Черно море - Черноморец (01.03.10)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Re: Черно море - Черноморец (01.03.10)

Мнениеот iskrichka » 23 фев 2010 23:08

Тодор Батков написа:
iskrichka написа:и аз съм за 1 или в най-лошия случай х:) върнете лентата назад.. кога сме губили последно домакински мач... ? :) сега като поразгледах май е от 25-ти кръг на сезон 2007/2008, което е било на 20.04.2008 :) дано не бъркам ;) ай моряции!!! :)

Последната загуба във Варна е точно срещу тях :(

точно мача на датата, която казах (ако действително е последната загуба) е Черно море - ЦСКА 0:2 :))))
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 24 фев 2010 00:04

iskrichka написа:
Тодор Батков написа:
iskrichka написа:и аз съм за 1 или в най-лошия случай х:) върнете лентата назад.. кога сме губили последно домакински мач... ? :) сега като поразгледах май е от 25-ти кръг на сезон 2007/2008, което е било на 20.04.2008 :) дано не бъркам ;) ай моряции!!! :)

Последната загуба във Варна е точно срещу тях :(

точно мача на датата, която казах (ако действително е последната загуба) е Черно море - ЦСКА 0:2 :))))

Последната е сезон 2008/2009 на 31.08, когато паднахме с дузпа (0:1) от Черноморец ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 24 фев 2010 00:19

Thomson написа:
Последната е сезон 2008/2009 на 31.08, когато паднахме с дузпа (0:1) от Черноморец ;)

shame on me... :oops: :oops: :oops:
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 фев 2010 08:28

green_vn написа:
ntodorov написа:ПС: Ако мача не беше в 14 часа в понеделник - във Варна щяха да се изсипят над 30 000 фена от Бургас :cry: . Поправете ме ако бъркам бройката :roll:

:) поправям те веднага-"поизтървал" си се с 3 нули в повече.... :mrgreen:

Сега. Три нули, проблем ли ще ги правим ? :) Иначе сега е момента да ни биете. И ако ни биете - бийте яко, защото в Черноморец стават странни неща. Гонят се добри играчи и то български ( колкото и да са кът ), защото не искали да им се намаляват заплатите. В същото време чужденците взимат "големи баници" дето всички ние дето мачкаме клавиатурите в този форум не сме ги сънували. Така, че бийте и ако биете - бийте яко за да се спуснат на земята господа управниците в Черноморец... Впрочем къде е Морския - бях му обещал, че на пролет ще се мерна из вашия форум. Обещах му, че ще честитя победата ви във Варна ( ако се случи )и ще го направя безпристрастно така, както ви честитих победата в Бургас за купата. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 24 фев 2010 10:00

Ще Коментираме след мача не изкам да давам прогнози от суеверие Напред Моряци!

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 24 фев 2010 12:04

ntodorov написа:
green_vn написа:
ntodorov написа:ПС: Ако мача не беше в 14 часа в понеделник - във Варна щяха да се изсипят над 30 000 фена от Бургас :cry: . Поправете ме ако бъркам бройката :roll:

:) поправям те веднага-"поизтървал" си се с 3 нули в повече.... :mrgreen:

Сега. Три нули, проблем ли ще ги правим ? :) Иначе сега е момента да ни биете. И ако ни биете - бийте яко, защото в Черноморец стават странни неща. Гонят се добри играчи и то български ( колкото и да са кът ), защото не искали да им се намаляват заплатите. В същото време чужденците взимат "големи баници" дето всички ние дето мачкаме клавиатурите в този форум не сме ги сънували. Така, че бийте и ако биете - бийте яко за да се спуснат на земята господа управниците в Черноморец... Впрочем къде е Морския - бях му обещал, че на пролет ще се мерна из вашия форум. Обещах му, че ще честитя победата ви във Варна ( ако се случи )и ще го направя безпристрастно така, както ви честитих победата в Бургас за купата. :)

Колега,формата не е най-важна винаги.Миналото първенство във Варна ви надиграхме а загубихме,в Бургас първия кръг същата работа.За купата минахме три пъти центъра 2-0 за нас.Не трябва да ни успокояват вашите проблеми.Левски ги смазахме с осакатен състав,а загубихме от Своге,Локо Пд. и т.н.В някой случай трябва да те пожелае и Онзи отгоре.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 фев 2010 14:00

Футбола е и късмет, но за съжаление е вече и тото, и букмейкърска игра. Комерсиализира се този спорт и ще дойде време, когато БГ първенството ни ще бъде най-интересно, защото нашите управници са "шоумени" и ни развличат по ТВ и стадионите. Аз писах за един случай, когато двама футбалери в Бургас преди около десетина години си спретнаха "пердах", а малко хора в това число и аз знаехме, че са първи приятели и имат резервирана маса за след мача. Вестниците тогава пропищяха: Скандал, побой и т.н. Мача беше между Нефтохимик и Литекс, а двамата играеха в "съперническите отбори". Единия до скоро беше национал, а другия вече се изживява, като треньор. Така е във всички мачове. Вярвайте ми. Единствено в турнирите на Европа нашите са перковци, защото няма кой да уговорят...Гледам на БГ футбола, като на един голям ташак и цирк. Радващото е, че футбалери и ръководители вече са артисти и то много добри. Та:
Класиране сезон 2009/2010
1. Литекс
2. ЦСКА
3. Левски
4. Локо СФ
След сезона сверете. Черно море - ще бъдат порязани, а врътката за евротурнирите ще бъде между тези 4 отбора. Черноморец - НЕ ИСКАТ Европа, СЪБЕВ и БАЛЪКОВ искат площи, терени и икономическа реализация в Бургас и региона. Това е. Всичко друго е безсмислено за тях. Утре може да прочетете, че Събев и Балъков са еднолични собственици на Лазур и кампуса.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 26 фев 2010 09:43

Моят състав за мача:

......................Пиргов..............
Сашо......Александров....Домакинов.......Бачев
.........................Димов......................
.....Д.Георгиев......Жоро Илиев.........Адемар
........................Ратников..............
.........................Заков.................
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 26 фев 2010 15:43

Това с точката в договора на Божилов да не играе срещу Черноморец е много некоректно. Някой спомня ли си дали имаше такава точка в договора на Каруча като им го дадохме?! Почти съм сигурен че нямаше...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 фев 2010 22:33

Само не ми харесва Заков.В Контролата показа много лоша форма,страх пред гола,изобщо-апатия.Трябва да играе Тошко Колев,който е на супер ниво макар и централен нападател да не може да играе...ще се получи точно схемата размазала Левски с 4:1
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”