегашната селекция/са взети с перспектива.Изграждаме отбор за следващите 5 години и ще берем плодове още от следващата.Макар че може да изненздаме още този сезон с купата.Дано нашите шефове се вземат в ръце и най-после да направят организация в този турнир,ако не друго,поне да не ни режат.Обърнете внимание колко играчи имаме до 25 години!!!Илко,Сашо,Шерифа,Димов,Тошко,Ратников,Божилов,Миро!8 човека,кой от кой по талантлив.Как мислите
,колко години ще играем с този отбор?Като сложим в числото и Дани Г,Данчо и Жоро...Единствено Борносуза,Адемар и Бачев вдигат малко годинките.Има време да ги гледаме,че и да ни омръзнат. 
Забравих Кулибали и Маркес!

Забравих Кулибали и Маркес!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- VW-CORRADO_1913
- Контакти:
дано дано а както се прави селекцията в момента сигурно и гореизброените по възрастни играчи до година две може и да ги заменят с млади момчета тъкмо сегашните младоци ще се поучупят и ще станат лидери и примери за по младите
[offtopic]
Не знам защо си мислиш, че форума има нещо общо със сайта и къде намесваш сините журналисти изобщо,...... Изнверви ме.....
Форума няма нищо общо със сайта, същия форум си има правила, които ти нарушаваш системно и някой колега напълно заслужено те е банирал.....Правилата са за това да се спазват, а не за да се нарушават! Дано си разбрал!
Към стрелеца с последно предупреждение си за вечен бан- във всеки твой пост и всяка тема намесваш Левски и ги обиждаш.... И аз също каот вас имам едно такова по-специално отнощшение към софийските отбори, но ти прекаляваш и твоето е злоба, която ако не прекъснеш ще се принудя да те накажа завинаги![/offtopic]
antares написа:т.е. sole го няма вече
Не знам защо си мислиш, че форума има нещо общо със сайта и къде намесваш сините журналисти изобщо,...... Изнверви ме.....
Форума няма нищо общо със сайта, същия форум си има правила, които ти нарушаваш системно и някой колега напълно заслужено те е банирал.....Правилата са за това да се спазват, а не за да се нарушават! Дано си разбрал!
Към стрелеца с последно предупреждение си за вечен бан- във всеки твой пост и всяка тема намесваш Левски и ги обиждаш.... И аз също каот вас имам едно такова по-специално отнощшение към софийските отбори, но ти прекаляваш и твоето е злоба, която ако не прекъснеш ще се принудя да те накажа завинаги![/offtopic]
[offtopic]
Що бе, Морски? Момчето си казва това което му е на сърцето. Не съм забелязъл да влиза във форума на Левски и да се заяжда с тях. Става точно обратното - защитава моряците срещу нападките на софийските фенове в нашия форум. Аз също не обичам Левски ( и ЦСКА, и Локо Сф ) особенно в последните 15-20 години. От софийските отбори на времето харесвах само Академик Сф. Не познавам лично Стрелеца - може би е млад човек и е по буен, но мисля, че каквото и да е казал е било справедливо и пропито със зелената идея. Ако бъде наказан за винаги, а след него още 2-3, които имат като него по-остро перо, кой ще защитава интересите ни във форума? Ти помниш как се бяха нахвърляли върху теб същите тези фенове на Левски нито викани, нито канени при нас. Нали разбираш, че тяхната цел е точно такава - да предизвикат нашите да си изтърват нервите и да им отговорят малко по-остро и ... бан. А след това спокойно да се изтъкват колко са велики и да плюят любимия ни отбор в нашия форум, когато няма да има кой да им опонира.
Хайде със здраве.[/offtopic]
MORSKI написа:antares написа:т.е. sole го няма вече
Към стрелеца с последно предупреждение си за вечен бан- във всеки твой пост и всяка тема намесваш Левски и ги обиждаш.... И аз също каот вас имам едно такова по-специално отнощшение към софийските отбори, но ти прекаляваш и твоето е злоба, която ако не прекъснеш ще се принудя да те накажа завинаги!
Що бе, Морски? Момчето си казва това което му е на сърцето. Не съм забелязъл да влиза във форума на Левски и да се заяжда с тях. Става точно обратното - защитава моряците срещу нападките на софийските фенове в нашия форум. Аз също не обичам Левски ( и ЦСКА, и Локо Сф ) особенно в последните 15-20 години. От софийските отбори на времето харесвах само Академик Сф. Не познавам лично Стрелеца - може би е млад човек и е по буен, но мисля, че каквото и да е казал е било справедливо и пропито със зелената идея. Ако бъде наказан за винаги, а след него още 2-3, които имат като него по-остро перо, кой ще защитава интересите ни във форума? Ти помниш как се бяха нахвърляли върху теб същите тези фенове на Левски нито викани, нито канени при нас. Нали разбираш, че тяхната цел е точно такава - да предизвикат нашите да си изтърват нервите и да им отговорят малко по-остро и ... бан. А след това спокойно да се изтъкват колко са велики и да плюят любимия ни отбор в нашия форум, когато няма да има кой да им опонира.
Хайде със здраве.[/offtopic]
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
[offtopic]Не е това начина- той се връзва на всяка тяхна провокация, почва да ги обижда и сам ме принуждава да действам...Никой не е над правилата, така както никой не е над отбора....Правих компромиси, но и на мен ми писна..... Има си начин, аз като видя провокация от когото и да е било ще действам, защо тярбва да им се връзвате не мога д аразбера- ей не се научихте да му се невиди..... Зелената идея е нещо много хубаво, пленило всички нас, но тук си има правила и зелената идея няма как да бъде оправдание! Има си начин да се отговори, а не като стрелеца постоянно "Фк Дзупа" , Уефски" и т.н..... Това е за други форуми не и за този! Самия факт, че му правя последно предупреждение, а не го гоня направо( имам ен на брой поводи да го сторя) показва, че не ми се иска да го правя и се надявам да си вземе поука и да не обръща внимание на тези фенове- или, ако ще ги оборва да спазва правилата и да го прави по правилния начин, а най-успеното действие срещу опитите за заяждане докато мен ме няма е мълчанието и това да се правиш, че не ги забелязваш.... Винаги действа и води до вбесяване от другата страна![/offtopic]
- wicked1913
- Контакти:
[offtopic]ами Сашо вместо да им оставяш коментарите вземи да им ги триеш...
аз лично полуяих банн с другия си юзър,защото бях написал "бате митко си остава приказката продължава"........... без коментар
знам,че това е офтопик но ми писна да чета глупостите на "сините фенове"(нека да ги наречем културно)...........[/offtopic]
аз лично полуяих банн с другия си юзър,защото бях написал "бате митко си остава приказката продължава"........... без коментар
знам,че това е офтопик но ми писна да чета глупостите на "сините фенове"(нека да ги наречем културно)...........[/offtopic]
фалшива коса - фалшив футбол!
[offtopic]Боре, аз ги трия, знам си работата
Не винаги съм на линия обаче...Това не значи да нарушавате вие правилата, когато се появя на линия ще взема нужните мерки....
Иначе това което си написал си е чиста проба заяждане и логично си си получил бана....Все едно някой фен на друг отбор да тръгне да се заяжда с нашия отбор... Както и го правят, за което си и получават наказанията.....Както вече казах- никой, абсолютно никой не е над правилата на форума- включително и аз
[/offtopic]

