Георги Христов бартер за Кривия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Георги Христов бартер за Кривия

Мнениеот The Sailor Man » 04 яну 2010 15:25

За пореден път ръководството ни е гениално на трансферния пазар що се отнася до бартери.Кривия и неговата роля и възможности са силно преекспонирани и преувеличени до немай и къде.Кривия през пролетта на 2009 срещу силните отбори нямаше силен мач,Черно Море направи само 1 победа-над ЦСКА и то в тоя мач Кривия бе безличен,по-зле,изпорти решаваща дузпа.Есента без него-Черно Море смачка Левски и Локо Сф,равни с Литекс и ЦСКА...но ако пролетта при равните ние имахме късмет и в двата мача(Йовов на празната врата и гредата на Дока),то есента само можем да съжаляваме,че не ги бихме.Христов е креативен нападател и много ще подпомогне Миро.Те си приличат,играят за отбора,не са лакомии и консуматори на положения,напротив,създават,творят и биха се сработили чудесно.Миро е по-класният откъм мощ,бързина,демараж,лидерски качества и характер,гърдиране на топката...но Христов е по-техничен,по-добре се пласира и веднъж сработени - ще стане страшно за съперниците.Помните ли когато ЦСКА ни даде трампа Дани Георгиев и Миро Манолов за Моралес?Моралес беше тогава като Кривия-лидер на Морето,капитан...но в крайна сметка излезе силно преекспониран,да,направихем слаба пролет без него(както и сега есента ни беше колеблива),но и до ден днешен в ЦСКА си скубят косите от яд какви играчи ни дадаха и то без да дадем 1 стотинка :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 04 яну 2010 15:45

По повод на споровете за "тъпия" Левски на трансферния пазар...
На Левскарите, които го пишат само ще припомня, какво "У" и "А" беше срещу Христов, когато пропускаше цяла есен.
На другите, които го пишат, ще попитам само гледаха ли онзи ден мача на "старците" в отбора на Зико и самия него...
Спомнете си двата му гола, и удара от а ла пиола.
Който го може го може и на 50 години.
Не е важно да тичаш като луд, ако имаш точен пас и удар на по 25-30 метра, ако имаш поглед върху играта и сърце.
Вижте Бардон, в гърдите му все едно са две и то левскарски.
Само дано да дойде и ще гледаме фиеста напролет.
Някои правят трансферни удари с по 20 футболисти, не ми дреме...
Искам да вземем точните хора и само гледайте шоу...
Дано дойде в Левски Кривия, чакам го, а Жоро Христов, наистина му тежи левскарската фланелка.

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 04 яну 2010 15:55

Определено Левски ще загуби ако направи бартер въпреки че пред Г. Христов и Мадона да влезне нападател ще е по добре но все пак ...
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

joro bad

Мнениеот joro bad » 04 яну 2010 16:05

ЧерноМореВарна написа:
Linky написа:Каквото и да говориш, Черно Море не е Левски..

На нас ли го казваш, всеки ден сме благодарни за това! :) :) :)

Ха ха ха. ,,И гроздето е кисело..., защото е високо"! :idea:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 яну 2010 17:09

joro bad написа:
ЧерноМореВарна написа:
Linky написа:Каквото и да говориш, Черно Море не е Левски..

На нас ли го казваш, всеки ден сме благодарни за това! :) :) :)

Ха ха ха. ,,И гроздето е кисело..., защото е високо"! :idea:

Да бе ;) Не сте ни интересни, камоли да сте високо :lol: :?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 17:10

М.Манолов(24г.,НАПАДАТЕЛ)
"Черно море - 2007/08 - "А" ПФГ, 22/9
2008/09-9 гола
2009/10-6 гола"
Ал.Александров(34г.,ПОЛУЗАЩИТНИК)
"Черно море-2007/09-60 мача,16 гола"
Футболист номер 1 на Варна за 2007г.
Я сега тези,дето с такова вдъхновение обясняват кооолко слаб е Кривия и колко "по-страхотно" играел отбора без него,пак да разяснят,че като гледам горната статистика,нещо не ми е ясно.Айде и още една статистика:
Г.Илиев(28г.,ПОЛУЗАЩИТНИК)
" * ПФК Черно море (Варна) - 2008/09- "А" група, 20/3
2009/10-4 гола
Чакам да чуя кооолко слаб бил Кривия.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 яну 2010 17:20

deepblue1963 написа:М.Манолов(24г.,НАПАДАТЕЛ)
2008/09-9 гола
2009/10-6 гола"
Я сега тези,дето с такова вдъхновение обясняват кооолко слаб е Кривия и колко "по-страхотно" играел отбора без него,пак да разяснят,че като гледам горната статистика,нещо не ми е ясно.Айде и още една статистика:
2009/10-4 гола

Да, слаб е и знаеш ли къде си я слагам тая статистика :lol: В задния джоб ;)
Точно, че Кривия искаше всичко д аминава през него, той да командори, той д абие тъчове, фалове , дупзи и т.н...И затов аима толкова гола- той е един завърешн егоист за мен, сега щастлив ли си?
Може и много добре да бие тъчове и корнери и преки свободни(можеше няма как да си кривя душата, ама в последната една година и това спря да може да прави), но това не го прави футболист! Той трябва да е преди всичко професионалист, а той не беше такъв.....Да не говоря как плачеше, че искал при вас- ми д аходи бе, никой не се е затъжил толкова за него...Да го видим сега след като е на 35 и не е играл активно 5 месеца колко ще е качествен....

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 17:25

MORSKI написа:
2008/09-9 гола
2009/10-6 гола"
2009/10-4 гола

Точно, че Кривия искаше всичко д аминава през него, той да командори, той д абие тъчове, фалове , дупзи и т.н...И затов аима толкова гола- той е един завърешн егоист за мен, сега щастлив ли си?
Може и много добре да бие тъчове и корнери и преки свободни(можеше няма как да си кривя душата, ама в последната една година и това спря да може да прави), но това не го прави футболист! Той трябва да е преди всичко професионалист, а той не беше такъв.....Да не говоря как плачеше, че искал при вас- ми д аходи бе, никой не се е затъжил толкова за него...Да го видим сега след като е на 35 и не е играл активно 5 месеца колко ще е качествен....

А кой го избра за футболист номер едно на Варна за 2007г.?"Скрити" фенове на Левски ли?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2010 17:35

deepblue1963 написа:А кой го избра за футболист номер едно на Варна за 2007г.?"Скрити" фенове на Левски ли?

Надявам се правиш разлика от 2007 и от 2009 година :roll:
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 яну 2010 17:37

deepblue1963 написа:
MORSKI написа:
2008/09-9 гола
2009/10-6 гола"
2009/10-4 гола

А кой го избра за футболист номер едно на Варна за 2007г.?"Скрити" фенове на Левски ли?

Журналисти- ако смяташ, че тяхното мнение е най-меродавно, ок.....
И вече споменах, че през 2007 играеше добре, но през 2008 никакъв го нямаше, а за 2009 не ми се говори...

Върни се в “Черно море”