7 кръг /ЦСКА-София - Черно море/ 26.08 събота 21.15
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 7 кръг /ЦСКА-София - Черно море/ 26.08 събота 21.15
Силен мач за нашите. Жалко, че не успяхме да ги бием.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
лично аз съм доволен от съдийството на Чинков тоя път ... в началото се бях нахъсал да го нареждам, щото ми се стори, че има нарушение срещу Панайотов ...ама се постарах уж да гледам по-внимателно и ми се стори, че нашия нещо се замота с топката и сравнително чисто му измъкнаха топката за съжаление
Християн Петров влизането наистина беше на границата между жълт и червен картон.... ама не може да се каже, че беше чак 100% червен и никой няма да ни го даде на Армията пък и не само там.... опита се да дава по-малко картони в мача и в двете посоки ми се видя ....така че тоя мач нямам претенции към Чинков сякаш поне аз
ама сигурно пак ще ме линчувате за мнението
))
иначе като цяло супер мач ...рядко ни се случва така да надиграваме на Армията като гости и съм много доволен от играта като изключим някои моменти само.... единственото дето не ми допадна е резултата както и това, че не вземаме верните решения в предни позиции! много ситуации можеше да ги изиграем по-умно и това ни попречи да си тръгнем със заслужени 3 точки от мача
все пак предвид, че 8 от последните 9 мача не сме вкарвали гол за първенство срещу тях и сега вземаме хикс и вкарваме гол и то като гости срещу тях, пак си е добре
)) няма как да печелим всеки мач, но дано е поне почти всеки 
иначе като цяло супер мач ...рядко ни се случва така да надиграваме на Армията като гости и съм много доволен от играта като изключим някои моменти само.... единственото дето не ми допадна е резултата както и това, че не вземаме верните решения в предни позиции! много ситуации можеше да ги изиграем по-умно и това ни попречи да си тръгнем със заслужени 3 точки от мача
все пак предвид, че 8 от последните 9 мача не сме вкарвали гол за първенство срещу тях и сега вземаме хикс и вкарваме гол и то като гости срещу тях, пак си е добре

-
ShooterMan
- Контакти:
Никакво нарушения нямаше срещу Панайотов. Ако трябва да кажем една критика към нашите, то това е именно това аматьорско отиграване на Васката, очевидно с прекалено самочувствие и самоувереност. Детинска работа.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Жалко за изпуснатата победа, както каза огризко, просто не взехме правилните решения в завършващата фаза. Като игра не съм доволен от централните ни бранители и от Васко. Също продължавам да твърдя че когато играе една идея по назад, Сула е много по полезен в разиграването и хубавите пасове от дълбочина. Когато е зад нападателя някакси прекалява с индивидуалната игра. Като цяло добро представяне на целият отбор и тук специално трябва да поздравим Дюлгеров, който ни спаси от незаслужена загуба. Чакаме следващото предизвикателство. Само Черно Море!
ShooterMan написа:Никакво нарушения нямаше срещу Панайотов. Ако трябва да кажем една критика към нашите, то това е именно това аматьорско отиграване на Васката, очевидно с прекалено самочувствие и самоувереност. Детинска работа.
Какво самочувствие, пълен идиот е. Всеки мач го прави това, Пресираме отнемаме топката и когато му я подадат той се обръща с гръб към противника и почва да гардира като таран в наказателното, само че на центъра. Това е абсолютно всеки мач. Мисълта му е толкова бавна, че като са записвали обръшенията за 110 годишнината е правил 40 дубъла за едно изречение.
Абсолютно показателна статистика .
Пълно игрово надмощие.Чисто игрово ги надиграхме и то техния стадион.Жалко че не изравнихме по-рано още през първото и да вземем мача.Но и това че не загубихме е важно.Още по голяма увереност и самочувствие трупаме.Радвам се и че Дакай получава все повече игрово време и мисля ,че не е далеч времето,в което някои мачове ще влезе и титуляр заедно с Пабло.Още повече,че вчера той като влезе нямаше втори дефанзивен до себе си ,както примерно са двойка Пабло и Васко.А заигра до него по офанзивните Алекс и Сула.
Пълно игрово надмощие.Чисто игрово ги надиграхме и то техния стадион.Жалко че не изравнихме по-рано още през първото и да вземем мача.Но и това че не загубихме е важно.Още по голяма увереност и самочувствие трупаме.Радвам се и че Дакай получава все повече игрово време и мисля ,че не е далеч времето,в което някои мачове ще влезе и титуляр заедно с Пабло.Още повече,че вчера той като влезе нямаше втори дефанзивен до себе си ,както примерно са двойка Пабло и Васко.А заигра до него по офанзивните Алекс и Сула.
За вас моряци ний живеем...
-
ShooterMan
- Контакти:
Аз си мислех, че Дакай ще е твърд титуляр още от ден 1. Но явно е имал нужда от адаптация, а е и еднотипен с Васката….макар, че за мен е доста по-креативен, с много по-добър пас и поглед над играта. Във всеки случай всеобщо е мнението, че косоварчето е много добър футболист, като Алекс, като Машадо, и преди тях - Леандро - поредния чуждестранен младок, който Илиан ще направи звезда, както прави и с нашите от школата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Аз си мислех, че Дакай ще е твърд титуляр още от ден 1. Но явно е имал нужда от адаптация, а е и еднотипен с Васката….макар, че за мен е доста по-креативен, с много по-добър пас и поглед над играта. Във всеки случай всеобщо е мнението, че косоварчето е много добър футболист, като Алекс, като Машадо, и преди тях - Леандро - поредния чуждестранен младок, който Илиан ще направи звезда, както прави и с нашите от школата.
Аз предлагам да включиш и Пачеко при изброените.Страхотен демараж,много борбен,техничен,има страхотен удар.Трябва му още малко време и ще се оплакваме че го искат някъде и него.Преосто сега в състава има конкуренция и затова играчите израстват по бързо а играят 11+евентуално още 5.Вижте един ММ как в конкуренция с Наско и Иса израстна неимоверно много за няма и половин година.Вярвам че ИИ ще намери бързо достоен заместник на ММ,макар и да не е изклчително належащо да го прави.Имаме двама типични ЦН и то с различни профили.Имаме и резерви при младите.Но още един подобен на ММ или украинеца няма да е излишен.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
ShooterMan
- Контакти:
Дано ММ да остане поне до зимата. Да има време евентуалния нов да направи подготовка поне с отбора. Да, Пачеко също мирише на футбол отвсякъде. Може би провал ще е само онзи Мишел Алвес, но да не бързаме хаха