Иначе това което си написал си е чиста проба заяждане и логично си си получил бана....Все едно някой фен на друг отбор да тръгне да се заяжда с нашия отбор... Както и го правят, за което си и получават наказанията.....Както вече казах- никой, абсолютно никой не е над правилата на форума- включително и аз

-
- Контакти:
[offtopic]Ами и аз да вметна нещо,може ли?Има ли чалъм
провокаторите да бъдат контролирани от модераторите на "своя" отбор?Аз веднъж попитах дали само Морски трябва да "пази" нашата част от форума.
Примерно Дийпи се изказва че недостатъчно зачитаме синята идея,че нашите постове В НАШАТА ЧАСТ ОТ ФОРУМА затъмняват синьото слънце!Пречат му да сияе!Обаче идва "синия" МОД и го скастря!
Примерно!
Ей го онзи ден един друг от София не хареса заглавие на наша тема.Не сме можели да пишем грамотно.Прати я в кошчето![/offtopic]

Примерно Дийпи се изказва че недостатъчно зачитаме синята идея,че нашите постове В НАШАТА ЧАСТ ОТ ФОРУМА затъмняват синьото слънце!Пречат му да сияе!Обаче идва "синия" МОД и го скастря!
Примерно!
Ей го онзи ден един друг от София не хареса заглавие на наша тема.Не сме можели да пишем грамотно.Прати я в кошчето![/offtopic]
- Sagittarius
[offtopic]Това,че съм писал ФК Дузпа все си мисля,че си е баш попадение в десятката-7 мача в София - 8 дузпи ни бият,историята 2004 с 2-те дузпи след 90 минута тука няма да я напомням.Дори когато бяха най-силни те,а ние дебютирахме в А група 2001 пролетта ако помниш как се беше закучил мача на награждаването им 0:0 там до 55 минута,Жоро Илиев уцели гредата им от центъра и в ответната атака-дузпичкааааа,Гонзето пак полетя като пикираща Щука от 40-те,за Миньоро пък няма да говорим изобщо,видяхте какво стана[/offtopic]
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...