Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Мнениеот Dobri » 25 фев 2010 18:28

rsk написа:
Dobri написа:
rsk написа:Не знам дали осъзнавате, ама ако всеки фен писне защо няма национал в отбора му и мъри се съобрази с него, то ще има разширен състав от 100 футболисти.

Въпроса е че се вземат играчи като нашия Сърмов, който не може да спре топката или да подаде на повече от 10-15 метра. Че се вземат алкохолика Иван Иванов (който се изложи в Кипър, както и за ЦСКА) и П. Николов (не е ясно дали ще е титуляр в Литекс).
В същото време се пренебрегват за пореден път доказани бойци като Ж. Желев и С. Генчев и не се дава шанс на перспективни играчи като Иво Иванов и А. Александров.

Сърмов така както не може да подаде на повече от 10-15 метра, така си играе доволно за националния. Кой да викнат иначе да играе дефанзивен халф? Милен Петков ли? Алкохолика Иван Иванов като изреди един куп добри мачове, ми много ясно, че ще го викне. Пламен НИколов дето не е ясно дали ще е титуляр в Литекс им е играч на годината.

Стилиян Петров? Или е по-слаб от Сърмата?
Пелето? Или е по-слаб от Сърмата?
Последна промяна от Dobri на 25 фев 2010 18:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 25 фев 2010 18:35

Dobri написа: Стелиян Петров? Или е по-слаб от Сърмата?
До 2341 година ли ще разчитаме на тях??? В един от предните постове твърдиш , че на 24 си стар и безперспективен. Сега твърдиш, че трябва да разчитаме на играчи на над 30 години :lol: Последно? :mrgreen: Иначе по темата. Александър Александров има място в националния отбор, но просто не е повикан в този момент. Няма как да бъдат повикани всички добри български футболисти, нали ;)

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 25 фев 2010 18:41

moonlight написа:
Dobri написа: Стелиян Петров? Или е по-слаб от Сърмата?
До 2341 година ли ще разчитаме на тях??? В един от предните постове твърдиш , че на 24 си стар и безперспективен. Сега твърдиш, че трябва да разчитаме на играчи на над 30 години :lol: Последно? :mrgreen: Иначе по темата. Александър Александров има място в националния отбор, но просто не е повикан в този момент. Няма как да бъдат повикани всички добри български футболисти, нали ;)

Не си ме разбрал.
Твърдя че на 24 не може да се очаква кой знае какво развитие.
Стенли може да играе поне още 3 години. До тогава ще има нови "герои".
Пък и Гаджев беше по-качествен от Сърмата, преди контузията.
За сега (докато Пелето и Стенли са на това ниво - поне 3 години) място за Сърмата няма.

ПП Ако не беше от Левски, тая Сърма никой нямаше да я знае и да я е чувал - точно както "Шуманския Деко" и М. Огнянов.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 фев 2010 18:46

rsk написа:Сърмов така както не може да подаде на повече от 10-15 метра, така си играе доволно за националния. Кой да викнат иначе да играе дефанзивен халф? Милен Петков ли? Алкохолика Иван Иванов като изреди един куп добри мачове, ми много ясно, че ще го викне. Пламен НИколов дето не е ясно дали ще е титуляр в Литекс им е играч на годината.

Точно тук е мястото на Дани Димов.... защото е класа над Сърмов, а е няколко години по-млад при това :!:
Милен Петков отстъпва на Дани Димов, а е и много стар... никой не говори за Милен Петков. В темата споменах двама играчи само - Александър Александров (централния защитник) и Дани Димов :!:
Просто наблюдавайте Димов и ще се убедите сами, че е за национала.... стига вече да се е оправила контузията му и всичко да е наред :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 фев 2010 18:51

Оги,ние и да гледаме Сашко и Дани Димов(и другите ни кандидат-национали)няма никаква полза.Синоптика като не иска да ги види,няма смисъл.Трябва или да идат в правилните отбори или да вземат Лъчо Танев и Данчев,за мениджъри.Тези две в комбинация,са гаранция за националния.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 фев 2010 18:56

rsk написа:
Dobri написа:
rsk написа:Не знам дали осъзнавате, ама ако всеки фен писне защо няма национал в отбора му и мъри се съобрази с него, то ще има разширен състав от 100 футболисти.

Въпроса е че се вземат играчи като нашия Сърмов, който не може да спре топката или да подаде на повече от 10-15 метра. Че се вземат алкохолика Иван Иванов (който се изложи в Кипър, както и за ЦСКА) и П. Николов (не е ясно дали ще е титуляр в Литекс).
В същото време се пренебрегват за пореден път доказани бойци като Ж. Желев и С. Генчев и не се дава шанс на перспективни играчи като Иво Иванов и А. Александров.

Сърмов така както не може да подаде на повече от 10-15 метра, така си играе доволно за националния. Кой да викнат иначе да играе дефанзивен халф? Милен Петков ли? Алкохолика Иван Иванов като изреди един куп добри мачове, ми много ясно, че ще го викне. Пламен НИколов дето не е ясно дали ще е титуляр в Литекс им е играч на годината.

Ами на мястото на дефанзивния халф да слага Дани Димов.В директния двубой смачка прехваления Сърмов,барабар с франсето в комплект.Значи има алтернатива.А и самите МИСЛЕЩИ фенове на Левски признават че Сърмов е пълно дърво.Останалите можете да си го харесвате,но не и да се опитвате да го правите национал.Разликата в класите между двамата е огромна.Между другото има клсата на Мариан Христов от най-добрите му години.А е само на 21г!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 фев 2010 18:57

garfild8 написа:Оги,ние и да гледаме Сашко и Дани Димов(и другите ни кандидат-национали)няма никаква полза.Синоптика като не иска да ги види,няма смисъл.Трябва или да идат в правилните отбори или да вземат Лъчо Танев и Данчев,за мениджъри.Тези две в комбинация,са гаранция за националния.

Така е. Но тъпото е, че ако отидат в Левски да речем... след по-малко от 2 месеца и двамата ще са национали. Докато в Черно море нямат никакъв шанс :evil:

Трябва да вдигнем олелия до небето, това е единствения шанс... ето, Мърльо викна Иво Иванов от Берое и Мартин Камбуров... но това беше само заради олелията! Колкото да затвори устите на тия дето протестират! Сигурен съм, че няма и грам желание да ги използва! Аз не знам какво трябва да се направи, за да се викне играч на Черно море... пък да му се даде шанс да покаже какво може.... абсурд :roll:
Те нали Сашо Александров го бяха викнали един мач кога беше в национала, обаче не го пуснаха и за 5 мин., само се подиграха с момчето :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 фев 2010 19:08

Единственото решение да ги забележат както каза Велизар е да мачкаме софийските "грандове".В случая важи приказката "Бий за да те уважават".
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 фев 2010 19:14

more написа:Единственото решение да ги забележат както каза Велизар е да мачкаме софийските "грандове".В случая важи приказката "Бий за да те уважават".

Да,де.Само че ти ги биеш,те сменят съдийския шеф и викат че продължават напред.С 15 победи!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 фев 2010 19:16

Veso1913 написа:
more написа:Единственото решение да ги забележат както каза Велизар е да мачкаме софийските "грандове".В случая важи приказката "Бий за да те уважават".

Да,де.Само че ти ги биеш,те сменят съдийския шеф и викат че продължават напред.С 15 победи!

Искам напролет пак да я сменят заради Черно море.Да видим докога така ще е карат.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”