Черно Море-ЦСКА [събота,14:00,ст.Тича]

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Черно Море-ЦСКА [събота,14:00,ст.Тича]

Мнениеот mursusaid » 26 ное 2009 12:48

CSKA_MONTANA написа:Бива ли отбор пълен с ЦСКА-ри да падат като не знам какво от Левски,а с ЦСКА да играят на кръв !!! Но този път няма да я бъде :arrow: ЧМ - ЦСКА 0:2

А-а-а и чакаме ви на 7-ми в Монтана да поемете нова порция голове като гост !!!

Това че имаме играчи минали в определен период през цска,да не значи че трябва да ви лягат ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 ное 2009 14:59

Ревът на Любо Пенев явно даде резултат и вместо топ-съдия мачът ще се свири от Ахмед Ахмед,един от съдиите срещу който Черно Море е пускал най-много жалби.Ахмед Ахмед е свирил 2 мача на ЦСКА досега-разбира се-2 безпроблемни победи,вкл. и тая над Берое с 3:0 в Сливен,където помним как порязаха Берое.Ахмед Ахмед е свирил и единствената загуба на Литекс-тази от Пирин,където междудругото сериозно поряза Литекс-доказателство,че е чорбарски съдия.Виждате ли до какво води ревът на "грандовете"?Веднага им пращат удобен арбитър,да помогне.Защо топ-съдията Антон Генов е пратен да свири мач като Пирин-Сливен :?: Защо друг топ-съдия Николай Йорданов,който свири повече от перфектно дербито Левски-Литекс възспирайки бруталната сеч и селски изпълнения на Левски е пратен на мач като...Локо Мз-Ботев :?: .Питам и знам отговора,Ааааамет Аааамет е свирил абсолютно всички мачове в които Черно Море е брутално рязан,например мачът преди 2 сезона в кв.Надежда когато Аааамет Аааамет подпря Локо Сф за 4:3 срещу нас след като падаха 1:2,вкл. и Ахмедчо свирна една безобразна дузпа за тях.Очаквам Ахмед Ахмед да се развихри наново в полза на любимия си ЦСКА и да ги бута така както ги бута редовно-вижте безпроблемните им победи при него,все на нула,изобщо-класика!Трябва да се забрани на треньори да говорят срещу съдии!Говориш ли за съдии,тенденции - глоба от 50 000 лева и лишаване от права за цял полусезон!Не може да си отваря устата Чичовото и хоп-пращат му веднага подлога да бута ЦСКА.Да не забравяме и гаврата в Свиленград,където съдиите спасиха ЦСКА от отпадане :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 26 ное 2009 15:33

Абсолютен реверанс към чичовото, дявдовото лелиното и т.н. с това назначение на Дюран Дюран. Усещам че ще си трошим нервите с него, но дано момчетата играят така че и съдията да не може да им помогне на цецка. Успех в събота и всички моряци на стадиона да подкрепим отбора :)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 26 ное 2009 16:51

CSKA_MONTANA написа:Монтана като е малък град логично е да съм бил фен на ЦСКА от години преди това,а на Монтана да ходя на мачовете от 4 години насам(когато влезнахме в Б група пак) !!!

Абе с една дума двата ми отбора ще би бият...Максимум ако скубнете точица :evil:

Идва мач с цска и почнаха да се появяват разни индивиди от рода на "цска аксаково" и човекът с 2387927-те отбора.Много ме кефят феновете на великите ни "грандове". :oops: :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 ное 2009 17:28

Имам чувстството,че ще стане като през пролетта. :lol: Напред моряци,изкъртете и ЦСКА,който не е нищо повече от вас.
Само Черно море.

Потребителски аватар
цска Аксаково
Контакти:

Мнениеот цска Аксаково » 26 ное 2009 17:42

Идва мач с цска и почнаха да се появяват разни индивиди от рода на "цска аксаково" и човекът с 2387927-те отбора.Много ме кефят феновете на великите ни "грандове". :oops: :lol:[/quote]

Тебе какво те бърка аз откъде съм и защо съм фен на най векия клуб в България
Може да се обзаложим ако искаш твърда 2 е мача
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 26 ное 2009 17:50

Във ВАРНА на стадион ТИЧА е традиция цска да играе слабо, от аксаково си и смятам, че си забелязал това. Успех МОРЯЦИ!!!!!!!

Потребителски аватар
цска Аксаково
Контакти:

Мнениеот цска Аксаково » 27 ное 2009 12:43

1:3 е мача
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 27 ное 2009 15:22

3:0 + последваща декларация на цска, с която да искат спешно конгрес :lol: :lol:

Върни се в “Черно море”