Изгониха Кривия от Тича???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Acm1899
Контакти:

Re: Изгониха Кривия от Тича???

Мнениеот Acm1899 » 28 сеп 2009 19:32

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Acm1899 написа:
ЕМИЛ написа:Как да го коментирам Спасчо?екстра ако е истина.Време е оня мустакатия да изчезва.

Няма да го преживея,нашата групировка да купи Левски,ужассссссссссс.

Ваша групировка???Ти си от ЦСКА ,а пък си от ................Варна???Взимаш отношение по въпрос за Левски...............,а и аватара ти е на Милан ,под снимка на футболист на ЦСКА......оле малеее....

Тебе какво те бърка,просто споделям информацията която знам тук във Варна какво се чува от където трябва,а това за кой отбор съм няма значение.Черепа също е за Левски ,но беше собственик на Цска,така че бизнеса си е бизнес.Просто споделих какво ми каза един източник,както никола също сподели.Извинявам се ,ако съм сгрешил с публикацията си.
Последна промяна от Acm1899 на 28 сеп 2009 19:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 сеп 2009 19:33

ЕМИЛ си спомня какво му казах наскоро в една друга тема... какво ще направя, ако стана тренер. Ще искам да купиме Левски, да се обединят с Черно море... новото име на отбора да е Черно море, да играе мачовете си във Варна... да вземем класните играчи и да тръгнем рязко нагоре - шампиони, шампионска лига и т.н. Спомняш ли си за това ЕМИЛе.... не си мисли, че го казах случайно :twisted: Съвсем скоро ще разбереш :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 сеп 2009 19:40

Тебе какво те бърка,просто споделям информацията която знам тук във Варна какво се чува от където трябва,а това за кой отбор съм няма значение.Черепа също е за Левски ,но беше собственик на Цска,така че бизнеса си е бизнес.Просто споделих какво ми каза един източник,както никола също сподели.Извинявам се ,ако съм сгрешил с публикацията си.[/quote]

Не бе братче,няма нужда да се извиняваш.Просто определи за себе си към кой град и отбор принадлежиш.

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 28 сеп 2009 19:44

ogrizko написа:ЕМИЛ си спомня какво му казах наскоро в една друга тема... какво ще направя, ако стана тренер. Ще искам да купиме Левски, да се обединят с Черно море... новото име на отбора да е Черно море, да играе мачовете си във Варна... да вземем класните играчи и да тръгнем рязко нагоре - шампиони, шампионска лига и т.н. Спомняш ли си за това ЕМИЛе.... не си мисли, че го казах случайно :twisted: Съвсем скоро ще разбереш :oops:

да не искаш да кажеш че ТИМ ако купят Левски ще го прекръстят и ще преместят отбора във Варна.Това само в някой фантастичен филм може да стане.

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 28 сеп 2009 19:47

ogrizko написа:ЕМИЛ си спомня какво му казах наскоро в една друга тема... какво ще направя, ако стана тренер. Ще искам да купиме Левски, да се обединят с Черно море... новото име на отбора да е Черно море, да играе мачовете си във Варна... да вземем класните играчи и да тръгнем рязко нагоре - шампиони, шампионска лига и т.н. Спомняш ли си за това ЕМИЛе.... не си мисли, че го казах случайно :twisted: Съвсем скоро ще разбереш :oops:

И какво тим ще направят варна столица :lol: :lol: :lol: :lol: ?Я се събуди бе пич.
Последна промяна от boji_levski на 28 сеп 2009 19:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 сеп 2009 19:48

downlow написа:

да не искаш да кажеш че ТИМ ако купят Левски ще го прекръстят и ще преместят отбора във Варна.Това само в някой фантастичен филм може да стане.

Ами, нарочно не го казвам прекалено сериозно, за да не звучи много страшно. Но нищо не искам да казвам... вие в най-скоро време сами ще разберете, така че няма нужда да казвам нищо. Думите не говорят колкото действията. Ще извадите късмет, ако Боратко не продаде Левски на ТИМ :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 28 сеп 2009 19:49

downlow написа:

Иска да каже че Морето ще последва съдбата на другия варненски отбор :mrgreen:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 28 сеп 2009 19:49

omegga megadeath написа:
Acm1899 написа:
plamak написа:Явно ТИМ са решили да станат известни и силни. Няма по-добра за тях реклама от Левски.

Те Тим отдавна са силни :)не гледай ,че не с перчат.Те не говорят ,те действат.
И кво им е силното? Събраха освободени от ЦСКА,Левски и разни други недоказани футболистчета-направиха 2-3 участия в Интертото и УЕФА и дотук? Едно 3-то място на мускули-благодарение и донякъде на Литекс и Локо СФ! И тоя сезон -със "страхотната" селекция щот били много силни и не се перчели-виждаме :mrgreen: :lol:

Каква е връзката в това дали са силни и дали наливат достатъчно пари в отбора?! :o Или си пишеш ей така колкото да има. :lol:

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 28 сеп 2009 19:55

ЕМИЛ написа:И защо шопите да са гадни?Не са ли и те български граждани?Нали се сещаш ,че и аз знам обидни думи за варненци.но не е там работата.

Казвам гадни в смисъл,че вие така наречените софиянци най-много претенции имате,най-много вашия рев се чува било то за съдии,играчи и т.н.,най-големия потенциал имате преди всички турнири,а накрая се осирате та чак се мажете ,и си мислите че сте на кални бани.Нищо лично,но вие "шопите" най-малко трябва да приказвате с "осрания"си задник.Извинете ме че използвам такива думи,за да опиша на Емил нещата,но това е реалноста!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 28 сеп 2009 19:55

nikola79 написа:Това че ТИМ ще вземат Левски се спекулира от 1 седмица във Варна,знам го от сигурен източник, и за жалост ще стане истина.Пак при гадните шопи отиват мангите, а те само срам за БГ берат.Какво да ви кажа,фен съм на Спартак,но ЧМ са от Варна и винаги съм им мислел доброто,защото съм варненец!

Евала ако е така ;)
Черно море

Върни се в “Черно море”