24 кръг Ефбет лига /Черно море - Спартак Вн/ 08.03.25 събота 17.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: 24 кръг Ефбет лига /Черно море - Спартак Вн/ 08.03.25 събота 17.30ч.

Мнениеот Eastern » 08 мар 2025 23:36

Не си научихме урока при корнерите и това си е. При тоталната доминация на терена, равният си е като загуба! Всички обвиняват нападателите че не вкарват(и със право) но има и играчи на други постове които са тотална дупка. Един измежду Васко и Димов е напълно излишен на терена. Васката след чудовищните пропуски предните мачове , днес към края на срещата вместо да шутира пак прави безумно неадекватен пас, естествено неточен. Друго че когато те двамата, заедно Берк са на терена, Сула го местят на крилото където не е толкова ефективен. Хората които влязоха на смяна са ясни. За Брено е ясно че е тотална издънка. По лошото че и този Бари почва да смърди на тотално менте. Златев е ясно че когато е на лявото крило се губи а от дясно прави все хубави работи но така си е преценил Илиан. Естествено няма драма от един равен мач и трябва да си гоним купата която е напълно постижима цел при правилно подреден състав!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 мар 2025 23:39

bilyaletdinov написа:
Iceberg написа:
bilyaletdinov написа:Koлко поредни мача станаха на ЧМ с червен картон за противника. Само на Разград не бяха гонили играч, всичко останало под ножа :lol: Много ''принципни'' тези съдии.

То бяха ревове, то беше чудо!!! Ставате не смешни вече, ами жалки с плачовете и ревовете си! Хайде, сини ревльовци, време е за поредната ви декларация!? Имаш претенции за червения картон ли? Нарисуван! Или просто си тук да провокираш и дразниш?!?!?! Вече ви се смеят и врабчетата с дупетата си на жалките оплаквания и търсене на теле под вола! Търсете си го при вас някъде.. :) , а не тук!

Имам претенции, че съдиите са много принципни за картони срещу противниците ви и ги е страх да показват картони на вашите рендета. Защо го правят?Сам си отговори на този въпрос. Кой се смее мен не ме брига. Ама националният селекционер ме брига, особено като съдиите ги е страх да вземат да покажат някой картон на неговите херовими.

Жалки смешници! Хайде, пускайте декларацията! Поредната! Намрази ви цяла България! Докато мразеха припоците за мръсотията, която направиха, сега вие с жалките си ревове, мрънкания, декларации за щяло и нещяло, пълни измишльотини и неадекватни констатации станахте по-омразни от тях! Такива мишоци като тебе, ореваващи орталъка и търсещи под вола теле наклонихте везните надолу! Разсъжденията за действията на съдиите си ги пробутвай някъде другаде. Търси си отговорите на тъпите въпроси, но не тук!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 мар 2025 23:41

Втория ЖК на Лозев днес беше пощадяване от съдията - мисля, че всеки вижда, че говорим за директен ЧК, с бутоните в опорния глезен. Няма какво да се коментира повече за сините ревльовци (от Подуене). Относно наличните нападатели:
1. Уеслен - подвижен, асгресивен, техничен и бърз. Абсолютно неориентиран, тактически тотално неграмотен, смея да кажа и глупав футболист и още ужасен удар завършващ.
2. Иса - умен и хитър. И до там. Пенсионер тотален, някога беше класа, но нищо не е останало.
3. Брено - абсолютно измислен футболист. Никакво качество не мога да забележа, влиза и се шматка по терена, не участва в играта, за мен трябва да го гоним вече. Адаптация, адаптация, но много му стана, стига вече.

От тези 3-мата избора е много труден. Но за мен Брено трябва да приключва с нас, стига сме го търпяли това безполезното дърво. Дано новия да става, поне малко....
Последна промяна от ShooterMan на 08 мар 2025 23:42, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 мар 2025 23:52

Във всички изгонвания е участвал ВАР и са абсолютно БЕЗСПОРНИ. Истината е, че откак ВАР се появи - бутаните отбори, като Левски Подуене вече няма как да са толкова бутани. Рязаните от реферите, като Черно Море - няма как да са рязани така. Ето, ако беше без ВАР ЧК на Охене щеше да е жълт. Подуенци най-много го ядат от ВАР, бяха свикнали реферите да им дават дузпи, да им признават голове от засади, да ги оставят да блъскат и да ритат като магарета.....но всичко това с ВАР приключи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 09 мар 2025 00:08

В три поредни мача се опитват да направят Берк инвалид. Какво, да ги галят ли?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 мар 2025 00:35

