Черно море задържа най-добрите до 2013 г.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Черно море задържа най-добрите до 2013 г.

Мнениеот deepblue1963 » 25 яну 2010 13:27

зеления написа:Колеги, защо се карате с Крум? Та човека призна това, което другите фенове на Левски го мислят, но никога не го признават: "... понеже сте ни пряк конкурент". За пръв път фен на Левски не ни нарича селяни и не знам какво още. Може би защото и той самият е от Варна ;). Предполагам сега вече на всеки е ясно защо феновете на софийските "грандове" ни мразят :idea:. До преди няколко години всичко беше ясно - шампион е ЦСКА или Левски и през едно-две десетилетия Локо Сф. Да ама сега нещата се промениха. Появиха се отбори които разчупиха статуквото изграждано през дългите години на комунизЪма и социализЪма :lol:. Оказа се, че най-стария български отбор стана носител на новото, демократичното, истинското във футбола. С това софийските фенове и тези от страната, които поддържат софийските отбори никога не биха се примирили. Не биха се примирили за това, че сега за да станат шампиони, което ще се случва все по-рядко и по рядко, ще се наложи здраво да се борят на терена. Те разбират, че това, което направи БФС със съдийската комисия е едно от последните издихания на тоталитаризма във футбола. Ясно е, че при още 1-2 гафа хора като Боби Михайлов и сие ще бъдат махнати завинаги от футбола :!: и наистина българския футбол ще тръгне нагоре и напред.
Та за това все повече и повече ще се увеличава враждата между нас, феновете на Черно море и софийските агитки.

1."За пръв път фен на Левски не ни нарича селяни и не знам какво още"
Не е вярно!И аз не съм ви наричал селяни.За сметка на това съм получавал всякакви обиди от вашите фенове.
2.1996-1997 ЦСКА (София)
1997-1998 Литекс (Ловеч)
1998-1999 Литекс (Ловеч)
1999-2000 Левски (София)
2000-2001 Левски (София)
2001-2002 Левски (София)
2002/2003 ЦСКА (София)
2003/2004 Локомотив (Пловдив)
2004/2005 ЦСКА (София)
2005/2006 Левски (София)
2006/2007 Левски (София)
2007/2008 ЦСКА (София)
2008/2009 Левски (София)
Като гледам как се е "разчупило статуквото",лелееее...
3.По въпроса "Ч.море-носител на новото,демократичното,истинското във футбола"(звучи като лозунг от Априлския пленум на БКП) има писано в друга тема.Научи историята на клуба си преди да издигаш "лозунги".Казвам го съвсем благонамерено.Твърдите,че Левски е подкрепян с/у Ч.море,откакто двата клуба съществуват-сега,пък,на преден план излезе Б.Михайлов.Той откога е начело на БФС?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 яну 2010 14:08

