Черно море купува Георги Божилов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Черно море купува Георги Божилов

Мнениеот more » 19 яну 2010 14:52

Георги Божилов е сигурно ново попъление на “Черно море”, заяви за “Позвънете” източник от лагера на “моряците”. Нападателят на “Черноморец” (Бургас) трябваше да подпише късно снощи договор за 2,5 години с варненския клуб. “Всички детайли по контракта са уточнени и документите са подготвени. На практика Божилов е наш футболист”, заявиха от щаба на зелено-белите.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 19 яну 2010 16:07

А дано. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 19 яну 2010 23:08

Не е Камбуров, но на фона на последните нападатели играли при нас, не е зле като за таран

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 20 яну 2010 00:15

В Черно море уточниха всичко около трансфера на Георги Божилов от Черноморец. Договорът обаче ще бъде подписан между трите страни, след като времето и пътищата позволят на шеф на Черноморец да пътува до Варна. Самият футболист вече е на "Тича".
Източник: "7 дни спорт"

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 20 яну 2010 11:23

Глупости и критики още преди да сме го видели е излишно да пишем.Вижте му видеото в ютуб.Ами това момче е почти виртуоз в играта с глава.Вижте,че "само" в мрежата на Левски вкарва 4-5 гола и то какви?Като валяк прегазва централните им защитници и забива главата.Визитката му сочи ръст от 192 см. и при тази страхотна игра на втория етаж дали няма да ни е полезен при все и,че хич не му пречи да си играе с по 1-2 защитника на гърба?Колко безплодни центрирания имаме от корнери и фалове само защото в Черно Море освен Дани Димов и Домакинов никой друг не е добър с глава?По-лошо,Миро Манолов с глава е по-зле от десния ни бек-факт.Според мен е идеален тоя,с острите центрирания на Юрука отляво и Жоро отдясно става много хубаво :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 20 яну 2010 12:06

Sagittarius написа:Глупости и критики още преди да сме го видели е излишно да пишем.Вижте му видеото в ютуб.Ами това момче е почти виртуоз в играта с глава.Вижте,че "само" в мрежата на Подуене вкарва 4-5 гола и то какви?Като валяк прегазва централните им защитници и забива главата.Визитката му сочи ръст от 192 см. и при тази страхотна игра на втория етаж дали няма да ни е полезен при все и,че хич не му пречи да си играе с по 1-2 защитника на гърба?Колко безплодни центрирания имаме от корнери и фалове само защото в Черно Море освен Дани Димов и Домакинов никой друг не е добър с глава?По-лошо,Миро Манолов с глава е по-зле от десния ни бек-факт.Според мен е идеален тоя,с острите центрирания на Юрука отляво и Жоро отдясно става много хубаво :mrgreen:

Кое му е злето в играта с глава на Миро Манолов, преди 2 години какъв гол заби на плебеите - с гръб към вратата вкара с глава и с тоя гол ги бихме, след това на Пирин в 90-тата минува след центриране на Станислав Стоянов, отново майсторско изпълнение, тази година срещу Сливен вкара хубав гол с глава, просто играта му не е такава, той не е таран, иначе ако му падне в наказателното от удобна позиция, няма да сгреши, Рууни, Меси и Торес колко гола имат с глава за 5 години - по 3-4, но тяхната игра е друга - с бързи пробиви и завършващи удари

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 20 яну 2010 12:31

San-Jose написа:
Sagittarius написа:Глупости и критики още преди да сме го видели е излишно да пишем.Вижте му видеото в ютуб.Ами това момче е почти виртуоз в играта с глава.Вижте,че "само" в мрежата на Подуене вкарва 4-5 гола и то какви?Като валяк прегазва централните им защитници и забива главата.Визитката му сочи ръст от 192 см. и при тази страхотна игра на втория етаж дали няма да ни е полезен при все и,че хич не му пречи да си играе с по 1-2 защитника на гърба?Колко безплодни центрирания имаме от корнери и фалове само защото в Черно Море освен Дани Димов и Домакинов никой друг не е добър с глава?По-лошо,Миро Манолов с глава е по-зле от десния ни бек-факт.Според мен е идеален тоя,с острите центрирания на Юрука отляво и Жоро отдясно става много хубаво :mrgreen:

