Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море

Мнениеот POPCORN » 21 ное 2009 19:46

и да пискате и да не пискате , това е свирил това е отсъдил.няма да върнете времето назаде така че....
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 ное 2009 19:49

Veso1913 написа:
krum_kravov написа:Смешни сте бе. Ако това не е дузпа, не знам кое е. Погледнете реално, че сте тотално надиграни по всички показатели в този мач. На ваше място бих се скрил някъде и щях да мълча. Все едно гледам Станишев. Това не е учудващо- вие имате доста общо с него. Помните ли ....

Чувствам се обиден от забележката на кравов.Не желая да ме сравняват със Станишев.За мен няма по неприятен индивид в страната.Аз съм десен по разбирания и членувам в дясна партия.Така че умолявам модераторите да вземат адекватно отношение спрямо кравов.В противен случай,ще се чувствам свободен да изразя каквото мисля за този индивид в писмена форма.Тука коментираме спорТни събития,а не политическите пристрастия на съфорумците.Относно дузпата мисля че нямаше такава,но това не ни оправдава жалкото представяне.Толкова неадекватен отбор с претенции,скоро не бях гледал.Не ни е виновна дузпата,но защо за бога се дават такива дузпи?Може съдията да не е преценил,но кога ще свирят такива дузпи в полза на Черно море срещу Левски?Отговора е-НИКОГА! :(
Иначе-честита победа на левскарите.Като изключим съдийските аванти с които играчите нямат нищо общо,напълно ни надиграха.
А на Никола да кажа,че волни пожертвования/финансови/ще се събират на коритото.Не във форума на Черно море.

Подкрепям те изцяло с изключение мнението ти за дузпата. Записах мача и гледах положението поне 50 пъти. Чиста дузпа. Както казах и в другата тема за мача - друг е въпроса, че не дадоха втори жълт и от там червен картон на Тасевски.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 21 ное 2009 19:50

POPCORN написа:и да пискате и да не пискате , това е свирил това е отсъдил.няма да върнете времето назаде така че....

Вие днес малко ли пискахте? :lol:

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 21 ное 2009 19:51

monster1011 написа:Честно казано не знам за каква смешна дузпа говорите - дузпата си беше дузпа. Мен ме притеснява друго - в нашата игра имаше слабости, които още в сряда ще ни изядат главата. За разлика от Черно Море, който си е един посредствен отбор, независимо от борческия си спонсор, Литекс е отличен отбор, и ще ни победи ако не променим спешно играта

Поне си признаваш, че сте слаби и само късмета със случайния гол на извънземното и със смешната дузпа нямаше как да ни биете, още преди мача го казах, шанса да мине без дузпа за вас е минимален, другия път като отидем на Герена като ще е дузпа да е дузпа-мощно влизане с двата крака в най-добрия ви играч и аут за 1 година, като ще дават дузпа във всяко нашо гостуване, нека я има...

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 21 ное 2009 19:53

San-Jose написа:
monster1011 написа:Честно казано не знам за каква смешна дузпа говорите - дузпата си беше дузпа. Мен ме притеснява друго - в нашата игра имаше слабости, които още в сряда ще ни изядат главата. За разлика от Черно Море, който си е един посредствен отбор, независимо от борческия си спонсор, Литекс е отличен отбор, и ще ни победи ако не променим спешно играта

Поне си признаваш, че сте слаби и само късмета със случайния гол на извънземното и със смешната дузпа нямаше как да ни биете, още преди мача го казах, шанса да мине без дузпа за вас е минимален, другия път като отидем на Герена като ще е дузпа да е дузпа-мощно влизане с двата крака в най-добрия ви играч и аут за 1 година, като ще дават дузпа във всяко нашо гостуване, нека я има...

Не пич. Ние не сме слаби - но сме по-слаби от Литекс в момента. Не ни трябва дузпа срещу Ч.Море. Можехме да бием с 4-5гола а реалната разлика е 2-3 Мен ме вълнува накрая да сме пред ЦСКА и Литекс и дай-боже ще е така.

wiseman

Мнениеот wiseman » 21 ное 2009 19:54

Абе пичове,стига с тази дузпа! Имало нямало! Според Левскарите има,според феновете на Тича не! Аз мисля че дузпа има,закъсня,имаше съприкосновение, и Жо падна,нормално! Смятам,че феновете на морете трябва да си зададат въпроса,какво игра отбора им и какво играят от началото на сезона изобщо! Стават някакви драми при вас, както беше и в Левски,както е сега в Цска! Как ще обясните,че Левски изведнъж се преобрази? Някакви игри има в БГ футбола! Гадни игри за много пари! А иначе абсолютно заслужена е минимална с оглед на пропуските победа на Левски! И не се обиждайте и плюйте по форума,тъпо е! Успех на Тича срещу Цска! ;)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 21 ное 2009 19:56

monster1011 написа:
San-Jose написа:

Не пич. Ние не сме слаби - но сме по-слаби от Литекс в момента. Не ни трябва дузпа срещу посредствен отбор като Ч.Море. Можехме да бием с 4-5гола а реалната разлика е 2-3. Но ние не се сравняваме с такива като вас. Мен ме вълнува накрая да сме пред ЦСКА и Литекс и дай-боже ще е така.

Какво можете да биете ве след смешната дузпа при 2:0 е лесно да се играе, до гола просто нямаше начин да вкарате гол, мачът щеше да е или 0:0 или 0:1,посредствен отбор е този, който е с голова разлика 0:15 в Лига Европа и загуби във всичките мачове
Последна промяна от San-Jose на 21 ное 2009 19:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 21 ное 2009 19:59

San-Jose написа:

Целия мач ви размазахме - и при 0:0 и при 1:0 и при 2:0 и при 3:0. А за Европа- всички БГ отбори са посредствени там . Вие тая Лига ще я гледате само по ТВ следвашите 50 години- така че въобще не зачеквайте темата смешно е .

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 ное 2009 20:12

Ticha написа:
POPCORN написа:и да пискате и да не пискате , това е свирил това е отсъдил.няма да върнете времето назаде така че....

Вие днес малко ли пискахте? :lol:

незнам аз сега влизам.кво да пискам?от пискане файда има ли?ще ни върне времето?кво да пискам като ние сме си виновени.съдята ида греши ти като си добър биеш!не мога пискам за дузпа като Спас Делев ми излиза сам и не вкарва!Ако беше вкарал са съдята нямаше да се коментира въобще, нищо че свири определено доста смешно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 21 ное 2009 20:20

Сега за всички левскари ще е добре да осъзнаят нещата.Тази победа не беше постигната с добра игра и това не беше най-добрия мач за сезона на Левски както говорят придворните ви журналисти.Ще е хубаво, ако не направите дежурната си грешка да повярвате,че сте много добри и после пак да ви гледаме сеира в европа с/у слаби отбори.Истината е,че и Левски и ние сме пълна трагедия,защитата на всички отбори e смешна и страхлива.За Уефа няма да говорим,не защото се срамувам от нашето прдставяне с/у ПСВ И ЩУТГАРТ,а защото може да ви заболи.Левски е бил велик отбор допреди 20 години,днес е най-неприятният и носещ срам на България отбор.

Върни се в “Черно море”