Sole написа:Ето какво пишат сините журналисти в "Меридиан мач" преди полуфинала за КБ Калиакра-Ч.Море миналата година! :
"За Черно море днес е жизненоважно да стигне минимум до петото място. За да изтече наложената санкция от УЕФА, "моряците" трябва задължително да са на такава квота в класирането ни, че да получат право за мачове в някоя от трите континентални надпревари - Шампионската лига, купата на УЕФА или "Интертото". За втория турнир варненци могат да се класират през купата на България. Ще е голям конфуз обаче и грандиозно унижение за феновете Черно море да спечели трофея и да пропусне Европа, след като от три седмици от клуба убеждават всички, че няма наказание от Нион. При такова развитие на нещата ТИМ-аджиите ще се официализират като грандиозни лъжци, отричащи половин година една истина. Да, Черно море ще скочи на живот и смърт в Каварна, но то е по фирмени причини. И с оглед евентуалното отстраняване на тима на Вили Вуцов на финала пред Литекс ще се зададе най-протоколният мач в историята на турнира на купата на България. Всъщност, ако там са "канарчетата" вместо "оранжевите", Черно море, ще не ще, трябва да спечели, иначе изтърпяването на присъдата ще се отложи за догодина.
Подобен развой в турнира за националния трофей обаче е малко вероятен и затова варненци се движат по план 3 - "Интертото". От 12-ия кръг, та чак досега Черно море е в незапомнена успешна серия, "почернена" само с две загуби от Локомотив (Сф) и Левски. Причината е в поставената на пръв поглед невъзможна цел - петото място, която вече е напълно реална. Класирайки се там,"моряците" ще изконсумират наказанието,наложено от УЕФА, но тихомълком. За пред хората Никола Спасов или който ще е там наставник ще обяви, че участието в "Интертото" не се вписва в програмата му за подготовка, и в последното издание на надпреварата ще се появят я Славия, я Пирин. И така цялата срамотия със санкцията от евроцентралата ще бъде покрита. Факт е, че и Борислав Михайлов, и отговорникът за международните дела на централата Михаил Касабов, и вицепрезидентите Йордан Лечков и Стефан Орманджиев не смеят да излязат пред медиите и да вземат становище по скандала "Черно море". "Меридиан Мач" разкри какво пише в писмото на УЕФА, от канцелариите на "Тича" обявиха, че такова няма. При това положение най-нормалното нещо е някой от "Иван Асен" да си отвори устата и да измеца нещо. Каквото и да е. Все пак български отбор се предполага, че е изобличен в корупция.
От БФС обаче мълчат... И ще продължават да мълчат. Поне до май, когато ще стане ясно как ще се забърсва положението. Всъщност хората на Борислав Михайлов и по-специално тези, отговарящи за арбитрите, са в сериозна коалиция с Черно море. Поради несъщественото за момента положение на варненци във футболната ни геополитика никой не обръща внимание на воплите на техните съперници."
P.S. В последствие Ч.Море игра Финал за КБ с Литекс,взе бронза от Първенството и игра за УЕФА! Турнир Интертото нямаше. А, поредната синя помия срещу Моряците се оказа творение на болни сини мозъци.Но,това не попречи на "Меридиан мач" малко по-късно да избълва нова помия срещу Ч.Море изпъстрена с обиди към всички футболисти в деня преди мача Искра Стал-Ч.Море 0:3 за УЕФА.

Aйде сега сини разбирачи,обяснете този текст и кажете как искате да ви уважаваме.Докога ще се правите на големи отворковци и на най-честни и най-велики в света? ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 яну 2010 14:11

garfild8 написа:
Sole написа:Ето какво пишат сините журналисти в "Меридиан мач" преди полуфинала за КБ Калиакра-Ч.Море миналата година! :
"За Черно море днес е жизненоважно да стигне минимум до петото място. За да изтече наложената санкция от УЕФА, "моряците" трябва задължително да са на такава квота в класирането ни, че да получат право за мачове в някоя от трите континентални надпревари - Шампионската лига, купата на УЕФА или "Интертото". За втория турнир варненци могат да се класират през купата на България. Ще е голям конфуз обаче и грандиозно унижение за феновете Черно море да спечели трофея и да пропусне Европа, след като от три седмици от клуба убеждават всички, че няма наказание от Нион. При такова развитие на нещата ТИМ-аджиите ще се официализират като грандиозни лъжци, отричащи половин година една истина. Да, Черно море ще скочи на живот и смърт в Каварна, но то е по фирмени причини. И с оглед евентуалното отстраняване на тима на Вили Вуцов на финала пред Литекс ще се зададе най-протоколният мач в историята на турнира на купата на България. Всъщност, ако там са "канарчетата" вместо "оранжевите", Черно море, ще не ще, трябва да спечели, иначе изтърпяването на присъдата ще се отложи за догодина.
Подобен развой в турнира за националния трофей обаче е малко вероятен и затова варненци се движат по план 3 - "Интертото". От 12-ия кръг, та чак досега Черно море е в незапомнена успешна серия, "почернена" само с две загуби от Локомотив (Сф) и Левски. Причината е в поставената на пръв поглед невъзможна цел - петото място, която вече е напълно реална. Класирайки се там,"моряците" ще изконсумират наказанието,наложено от УЕФА, но тихомълком. За пред хората Никола Спасов или който ще е там наставник ще обяви, че участието в "Интертото" не се вписва в програмата му за подготовка, и в последното издание на надпреварата ще се появят я Славия, я Пирин. И така цялата срамотия със санкцията от евроцентралата ще бъде покрита. Факт е, че и Борислав Михайлов, и отговорникът за международните дела на централата Михаил Касабов, и вицепрезидентите Йордан Лечков и Стефан Орманджиев не смеят да излязат пред медиите и да вземат становище по скандала "Черно море". "Меридиан Мач" разкри какво пише в писмото на УЕФА, от канцелариите на "Тича" обявиха, че такова няма. При това положение най-нормалното нещо е някой от "Иван Асен" да си отвори устата и да измеца нещо. Каквото и да е. Все пак български отбор се предполага, че е изобличен в корупция.
От БФС обаче мълчат... И ще продължават да мълчат. Поне до май, когато ще стане ясно как ще се забърсва положението. Всъщност хората на Борислав Михайлов и по-специално тези, отговарящи за арбитрите, са в сериозна коалиция с Черно море. Поради несъщественото за момента положение на варненци във футболната ни геополитика никой не обръща внимание на воплите на техните съперници."
P.S. В последствие Ч.Море игра Финал за КБ с Литекс,взе бронза от Първенството и игра за УЕФА! Турнир Интертото нямаше. А, поредната синя помия срещу Моряците се оказа творение на болни сини мозъци.Но,това не попречи на "Меридиан мач" малко по-късно да избълва нова помия срещу Ч.Море изпъстрена с обиди към всички футболисти в деня преди мача Искра Стал-Ч.Море 0:3 за УЕФА.

