Христо Бонев за Черно Море....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Христо Бонев за Черно Море....

Мнениеот garfild8 » 23 яну 2010 20:02

thebully написа:на мен пък ми направи друго нещо впечатление,преподписването на договорите на повечето основни футболисти,което показва че собствениците застават още по-здраво зад отбора в тези трудни времена на криза,и ще им лазим по нервите на софиянците още по-дълго време,колкото и да си приказват,това е положението :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: Това е сигура. :lol: Поне още три години,а после ще видим :)
Само Черно море.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 23 яну 2010 21:26

Sagittarius написа:И къде съм се заял?Споменавам ли друг отбор освен Черно Море?Обиждам ли някой?Или просто си гузен нещо :arrow: .Защо да не пусна коментар на една легенда на бъгларския футбол за моя отбор,на футболист номер 2 в историята на България заявяващ,че Черно Море по стойност трябва да се бори за титлата и,че ненормалната държава и БФС не позволяват това да е факт...и когато резултатите на терена започнаха да отразяват разликите в класите веднага се направи схема,за да се промени по някакъв начин това?Защото явно в ненормалния бъгларски футбол не е важно,че ги мачкаш на терена :?:

Дай интервюто... къде си го прочел ? Колко свърши мача в София между Левски и Черно море този сезон може ли да кажеш, от колко години Черно море няма победа с/у Левски в шампионата... за всички мачове ли БФС е виновен ?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 23 яну 2010 21:47

someone написа:
Sagittarius написа:И къде съм се заял?Споменавам ли друг отбор освен Черно Море?Обиждам ли някой?Или просто си гузен нещо :arrow: .Защо да не пусна коментар на една легенда на бъгларския футбол за моя отбор,на футболист номер 2 в историята на България заявяващ,че Черно Море по стойност трябва да се бори за титлата и,че ненормалната държава и БФС не позволяват това да е факт...и когато резултатите на терена започнаха да отразяват разликите в класите веднага се направи схема,за да се промени по някакъв начин това?Защото явно в ненормалния бъгларски футбол не е важно,че ги мачкаш на терена :?:

Дай интервюто... къде си го прочел ? Колко свърши мача в София между Левски и Черно море този сезон може ли да кажеш, от колко години Черно море няма победа с/у Левски в шампионата... за всички мачове ли БФС е виновен ?

Интервюто го има публикувано в повечето спортни медии в интернет, никой не е длъжен да ти дава отчет за което и да е, не мога да разбера за какъв чеп намесваш Левски и мачовете ни с тях, комплекси, а? :roll:

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 23 яну 2010 22:20

boys85 написа:Интервюто го има публикувано в повечето спортни медии в интернет, никой не е длъжен да ти дава отчет за което и да е, не мога да разбера за какъв чеп намесваш Левски и мачовете ни с тях, комплекси, а? :roll:

Заради големия коментар малко по-надолу след интервюто, който е направил Sagittarius.
Какви комплески може да има един левскар от Черно море, недей да говориш смешки... :roll:

PS Прсото питах от къде е интервюто... явно като хората не може да се говори тук.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 23 яну 2010 22:45

Tomislav_Fan написа:А Христо Бонев нещо за отменения ви автогол спомена ли ?

Не говори за първия гол от засада и за 4-те редовни гола.А бе при 1:1 нали сте сила обръщате мача вкарвате ни 4гола и ние мълчим,а при положение ще сте премазани на терена вие ревете. :lol: :mrgreen:

someone написа:
Заради големия коментар малко по-надолу след интервюто, който е направил Sagittarius.
Какви комплески може да има един левскар от Черно море, недей да говориш смешки... :roll:

Какви комплекси може да има един моряк от левскар за някакви свръххора ли става дума? :roll:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 23 яну 2010 22:50

more написа:Какви комплекси може да има един моряк от левскар за някакви свръххора ли става дума? :roll:

За какво ме питаш мен ? Аз не казвам, че имате комплекси от Левски... колегата ти ме пита за комплекси от Черно море...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 яну 2010 23:29

someone написа:
boys85 написа:Интервюто го има публикувано в повечето спортни медии в интернет, никой не е длъжен да ти дава отчет за което и да е, не мога да разбера за какъв чеп намесваш Левски и мачовете ни с тях, комплекси, а? :roll:

PS Прсото питах от къде е интервюто... явно като хората не може да се говори тук.

Явно с хора като вас не може да се говори- не с хора като нас. Един път потърсете проблема и у вас да му се невиди- не ние се заяждаме , а вие влизате тук да го правите :evil:
И комплеките ви ясно се виждат когато ви бием с 4-1 например :evil:

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 23 яну 2010 23:36

MORSKI написа:Явно с хора като вас не може да се говори- не с хора като нас. Един път потърсете проблема и у вас да му се невиди- не ние се заяждаме , а вие влизате тук да го правите :evil:
И комплеките ви ясно се виждат когато ви бием с 4-1 например :evil:

...След един мач реално отразяващ разликата в калсите между 2 европретендента,в който по-силния размазва по-слабия с 4:1....се свиква конгрес,за да назначи подлизурковци удобни на по-слабия,които да го бутат през пролетта за сметка на по-силния и по-класния.Тук и едни други слабаци,които също бяха размазани с 4 гола подкрепиха смяната,защо?Защото на футболния терен Черно Мрое размаза гореспоменатите отбори с общо 8 гола и защото се видя,че не могат да ни спрат на терена пробват да ни надвият по канцелариите....Но надеждата остава,че ще сме нормална държава,където футболните стойности показвани на терена ще определят резултатите,а не истеричните изблици и плюнчене на разни неможещи да приемат реалността и слабостта си на зеления килим хорица...

Това не е ли заяждане ? Или искаш да ти посоча конкретните думи, които направо крещят и фенове на Левски и Локо Сф да се включат в темата и да защитят отборите си... Толкова време си модератор вече, а още не се научи да си безпристрастен ... :roll:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 яну 2010 23:40

Аз длаи съм се научил или не не си ти човека д акаже първо...
Второ- не съм длъжен да ти държа сметка, ама колко бана съм раздал на моряци- те лично могат да потвътрдят- стрекеца да ти каже колко пъти съм го банирал....
Ти само тези мнения ли виждаш- ами виж вашите мнения- или ти говориш за безпристрастност, но сами ти не си такъв?
Я виж колко пъти влязохте в темата след онова 4-1 да се правите на интересни и да ни обиждате...
Айде моля- тези думи на стрелеца и реакцията на моряците са следствие на вашето заяждане0- никой няма да тръгне току- тъй да се дразни с вас........
Освен това стрелеца цитира факти- или ще отречеш, че ви бихме с 4-1? Остана и това да отречеш...
Или ще отречеш , че смазахме Локото с 4-2?
Айде много докачливи станахте...Да не вляза във вашпия форум и да ти извадя н- на брой мнения от типа на селяни и т.н... И обиди!

Върни се в “Черно море”