зеления написа:Колеги, защо се карате с Крум? Та човека призна това, което другите фенове на Левски го мислят, но никога не го признават: "... понеже сте ни пряк конкурент". За пръв път фен на Левски не ни нарича селяни и не знам какво още. Може би защото и той самият е от Варна. Предполагам сега вече на всеки е ясно защо феновете на софийските "грандове" ни мразят
. До преди няколко години всичко беше ясно - шампион е ЦСКА или Левски и през едно-две десетилетия Локо Сф. Да ама сега нещата се промениха. Появиха се отбори които разчупиха статуквото изграждано през дългите години на комунизЪма и социализЪма
. Оказа се, че най-стария български отбор стана носител на новото, демократичното, истинското във футбола. С това софийските фенове и тези от страната, които поддържат софийските отбори никога не биха се примирили. Не биха се примирили за това, че сега за да станат шампиони, което ще се случва все по-рядко и по рядко, ще се наложи здраво да се борят на терена. Те разбират, че това, което направи БФС със съдийската комисия е едно от последните издихания на тоталитаризма във футбола. Ясно е, че при още 1-2 гафа хора като Боби Михайлов и сие ще бъдат махнати завинаги от футбола
и наистина българския футбол ще тръгне нагоре и напред.
Та за това все повече и повече ще се увеличава враждата между нас, феновете на Черно море и софийските агитки.
1."За пръв път фен на Левски не ни нарича селяни и не знам какво още"
Не е вярно!И аз не съм ви наричал селяни.За сметка на това съм получавал всякакви обиди от вашите фенове.
2.1996-1997 ЦСКА (София)
1997-1998 Литекс (Ловеч)
1998-1999 Литекс (Ловеч)
1999-2000 Левски (София)
2000-2001 Левски (София)
2001-2002 Левски (София)
2002/2003 ЦСКА (София)
2003/2004 Локомотив (Пловдив)
2004/2005 ЦСКА (София)
2005/2006 Левски (София)
2006/2007 Левски (София)
2007/2008 ЦСКА (София)
2008/2009 Левски (София)
Като гледам как се е "разчупило статуквото",лелееее...
3.По въпроса "Ч.море-носител на новото,демократичното,истинското във футбола"(звучи като лозунг от Априлския пленум на БКП) има писано в друга тема.Научи историята на клуба си преди да издигаш "лозунги".Казвам го съвсем благонамерено.Твърдите,че Левски е подкрепян с/у Ч.море,откакто двата клуба съществуват-сега,пък,на преден план излезе Б.Михайлов.Той откога е начело на БФС?