Мнениеот ShooterMan » 26 май 2025 23:48
Пропуснахме да отбележим най-важното. Нито медалите, нито участието в ЛК е такова. Края на кариерата на Дани Димов, нашия капитан. Съжалявам, че не поигра днес, за това много ме е яд. Искам да отбележа, че както с предишния ни дългогодишен капитан - Жоро Илиев имах честта да видя първите му стъпки в отбора ни, пробива в мъжете и цялата му дългогодишна служба на клуба. Респект и почитания. Помня първата му значима поява - 2007 г. в мача със Сампродия в Бургас - много силно игра на 18 г. само. Мисля си, че можеше да направи по-значима кариера в чужбина 2009-2010, когато се утвърди в мъжете и направи много силни мачове в Европа - особено силно с ПСВ Айндховен в Холандия беше поискан от Цюрих ли, не може да се сетя - швейцарци бяха, но отиде в Левски, които тогава и сега си имат реномето да съсипват младите играчи. Хареса ми как предава фанелката на Берк Бейхан, за когото имаме големи надежди, наистина големи. Винаги ще уважавам Дани заради начина по който играеше, безмилостен боец, един отбор няма ли такъв играч - пиши го заминал. Такава следа остави със стила си, че деляхме сезона на 2 части - обикновения и този на Дани Димов хахаха, когато терените се развалят края на Ноември и до края на Март - Дани беше пълен господар, най-силните ни мачове са били в тези периоди неслучайно. Буквално мачаше като танк, особено в по-младите си години през Сезона на Димов единоборство, топка въздушна - абсурд да му вземеш. Роден лидер, още от юношите беше капитан. Успехи занапред и защо не в клубната управа.
Последна промяна от
ShooterMan на 26 май 2025 23:52, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.