"Левски" в Шри Ланка?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: "Левски" в Шри Ланка?

Мнениеот chelseabg » 15 дек 2009 19:23

4 мача-4 гола.
Вие 9 мача -3 гола.
Санта Жулия няма да я смятам и ние им вкарахме 9 гола за 2та мача миналата година.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2009 19:30

Нямам думи, просто...И за едните фенове- визирам "моряците" - не знам какво ви става- мача мина отдавна - защо им се връзвате- оставете ги да си злобеят- накзахме ги 4 пъти- това е достатъчно...
А за левскарите в тоя форум Майк най-добре се изказа.....Все по-рядко ще пиша във форума, просто е пълно с всякакви....начело с левскарската час от форума....Най-много 10 свестни потребителя да има...И това го казвам с мъка.....
Като цяло форума ме разочарова тотално тея дни- не съм очаквал тази свръх...... в последните няколко дена....Мислих си, че тук има културни хора, уви...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 дек 2009 20:21

И аз не съм очаквал да реват и по CNN, че съдията бил поръчков, смешни са, когато нас ни ощетяват съдиите, голям отбор били

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2009 20:36

San-Jose написа:И аз не съм очаквал да реват и по CNN, че съдията бил поръчков, смешни са, когато нас ни ощетяват съдиите, голям отбор били

Ами ние....И ние ще кажеш, че не оревахме целия форум....2000000 теми се пуснаха- честно изхабихте ми батериите.....
Не знам какво се случва във форума- не вярвам на учите си - толкова злоба и от двете страни не съм очаквал- хора разберете го- има в пъти, ама в пъти по-важни неща от шибания футбол, най-вече български.....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 дек 2009 20:58

MORSKI написа:Нямам думи, просто...И за едните фенове- визирам "моряците" - не знам какво ви става- мача мина отдавна - защо им се връзвате- оставете ги да си злобеят- накзахме ги 4 пъти- това е достатъчно...
А за левскарите в тоя форум Майк най-добре се изказа.....Все по-рядко ще пиша във форума, просто е пълно с всякакви....начело с левскарската час от форума....Най-много 10 свестни потребителя да има...И това го казвам с мъка.....
Като цяло форума ме разочарова тотално тея дни- не съм очаквал тази свръх...... в последните няколко дена....Мислих си, че тук има културни хора, уви...

Сега какво?! Искаш да изкараш "сините" фенове виновни,защото всички се нахвърлят върху "Левски"??? Няма да се оставим да ни тъпчат,знайни и незнайни некадърници!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2009 21:11

W84me написа:
MORSKI написа:Нямам думи, просто...И за едните фенове- визирам "моряците" - не знам какво ви става- мача мина отдавна - защо им се връзвате- оставете ги да си злобеят- накзахме ги 4 пъти- това е достатъчно...

Сега какво?! Искаш да изкараш "сините" фенове виновни,защото всички се нахвърлят върху "Левски"??? Няма да се оставим да ни тъпчат,знайни и незнайни некадърници!

Няма да оставите да ви тъпчат ли? Че вие не само, че не оставяте да ви тъпчат, ами тъпчите другите, наричайки ги селяни и т.н...Нагло свиквайки конгреси(за отбора) и така нататък....Ако смятате, че сте по-умни и интелигентни, докажете го..Не обръщайте внимание на провокациите- това се отнася и за нашите фенове, а вие какво правите? Още повече нареждате, псувате, заяждате се.....Това само по себе си говори достатъчно...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 дек 2009 21:26

MORSKI написа:
W84me написа:

Няма да оставите да ви тъпчат ли? Че вие не само, че не оставяте да ви тъпчат, ами тъпчите другите, наричайки ги селяни и т.н...Нагло свиквайки конгреси(за отбора) и така нататък....Ако смятате, че сте по-умни и интелигентни, докажете го..Не обръщайте внимание на провокациите- това се отнася и за нашите фенове, а вие какво правите? Още повече нареждате, псувате, заяждате се.....Това само по себе си говори достатъчно...