Aйде сега сини разбирачи,обяснете този текст и кажете как искате да ви уважаваме.Докога ще се правите на големи отворковци и на най-честни и най-велики в света? ;)

Откъде,пък,ги познахте,че са "сини"?Не може ли да са "червени"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 яну 2010 14:12

Ами какъв интерес имат червените журналя,да смучат така от пръстите си? :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 яну 2010 15:06

garfild8 написа:Ами какъв интерес имат червените журналя,да смучат така от пръстите си? :)

Ами,като гледам "Тема Спорт" хич не си "смучат от пръстите".Или и те са "сини"?Досега не съм забелязал "Меридиан Мач" да е про-Левски,но ако това ще ви направи щастливи,можете и него да сложите на нашата "сметка".

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 яну 2010 17:03

Този дълбоко синия е като болен син фен.Или по точно,като котка.Не пада на гръб.Ти му говориш с факти,конкретен вестник,цитираш статия,той говори за Тема спорт и се опита да оригиналничи.Защо си губите времето с него?Зададох един въпрос в един мой пост.Допуснах статистическа грешка,която поправих в следващия си пост.Грешката я забеляза веднага.Опровержението и въпроса-НЕ!Защо?Ами защото така е по-удобно.За какво да отговаря на неудобни въпроси?И то на такива на които ако опита да отговори,най-малкото ще стане смешен.Затова мълчи.Но иначе не можеш му затвори устата.Когато си мисли че е прав.Напоследък забелязвам едно-две момчета пишещи в нашия форум,които се опитва да бъдат обективни.Но останалите са като умалени копия на агенти-доносници или господа орденоносци.Еле пък дълбоко синия-съкратено ДС,/интересна асоциация/все едно е адвокат от антората на Батков.А някой да е сполучил в спор с бай ви Ганя?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 яну 2010 17:26

Veso1913 написа:Този дълбоко синия е като болен син фен.Или по точно,като котка.Не пада на гръб.Ти му говориш с факти,конкретен вестник,цитираш статия,той говори за Тема спорт и се опита да оригиналничи.Защо си губите времето с него?Зададох един въпрос в един мой пост.Допуснах статистическа грешка,която поправих в следващия си пост.Грешката я забеляза веднага.Опровержението и въпроса-НЕ!Защо?Ами защото така е по-удобно.За какво да отговаря на неудобни въпроси?И то на такива на които ако опита да отговори,най-малкото ще стане смешен.Затова мълчи.Но иначе не можеш му затвори устата.Когато си мисли че е прав.Напоследък забелязвам едно-две момчета пишещи в нашия форум,които се опитва да бъдат обективни.Но останалите са като умалени копия на агенти-доносници или господа орденоносци.Еле пък дълбоко синия-съкратено ДС,/интересна асоциация/все едно е адвокат от антората на Батков.А някой да е сполучил в спор с бай ви Ганя?

"Тука става дума за онези изкривени от действителноста мачове,за които говорят и самите съдии.Изпратени били със заръка Левски да не губи във Варна в никакъв случай."
И аз чакам да ми кажеш кои са тези съдии и пред кого са се "изказали",ама...Между другото,deepblue дълбоко синьо ли го "превеждаш"?Ти учебник по английски отварял ли си?Като ти гледам IQ-то,какво да ти отговарям.И така,и така няма да разбереш.Ти допускаш не само статистически грешки:
"...той говори за "Тема Спорт" и се опитВА да..."
"...които се опитваТ да бъдат обективни..."
"...адвокат от Кантората на Батков..."
Не искам да си мисля,че всички фенове на Ч.море са като теб.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 25 яну 2010 19:08

