Велизар Попов пое Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Велизар Попов пое Черно море

Мнениеот Ticha » 16 сеп 2009 17:33

Велизарката бачкаше в ДЮШ и сега може да даде път на Дани Димов, Тошко Колев и други млади таланти, а Какаклов, Керчев и Лазаров да си ходят.

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 16 сеп 2009 17:39

Ticha написа:Велизарката бачкаше в ДЮШ и сега може да даде път на Дани Димов, Тошко Колев и други млади таланти, а Какаклов, Керчев и Лазаров да си ходят.

И аз за това си мислех.Мисля, че все пак не е толкова лошо.Все пак наистина няма да му трябва време да свикне с футболистите и т.н.1 треньор докато свикне с футболистите си минават 2-3, че дори и 4 мача.Ние не може да си позволим да направим още някой друга загуба или равен срещу отбор от втората полувина на таблицата.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 16 сеп 2009 18:01

Не всички са еднакви под козирката.Винаги съм подкрепял наще безкористно, дори когато сме играли безобразно.Никога не съм викал ОСТАВКА, и никога не съм псувал и обиждал наш футболист.Винаги стоя под козирката и питам псуващите "защо"!!!Обичам отбора, но съм свикнал да сядам там, макар, че ,много от хората там са просто някакви случайни индивиди попаднали на мача!Все пак трябва да има и такива като мен за да не са всички олигофрени под козирката!!! :) :) :)

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 16 сеп 2009 18:04

Въпросните чудовища са завършени олигофрени. Просто като ги гледам и ми се повдига. Въпрос на време е да емнат и Велизар. Някой трябва да сложи край веднъж за винаги на това нещо.[/quote]
Е по - точно няма как да се изрази човек ;) :mrgreen:
Със 100 % съм сигурен, че ще стане така и при най - малкият срив в отбора. Тази паплач си мисли, че отборът ще върви на пред само ако се движи по тяхното виждане за играта. Определено и от другата страна има доста хора със същото мислене, но под козирката са събрани повечко на м2 ;) . Но не е това темата и не са това хората които трябва да обсъждаме . Да пожелаем успех на Моряците и успех на Велизар :mrgreen:

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 16 сеп 2009 18:14

Нямам нищо против Велизар-желая му успех,очаквам следващия треньор да е Т.Марев,а след това Ст.Стоянов.Без пари голям футбол не се прави.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 16 сеп 2009 19:32

Изказванията на Колю,че са искали феновете оставката му или,че са викали от трибуните против него са пълни измишльотини.Последно срещу треньора публиката е викала "оставка" на мача в София Ч.Море-С.Джулия на 17.07.2008 г. От тогава отборът е вървял само възходящо до мача с ПСВ в Бургас, след което последва тотален срив.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 сеп 2009 20:54

Sole написа:Изказванията на Колю,че са искали феновете оставката му или,че са викали от трибуните против него са пълни измишльотини.Последно срещу треньора публиката е викала "оставка" на мача в София Ч.Море-С.Джулия на 17.07.2008 г. От тогава отборът е вървял само възходящо до мача с ПСВ в Бургас, след което последва тотален срив.

Абсолюто си прав. Аз също стоя под козирката и също като "Батстанчо" никога не съм викал "оставка" на никого. Вярно, че сядам по в страни от резервната скамейка на Морето, но наистина не съм чувал тази година някой да е викал "оставка". А казаните от Кольо измислици целят единствено да посочи някаква причина извън него за слабото представяне на отбора сега.
Подкрепям и "Зеленобелия", че футбол се прави с много пари. Опасявам се, че Велизар няма опита като старши треньор, но без пари - толкова. Това не значи обаче, че не му "стискам палци" и че не му пожелавам успех. Напротив! От цялото си сърце и душа му желая късмет и успех.

Наздраве Велизаре, и тази година по челно класиране от миналата! Като махнем разни баджанаци и други такива таш*ци имаме много добри футболисти - довери им се и ги използвай.
Напред МОРЯЦИ!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 16 сеп 2009 21:03

Явно собствениците са се видели в чудо да избират или Колю или Кривия.Не им харесва да плащат една торба пари на Кривия за да стои на резервната скамейка.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 16 сеп 2009 21:43

ЧерноМореВарна написа:
FCH написа:Вече бившият старши треньор на "Морето" Никола Спасов изрази мнението си относно поведението на част от публиката на "Тича", визирайки запалянковци, заемащи места под козирката. "Поведение на тези хора беше чудовищно, непристойно и обидно. Мисля, че не заслужавах подобно отношение", коментира той.

Въпросните чудовища са завършени олигофрени. Просто като ги гледам и ми се повдига. Въпрос на време е да емнат и Велизар. Някой трябва да сложи край веднъж за винаги на това нещо.

Няма да има време!Ще го метнат още в неделя.Гаранция!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 16 сеп 2009 21:52

Аз лично ще подкрепям през целия мач в неделя Велизар и се надявам всички да го направят.Който и да е треньора, който и да е на терена,това е нашия отбор и аз винаги ще ги подкрепям и ще съм на стадиона.А победата в неделя е задължителна и съм сигурен, че ще я постигнем!Напред Моряци!Успех Велизаре!!!

Върни се в “Черно море”