Кое му е злето в играта с глава на Миро Манолов, преди 2 години какъв гол заби на плебеите - с гръб към вратата вкара с глава и с тоя гол ги бихме, след това на Пирин в 90-тата минува след центриране на Станислав Стоянов, отново майсторско изпълнение, тази година срещу Сливен вкара хубав гол с глава, просто играта му не е такава, той не е таран, иначе ако му падне в наказателното от удобна позиция, няма да сгреши, Рууни, Меси и Торес колко гола имат с глава за 5 години - по 3-4, но тяхната игра е друга - с бързи пробиви и завършващи удари

За това говоря,разбираш ли?Ако е въпрос Миро наниза с глава и ЦСКА на Армията за 1:1.Но не може да бием по 100 корнера и фала с едни от най-добрите изпълнители на статични положения и да виждаме как Миро трудно се ориентира в наказателното поле.Не искам да ме разбираш погрешно,Миро си остава най-добрия централен нападател в България,но кои са му силните компоненти?Бързина,мощ,демараж,игра и с двата крака,отлична игра в защита,комбинативност....с глава просто не изпъква,айде така да го кажем.Нужен е човек който с глава да е безмилостен и това да му е най-силното оръжие,за да допълни Миро,ако щеш-дори да му отваря пространства за неговите качества.Такъв мисля,че може да е Божилов,особено с глава няма изобщо какво да говорим
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 яну 2010 14:21

Абе, честно казано.... дори и да не е най-добрия нападател, според мен полза за отбора ще има, а това е най-важното! Просто Божилов ще внесе разнообразие в играта ни в офанзивен план... дори и резерва да влиза при негативен резултат, понякога знаем как нашите почват да ритат топката напред и разни балонни центрирания, сега поне ще има кой да играе с топката. Хубаво е да имаме различни варианти в атака.. или пък някой отбор се затвори в наказателното си поле, като има кой да надскочи защитниците им и да вкара с глава, ще е друго. Мисля, че е много добър трансфера. И не толкова, че Божилов е най-добрия нападател, колкото.. смятам, че ще е полезен за отбора ;)
Със сигурност ще е по-полезен от Здравко Лазаров да речем... така че вървим в положителна посока :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 23 яну 2010 20:37

Devian написа:
ultra_shark написа:Балъков какъв е идиот мале, мале. Имаме такива дървета, като Дуду, Фернандес и Тошев, а продаваме талант, като Божилов. Браво на моряците, уцелиха десятката с този трансфер. С Миро Манолов на върха двамата ще газят. Успех от Бургас.

И двамата са такъв тип нападатели дето доста изпускат,така че не мисля,че ще газят,а и в Черноморец и без това има предостатъчно нападатели,а ако добавим и Бранимир Костадинов или Живко Петков,от сега е ясно,че Божилов няма переспектива в отбора,затова е по-добре да го пуснат да се развива на друго място след като няма да разчитат на него.Аз бих се радвал,ако Балъков се ориентира и вместо да иска Иво Иванов от Берое по-добре да погледне към нашия юноша Сашо Александров от Черно Море 8-)

Не,че нещо ама Сашо Александров е юноша на Шумен.Дражев го взе от там и по стечение на обстоятелствата(Дражев не плащаше на мъже)юношите сред които и Сашо показаха на какво са способни.И слава на бога,защото сега е един от най-добрите защитници в България.А иначе успех на ТИЧА и на Черноморец....Аз мразя софийските отбори.Всички други сме ощетявани достатъчно заради тях,така,че да се подкрепяме и да ги мачкаме на всякъде :mrgreen:
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Върни се в “Черно море”