Мнениеот ntodorov » 24 фев 2010 14:00
Футбола е и късмет, но за съжаление е вече и тото, и букмейкърска игра. Комерсиализира се този спорт и ще дойде време, когато БГ първенството ни ще бъде най-интересно, защото нашите управници са "шоумени" и ни развличат по ТВ и стадионите. Аз писах за един случай, когато двама футбалери в Бургас преди около десетина години си спретнаха "пердах", а малко хора в това число и аз знаехме, че са първи приятели и имат резервирана маса за след мача. Вестниците тогава пропищяха: Скандал, побой и т.н. Мача беше между Нефтохимик и Литекс, а двамата играеха в "съперническите отбори". Единия до скоро беше национал, а другия вече се изживява, като треньор. Така е във всички мачове. Вярвайте ми. Единствено в турнирите на Европа нашите са перковци, защото няма кой да уговорят...Гледам на БГ футбола, като на един голям ташак и цирк. Радващото е, че футбалери и ръководители вече са артисти и то много добри. Та:
Класиране сезон 2009/2010
1. Литекс
2. ЦСКА
3. Левски
4. Локо СФ
След сезона сверете. Черно море - ще бъдат порязани, а врътката за евротурнирите ще бъде между тези 4 отбора. Черноморец - НЕ ИСКАТ Европа, СЪБЕВ и БАЛЪКОВ искат площи, терени и икономическа реализация в Бургас и региона. Това е. Всичко друго е безсмислено за тях. Утре може да прочетете, че Събев и Балъков са еднолични собственици на Лазур и кампуса.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.