Изключително самонадеяно и слабо тактически изигран мач! Илиан продължава да залага /робува/ на Димов и да губим нарисувани мачове. И то в поредица от мачове в които играем 11 срещу 10. Питам: "Водиш с 1:0 срещу 10 на Тича и за какво ти е Димов на терена?!" Още повече,че като имаш играч като Берк на терена не ти трябва Димов! Вместо да вкараш офанзивни играчи и да ги качим на разлика, чакаме да ни изравнят и тогава да реагираме. С една дума Илиан винаги върви след събитията,вместо да мисли един ход напред. Но не е за сефте. Ако не са лъжа всички допуснати голове/без един/ след подновяването на сезона станаха след грешки на Димов. Не знам какво чудо Илиан все още чака и от Уеслен и Брено! /когато и да ги изгонят все ще е късно/ Иса и той съвсем затихна, само епизодични изпълнения напомнят,че е на терена. Надяваме се вече само на защитниците ни да отбележат някой гол. Няма какво да се заблуждаваме ,отборът след напускането на Кешеру и Дуду е в криза и не се вижда как ще излезем от нея без привличането на класен нападател.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 09 мар 2025 00:48

ShooterMan написа:Втория ЖК на Лозев днес беше пощадяване от съдията - мисля, че всеки вижда, че говорим за директен ЧК, с бутоните в опорния глезен. Няма какво да се коментира повече за сините ревльовци (от Подуене). Относно наличните нападатели:
1. Уеслен - подвижен, асгресивен, техничен и бърз. Абсолютно неориентиран, тактически тотално неграмотен, смея да кажа и глупав футболист и още ужасен удар завършващ.
2. Иса - умен и хитър. И до там. Пенсионер тотален, някога беше класа, но нищо не е останало.
3. Брено - абсолютно измислен футболист. Никакво качество не мога да забележа, влиза и се шматка по терена, не участва в играта, за мен трябва да го гоним вече. Адаптация, адаптация, но много му стана, стига вече.

От тези 3-мата избора е много труден. Но за мен Брено трябва да приключва с нас, стига сме го търпяли това безполезното дърво. Дано новия да става, поне малко....

1. Уеслен- единствената полза е ако някой направи глупостта да го събори- фаул, дузпа, картон.
2. Иса- от уважение към каквото е направил няма да коментирам.
3. Брено- две години курорт стигат.
4. Бари- хаотичен, неориентиран. Пачеко беше класа над него.
Последна промяна от Vladislav на 09 мар 2025 08:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 мар 2025 01:55

Vladislav написа:4. Бари- хаотичен, неориентиран. Пачеко беше класа над него.

Това не е вярно! Барито е супер техничен и има добър удар, но днеска терена беше малко разровен и неподходящ точно за неговия стил. Второто - отбора беше прекалено припрян, което се отрази и неговата игра да бъде такава. А с цялата тая припряност за техничен играч няма как да му се получават нещата. Да не говорим, че може да му трябва и време за по-добра аклиматизация. Лично аз не бих го отписвал толкова рано.

Истината е, че нашите след 1 на 1 прегоряха и тотално зле бяха всички без Пламен Илиев... беше страшна мъка да се гледа. Всичко възможно пришпорваха и объркваха. Нито един не действаше с увереност и спокойствие и може би закономерно - не сме някаква супер класа в нападение.
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 мар 2025 09:00

За Бари няма как да съдим от 1 месец няма престой. За мен е лакомия голяма и трябва да е по-комбинативен. Нека си спомним един момент, в който реши да бъде такъв - прекрасния пас към Виктор срещу Рогите на Ромислав и откъдето Виктор подаде за гола....реално 80% от гола беше заслуга на прекрасния пас и поглед над играта на Бари - тоест, когато не се лакоми и държи излишно топката нещата се получават.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 09 мар 2025 10:16

ShooterMan написа:За Бари няма как да съдим от 1 месец няма престой. За мен е лакомия голяма и трябва да е по-комбинативен. Нека си спомним един момент, в който реши да бъде такъв - прекрасния пас към Виктор срещу Рогите на Ромислав и откъдето Виктор подаде за гола....реално 80% от гола беше заслуга на прекрасния пас и поглед над играта на Бари - тоест, когато не се лакоми и държи излишно топката нещата се получават.

Той е още два месеца тук- колко да го чакаме? За 24 мача тримата ни нападатели имат 4 гола ОБЩО. Двата са срещу 48 при 4:0. Върха на безполезността. То и на плебеите нападателя е такъв, но е един. Т.е. пак пречи, но не толкова.

Върни се в “Черно море”