Черноморци - не бъдете тъжни. Успехите ви чакат...
http://www.youtube.com/watch?v=V03JP_2k-mE&feature=fvsr
Поздравявам ви с Armin и Dash. Страхотен саунд за автомобил.
http://www.youtube.com/watch?v=n4KrOOm8Nj8
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Изпи ли си хапчетата?
Загрижени сме за теб.
Доктора каква терапия ти препоръча?
Повтарям: Загрижени сме за теб. Всички във форума.
Напълно съм сериозен приятелю ntodorov-ШАРКИ
.
Съживи ме
!!!
Загрижени сме за теб.
Доктора каква терапия ти препоръча?
Повтарям: Загрижени сме за теб. Всички във форума.
Напълно съм сериозен приятелю ntodorov-ШАРКИ
Съживи ме
Green-чо, помолих ли те да замълчиш бре друже? Прочете ли хубаво това, което ти писах в нашия форум?
А ако си разтревожен за мен направи препоръчаното упръжнение, но не вдишвай след това. За справка виж последното ми писание по твой адрес във форума на Черноморец.
ПС: Поздрава не е лишен от смисъл, но пуберската ти главица не вдява. Ай лека нощ. Това ми е последното писание тука. Греенчо, ако искаш пиши ми на лични. Там мога да ти пиша всичко, което трябва да ти напиша...И лягай, че утре как ще ставаш?...И това с хапчетата дето го пишеш ме убеждава, че пълнолетието е мираж за тебе.
А ако си разтревожен за мен направи препоръчаното упръжнение, но не вдишвай след това. За справка виж последното ми писание по твой адрес във форума на Черноморец.
ПС: Поздрава не е лишен от смисъл, но пуберската ти главица не вдява. Ай лека нощ. Това ми е последното писание тука. Греенчо, ако искаш пиши ми на лични. Там мога да ти пиша всичко, което трябва да ти напиша...И лягай, че утре как ще ставаш?...И това с хапчетата дето го пишеш ме убеждава, че пълнолетието е мираж за тебе.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Sagittarius
Гошо шадраванчето направо му е*аха мамата
.Помните ли когато бихме Левски с 3:2 през 2006?Три пъти го прехвърлихме-били 3 най-случайни голове на света
.Малко по-късно през сезона на Герена Слави Жеков му шибна гол от 35 метра - не бил се броял
.Тоя е калитко и дебърцините много добре са го разучили и направо го попиляха от тупалки,3 пъти го прехвърлиха и те.Това което правят унгарците ние го правехме още през 2006
.Нагледно обаче видяхме колко елементарен отбор е Левски,колко елементарен треньор има,унгарците даже не се изпотиха,а са напълно посредствен отбор с 1-2 добри играчи.ПСВ е на светлинни години пред Дебрецен.Защо нямаме ние шанс пред групи да играем с такива отборчета,а ни се падат Щутгарт,ПСВ???Нищо,поне за смях не ставаме.Колко ги възхваляват дебрецените?Смешен отбор са Дебрецен,допуснаха 7-8 положения-това не е класен отбор,защото ако срещу тях не бяха евроидиотите щяха да получат бая голове и надали биха ги върнали.Рудолф едва ли не го сравниха с Марадона
.Къв е тоя Рудолф?Достоен ли е даже да гледа в очите големия си сънародник Балаш Джуджак от ПСВ
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Sagittarius
Много е добър Рабех,когато нападателите не искат да вкарват
.Много са добри палячовците Сърмов(този е пълен бездарник),Тасевски и Пардон,Йовов и сие - като за всяко политване се дава фал и дузпа,нали?Направо са неудържими
.Ах как има Господ,как има Господ,че и 3 от най-случайните голове на света пак влязаха в мрежата на Гошо Шадраванчето
.Тотално разкриване
.Сега обаче очаквам метаморфоза-ще се надигнат,като мъже,ще играят с по едно докосване пред слисаните съперници...от Славия
.Сега гледай класен футбол,Пеньо нещастника може и хеттрик да отбележи-отпушихме се ей,малшанс имали
.Ох какъв куйрук иде в Лига Европа.Как само искам да се паднат в една група с ПСВ,жална им майка срещу Афелай и Джуджак,направо ще бъдат насечени на малки дебърцинчета 
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
ntodorov написа:Черноморци - не бъдете тъжни. Успехите ви чакат...
http://www.youtube.com/watch?v=V03JP_2k-mE&feature=fvsr
Поздравявам ви с Armin и Dash. Страхотен саунд за автомобил.
http://www.youtube.com/watch?v=n4KrOOm8Nj8
Разбирал си от хубава музика.Транс ли слушаш?