Черно море 4:2 Локо София (СЪБУДХМЕ СЕ)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море - Локо София изваден от всички букмейкъри

Мнениеот зеления » 06 ное 2009 21:34

irko_petkov написа:Нямя ни ги основни футболисти от 6.7 кръга а те тръгнали да се оплакват,как може бе вие Шопите като видите зора и вдигате врява до небето. Ще паднете нещастници даже да сте и с целия състав за което малко се съмнявам, вие винаги сте си били средняци и продажници и ще си останите такива. Само Черно Море.

Не забравяй, че съдията е техен!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 ное 2009 21:37

Зелен,в това им е шанса,че съдията е техен.Защото са по-зле и от нас.
Само Черно море.

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 06 ное 2009 21:45

Значи ако пак стане да ни закопаят, като този лайнар ,който изтегли един метър нарушението срещу Пирин ,имам чувството че утре ще има линч на Тича, и ако този съдия е малко културен не би правил подобни изцепки, защото по този начин се гаври не с Черно Море а с Българския футбол. Това е приятелю.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 ное 2009 00:37

Момчета,да оставим съдията(до след мача поне).Видяхте Пирин как ни би и как не ни дадаха чиста дузпа...но някой от нас има ли очи да я поиска след това което показахме на терена.Да видим мача,после ще комнетираме кой на кого е човек
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 07 ное 2009 01:09

Аре стига с тия съдии! На нас не ни свириха 100% дузпа срещу Пирин и нищо не казахме, а на тия ревльовци срещу Славия съдията им подари една точка като не свири чиста дузпа накрая за "белите". И стига с тия оправдания за отсъстващи. При нас най-добрите играчи от предния сезон ги няма (Юруков и Алекс), плюс още 3-4 контузени ама пак нищо не казваме. Аз тъй като гледам сте в почти пълен състав, повечето болни са дълбоки резерви. Мисълта ми е че тези фенове на Локо сф, които влизат тука във форума постоянно се оплакват и мрънкат за нещо. За останалите незнам. Иначе ние че сме слаби е ясно и е много възможно да загубим. Само че няма да се оправдаваме с други фактори (както не го направихме и след мача с Пирин), а ще си гледаме само нашата игра.

Потребителски аватар
Миньор Пк
Контакти:

Мнениеот Миньор Пк » 07 ное 2009 01:39

Манете съдиите, кажете за мача... още е актуален в . :mrgreen:

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 07 ное 2009 11:04

В спортингбет го има все още залагайте смело 2тв.И да не забравите да почерпите.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 07 ное 2009 11:30

Миньор Пк написа:Манете съдиите, кажете за мача... още е актуален в . :mrgreen:

Какво му мислиш 2:0 за моряците.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 07 ное 2009 12:02

Аз пък отказвам да ходя по нашите скапани стадиони и да гледам скапаното ни уредено(предварително) първенство!!! От къде на къде ще ходя да мръзна по 2h през седмица и да ме отвее вятъра на стадиона или пък да ме навали дъждът ( предполагам всеки от нас се е прибирал мокър като кокошка от мач ) ?! Предлагам да се отвори и такава тема - докато не се оправят условията за обикновенният запалянко най малкото да не ни вали дъждът през късна есен и ранна пролет, да бойкотираме мачовете - Искаме стадиони с козирки :mrgreen:
Който иска де, аз поне съм до тук - никакви мачове, никакво мръзнене и ще си гледам висша лига по Д и Д2 ;)

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 07 ное 2009 13:38

Жалко, щях да го играя под 2.5...

Върни се в “Черно море”