[quote="deepblue1963"][/quote]

Май не разбираш от български. Не си желан в нашия форум!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 яну 2010 20:39

deepblue1963 написа:
Veso1913 написа:Този дълбоко синия е като болен син фен.Или по точно,като котка.Не пада на гръб.Ти му говориш с факти,конкретен вестник,цитираш статия,той говори за Тема спорт и се опита да оригиналничи.Защо си губите времето с него?Зададох един въпрос в един мой пост.Допуснах статистическа грешка,която поправих в следващия си пост.Грешката я забеляза веднага.Опровержението и въпроса-НЕ!Защо?Ами защото така е по-удобно.За какво да отговаря на неудобни въпроси?И то на такива на които ако опита да отговори,най-малкото ще стане смешен.Затова мълчи.Но иначе не можеш му затвори устата.Когато си мисли че е прав.Напоследък забелязвам едно-две момчета пишещи в нашия форум,които се опитва да бъдат обективни.Но останалите са като умалени копия на агенти-доносници или господа орденоносци.Еле пък дълбоко синия-съкратено ДС,/интересна асоциация/все едно е адвокат от антората на Батков.А някой да е сполучил в спор с бай ви Ганя?

"Тука става дума за онези изкривени от действителноста мачове,за които говорят и самите съдии.Изпратени били със заръка Левски да не губи във Варна в никакъв случай."
И аз чакам да ми кажеш кои са тези съдии и пред кого са се "изказали",ама...Между другото,deepblue дълбоко синьо ли го "превеждаш"?Ти учебник по английски отварял ли си?Като ти гледам IQ-то,какво да ти отговарям.И така,и така няма да разбереш.Ти допускаш не само статистически грешки:
"...той говори за "Тема Спорт" и се опитВА да..."
"...които се опитваТ да бъдат обективни..."
"...адвокат от Кантората на Батков..."
Не искам да си мисля,че всички фенове на Ч.море са като теб.

Ало, ти на учителка по бъларски език ли се правиш? Ако е така сбъркал си форума, пич. Това тук е футболен форум. :mrgreen: А знаеш ли колко причини може да има за това да се пише с грешки? Ще ти посоча само две от които и аз пострадах преди няколко години - Първи случай: Бях си счупил очилата в момент, когато трябваше да пиша един важен доклад. Писах без тях. Добре, че ми направиха новите навреме. Наложи се да препиша 29 страници от общо 31 защото когато "прогледнах" не можах да повярвам, че аз, а не някое дете от 2-3 клас ги е писало. Втори случай: Пишех си съвсем спокойно и изведнъж някои букви започнаха да не излизат нормално - например вместо "а" излиза "й" и т.н., други пък изобщо не излизаха на екрана. И понеже съм голям спец по компютрите правих какво ли не: разглобих и почистих клавиатурата, купих нова, но не и не. Добре, че човек има приятели, че след 1-2 часа "игра" с компа ми го стегнаха.
Та така, ако имаш футболни аргументи - о.к., но ако си решил да обиждаш участниците в този форум пак ще ти кажа: сбъркал си форума пич!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2010 09:52

зеления написа:Ало, ти на учителка по бъларски език ли се правиш? Ако е така сбъркал си форума, пич. Това тук е футболен форум. :mrgreen: А знаеш ли колко причини може да има за това да се пише с грешки? Ще ти посоча само две от които и аз пострадах преди няколко години - Първи случай: Бях си счупил очилата в момент, когато трябваше да пиша един важен доклад. Писах без тях. Добре, че ми направиха новите навреме. Наложи се да препиша 29 страници от общо 31 защото когато "прогледнах" не можах да повярвам, че аз, а не някое дете от 2-3 клас ги е писало. Втори случай: Пишех си съвсем спокойно и изведнъж някои букви започнаха да не излизат нормално - например вместо "а" излиза "й" и т.н., други пък изобщо не излизаха на екрана. И понеже съм голям спец по компютрите правих какво ли не: разглобих и почистих клавиатурата, купих нова, но не и не. Добре, че човек има приятели, че след 1-2 часа "игра" с компа ми го стегнаха.
Та така, ако имаш футболни аргументи - о.к., но ако си решил да обиждаш участниците в този форум пак ще ти кажа: сбъркал си форума пич!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз,пък,не виждам в този форум фенове,които да разбират от "ФУТБОЛНИ аргументи",освен от аргументите на псувните и плювните,ама нейсе...

Върни се в “Черно море”