7 кръг /ЦСКА-София - Черно море/ 26.08 събота 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

TheSailor

Re: 7 кръг /ЦСКА-София - Черно море/ 26.08 събота 21.15

Мнениеот TheSailor » 27 авг 2023 00:07

Силен мач за нашите. Жалко, че не успяхме да ги бием.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 авг 2023 00:09

лично аз съм доволен от съдийството на Чинков тоя път ... в началото се бях нахъсал да го нареждам, щото ми се стори, че има нарушение срещу Панайотов ...ама се постарах уж да гледам по-внимателно и ми се стори, че нашия нещо се замота с топката и сравнително чисто му измъкнаха топката за съжаление :oops: Християн Петров влизането наистина беше на границата между жълт и червен картон.... ама не може да се каже, че беше чак 100% червен и никой няма да ни го даде на Армията пък и не само там.... опита се да дава по-малко картони в мача и в двете посоки ми се видя ....така че тоя мач нямам претенции към Чинков сякаш поне аз :roll: ама сигурно пак ще ме линчувате за мнението :)))

иначе като цяло супер мач ...рядко ни се случва така да надиграваме на Армията като гости и съм много доволен от играта като изключим някои моменти само.... единственото дето не ми допадна е резултата както и това, че не вземаме верните решения в предни позиции! много ситуации можеше да ги изиграем по-умно и това ни попречи да си тръгнем със заслужени 3 точки от мача :)

все пак предвид, че 8 от последните 9 мача не сме вкарвали гол за първенство срещу тях и сега вземаме хикс и вкарваме гол и то като гости срещу тях, пак си е добре :))) няма как да печелим всеки мач, но дано е поне почти всеки :P
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 авг 2023 00:23

Никакво нарушения нямаше срещу Панайотов. Ако трябва да кажем една критика към нашите, то това е именно това аматьорско отиграване на Васката, очевидно с прекалено самочувствие и самоувереност. Детинска работа.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 27 авг 2023 00:27

Жалко за изпуснатата победа, както каза огризко, просто не взехме правилните решения в завършващата фаза. Като игра не съм доволен от централните ни бранители и от Васко. Също продължавам да твърдя че когато играе една идея по назад, Сула е много по полезен в разиграването и хубавите пасове от дълбочина. Когато е зад нападателя някакси прекалява с индивидуалната игра. Като цяло добро представяне на целият отбор и тук специално трябва да поздравим Дюлгеров, който ни спаси от незаслужена загуба. Чакаме следващото предизвикателство. Само Черно Море!

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 27 авг 2023 01:21

ShooterMan написа:Никакво нарушения нямаше срещу Панайотов. Ако трябва да кажем една критика към нашите, то това е именно това аматьорско отиграване на Васката, очевидно с прекалено самочувствие и самоувереност. Детинска работа.

Какво самочувствие, пълен идиот е. Всеки мач го прави това, Пресираме отнемаме топката и когато му я подадат той се обръща с гръб към противника и почва да гардира като таран в наказателното, само че на центъра. Това е абсолютно всеки мач. Мисълта му е толкова бавна, че като са записвали обръшенията за 110 годишнината е правил 40 дубъла за едно изречение.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 авг 2023 11:12

Абсолютно показателна статистика .
Пълно игрово надмощие.Чисто игрово ги надиграхме и то техния стадион.Жалко че не изравнихме по-рано още през първото и да вземем мача.Но и това че не загубихме е важно.Още по голяма увереност и самочувствие трупаме.Радвам се и че Дакай получава все повече игрово време и мисля ,че не е далеч времето,в което някои мачове ще влезе и титуляр заедно с Пабло.Още повече,че вчера той като влезе нямаше втори дефанзивен до себе си ,както примерно са двойка Пабло и Васко.А заигра до него по офанзивните Алекс и Сула.
За вас моряци ний живеем...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 авг 2023 11:47

Аз си мислех, че Дакай ще е твърд титуляр още от ден 1. Но явно е имал нужда от адаптация, а е и еднотипен с Васката….макар, че за мен е доста по-креативен, с много по-добър пас и поглед над играта. Във всеки случай всеобщо е мнението, че косоварчето е много добър футболист, като Алекс, като Машадо, и преди тях - Леандро - поредния чуждестранен младок, който Илиан ще направи звезда, както прави и с нашите от школата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 27 авг 2023 21:50

ShooterMan написа:Аз си мислех, че Дакай ще е твърд титуляр още от ден 1. Но явно е имал нужда от адаптация, а е и еднотипен с Васката….макар, че за мен е доста по-креативен, с много по-добър пас и поглед над играта. Във всеки случай всеобщо е мнението, че косоварчето е много добър футболист, като Алекс, като Машадо, и преди тях - Леандро - поредния чуждестранен младок, който Илиан ще направи звезда, както прави и с нашите от школата.

Аз предлагам да включиш и Пачеко при изброените.Страхотен демараж,много борбен,техничен,има страхотен удар.Трябва му още малко време и ще се оплакваме че го искат някъде и него.Преосто сега в състава има конкуренция и затова играчите израстват по бързо а играят 11+евентуално още 5.Вижте един ММ как в конкуренция с Наско и Иса израстна неимоверно много за няма и половин година.Вярвам че ИИ ще намери бързо достоен заместник на ММ,макар и да не е изклчително належащо да го прави.Имаме двама типични ЦН и то с различни профили.Имаме и резерви при младите.Но още един подобен на ММ или украинеца няма да е излишен.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 авг 2023 08:08

Дано ММ да остане поне до зимата. Да има време евентуалния нов да направи подготовка поне с отбора. Да, Пачеко също мирише на футбол отвсякъде. Може би провал ще е само онзи Мишел Алвес, но да не бързаме хаха

Върни се в “Черно море”