Тоя конгрес да не е свикан само заради този мач?! Или само заради "Левски"?Или пък мислиш,че след всичките тия съдийски изцепки от началото на сезона няма нужда от конгрес?Как да не обръщаме внимание,като след тази неделя от всички възможни форуми се лее помия срещу нашият отбор?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 дек 2009 21:27

Морски, ако малко се позамислиш може би ще разбереш следните ми думи. Понеже имам някаква вяра в теб ще ги напиша.
1. Естествено, че ще опонираме на целия тоя рев против Левски-защото в противен случай ще продължава да се смята, че сме най-подпираният отбор в България, което смея да кажа никой не е доказал, а само плюе като селяндур. Дори ти даде огромното количество от 2-3 случая. Имай впредвид, че аз никъде не нападнах отборът на Черно море, а нападах съдии, така както правят и повечето фенове на Левски. Ако имаш нещо да опонираш очаквам доказателства за противното!
2. Искрено искам да ми кажеш-ако няма критики към съдиите и ако не се уволняват хора за некадърно свършена работа, дали ще се промени нещо в съдийството!!!
3. Казваш одобряваш единствено мнението на един човек, който ще нарека лъжец ако не ми покаже къде е видял това, което е написал?
където им се казва, че в Левски всичко е наред, отбора играе просто прекрасно и ако не са съдийските балтии, ще е сигурен шампион, купата е негова, че като нищо можеше да спечели и я Ш.л, я Лига Европа

Ти може би следиш от време на време левскарската секция. При положение, че има хиляди теми против батков и във всяка тема се плюе батков, както и постоянни критики към играчи и треньори, съм любопитен да ми отговориш дали тези приказки отговарят на истината и ако ли не, как така каза, че това мнение ти хареса най-много!!!
Тези въпроси са директно към теб. Надявам се, че ще имаш достойнството да отговориш, тъй като даваш квалификации за привърженици на друг отбор!
Има една поговорка моряци-виждате сламките в очите на другите, а не виждате гредата в своето око! Влизам в тема за Левски, а се озовавам във подфорум, който даже не ми се чете вече...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2009 21:40

W84me написа:

Тоя конгрес да не е свикан само заради този мач?! Или само заради "Левски"?Или пък мислиш,че след всичките тия съдийски изцепки от началото на сезона няма нужда от конгрес?Как да не обръщаме внимание,като след тази неделя от всички възможни форуми се лее помия срещу нашият отбор?

Пич- сега не се прави, кой друг се оплаква толкова много от съдията- Локо София ли- дето им дадоха гол с ръка, или Литекс- дето ги подпират? Не се сещам друг така истерично да с еоплаква- заради вас го свикаха факт.....

Колко пъти други отбори са били ощетявани, искали са конгерси, смяна на БФС- и да е имало резултат, а?
Данеби да имаше резултат след като бихте в Смолян в 96 минута при 4 минути продължбение? Ми не, нямаше- имаше проетсти, ама на никой не му пукаше от "важните" органи...Сега ясно ли ти е защо другите не ви обичат,.... И вие вместо да признаете очвеидното, продължавате да упорствате...Въпреки че знаете, че не сте прави...Ако бяхме нромална държава не само след грешките на Сатврев и Йорданов трябваше да се свиква изпълком и да се сменят съдиите...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 дек 2009 21:47

Ще ти задам и още един въпрос, Морски. Какво става, когато протестират 200 хиляди и какво става, когато протестират 5 хиляди? Ще ти отговоря, а ако искаш ще ти дам и доказателства. При първия случай се събарят правителства, а при втория протестиращите биват прeбити. Никой не може да надскочи себе си! Все се надявам, че ще разбереш какво имам предвид ;)
Последна промяна от parvanoff на 15 дек 2009 22:00, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Черно море”