3 кръг /Черно море - Лудогорец/ 22.08.20 Събота 21.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: 3 кръг /Черно море - Лудогорец/ 22.08.20 Събота 21.00ч.
А какво става с португалското крило/халф - Леандро Андраде?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
И аз не мога да разбера едно нещо, като нямаш техническите качества да разиграваш в защита, защо трябва да имитираш Барселона? Всички взеха да го правят и националите подобен левашки гол допуснаха срещу Англия
Това просто трябва да се спре и да се играе на сигурно, едно време имаше един лаф "Чистотата е здраве"
Колегите доста точни неща са казали според мен, особено Мърсисайд. И аз очаквах доста повече от Иса, да тормози защитата им, да можем да го търсим с центрирания. А Илиев-младши просто не е готов за титуляр, може да има качества, но снощи разочарова. По-добре Велев да започва, ако е готов физически. Снощи освен Патрик имаше ли друг човек способен да спечели единоборство и да отнеме топката? Губим много ценен играч и не знам кой може да го замени
Колегите доста точни неща са казали според мен, особено Мърсисайд. И аз очаквах доста повече от Иса, да тормози защитата им, да можем да го търсим с центрирания. А Илиев-младши просто не е готов за титуляр, може да има качества, но снощи разочарова. По-добре Велев да започва, ако е готов физически. Снощи освен Патрик имаше ли друг човек способен да спечели единоборство и да отнеме топката? Губим много ценен играч и не знам кой може да го замени
stanleys написа:И аз не мога да разбера едно нещо, като нямаш техническите качества да разиграваш в защита, защо трябва да имитираш Барселона? Всички взеха да го правят и националите подобен левашки гол допуснаха срещу АнглияТова просто трябва да се спре и да се играе на сигурно, едно време имаше един лаф "Чистотата е здраве"
С "Чистотата е здраве" се играе съвсем различен футбол,тип английска 4 дивизия и надолу.Ние се опитваме да играем футбол със задържане на топката и го правим много добре като за в България,но в момента просто не сме готови физически,а оттам и концентрацията куца,защото изоставахме за почти всяка спорна топка,а когато стигнем на магия първи,следваше панически опит за подаване на крак ...и ГРЕШКА.Потенциал имаме,трябва време за влизане във върхова форма,а и обиграване е нужно,особено между Велев,който заменя Патрик и Панайотов.Но без ЦЗ като хората,няма да стане,макар че Илиан търси под дърво и камък.Проблема е че ние не сме атрактивни на пазара и можем да се докопаме до някой,едва когато наближи краят,а може и след края на трансферния прозорец.Дотогава ще сме с тези момчета вероятно.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
ticha i vladislav
- Контакти:
Не съм съгласен че трябва да играем с изчистени топки и напред каквото стане,а останалите да забъркват бетон пред вратата ни.Трябва да играем с много по-голямо самочувствие,с точни пасове и техника,все пак сме Черно море.На грозния биткаджийкси футбол времето му мина безвъзвратно.Щом няма читав юноша централен защитник,един Емил Янчев спокойно като Димов може да се преквалифицира.Дано поредните пари които влизат в касата на отбора от Патрик да убедят някои хора,че от футбол може да се печели и догодина да сме поне с бюджета на Лудогорец.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Никой не мисли да се играе с изритани напред топки.Както и колегата Стенли каза,то той няма предвид всяка топка да се изритва,просто не сте го разбрали правилно.Но наистина има ситуации ,в които не бива безогледно и на инат да си цъкаш пред вратата.Хубаво е да се изнася с пас и по земя, но когато вече си затворен и няма какво да правиш,по-правилното е да я изнесеш с дълъг пас по тъча,по-близък до теб.А не упорито да търсиш колегата си на 3-4-5 метра и да го "набутваш" като му я дадеш и той е с човек на гърба да се чуди какво да я прави.Аа още по-малко да търсиш диагонален пас ,кръстосвайки посоката пред вратата и да търсиш далечния бек.... но.. от Станчев всичко може да се очаква... :D
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:Никой не мисли да се играе с изритани напред топки.Както и колегата Стенли каза,то той няма предвид всяка топка да се изритва,просто не сте го разбрали правилно.Но наистина има ситуации ,в които не бива безогледно и на инат да си цъкаш пред вратата.Хубаво е да се изнася с пас и по земя, но когато вече си затворен и няма какво да правиш,по-правилното е да я изнесеш с дълъг пас по тъча,по-близък до теб.А не упорито да търсиш колегата си на 3-4-5 метра и да го "набутваш" като му я дадеш и той е с човек на гърба да се чуди какво да я прави.Аа още по-малко да търсиш диагонален пас ,кръстосвайки посоката пред вратата и да търсиш далечния бек.... но.. от Станчев всичко може да се очаква... :D
Ами с тоталната висока преса на лудите,по тази логика трябваше всяка топка да се изритва напред.Да ви кажа честно,след тези грешки и аз си помислих същото,но!!!По този начин се изгражда манталитет и стил на игра.Ако се стремиш да я подаваш,накрая ще я подаваш без проблеми при всякаква преса,а обратното е да се научат да я ритат напред.Това е много лесно и се привиква много бързо.После няма отучване.Браво на Илиан,е дори и с такива футболисти като Станчев,се стреми да налага този стил.Иначе драги ми приятели,халфовете ще останат под топката цял мач и полза от тях няма да има,а точно те са лицето на всеки един отбор.Твърдо против за чалкане на топката и голямо ЗА,за контролирането и в името на футбола!
Напълно заслужена и закономерна загуба. В този момент, колкото и да не ни се иска да признаем, сме две класи под Лц. Илиян нсправи грешка, че прати нашите да се надиграват, а те в момента имат въздух за не повече от 30 минути на полувреме. И логичното се случи, равностойни 2х30 минути и тотален срив след това.
Позитивите от този мач - Дюлгеров. Прознавам си, никога не съм го харесвал и винаги съм бил за Дичевски пред него. Но това момче наистина си заслужава мястото. Браво! Другото, което ми хареса е Панайотов. След мача с Етър казах, че той трябва да е на терена само в мачовете с Лц и тирето. Сега прибавям Берое и Локо Пд. В другите пречи. В този мач бе най-добрия от нашите и е с основна заслуга да не отидем на много по-унизителен резултат.
След този мач мисля, че стана кристално ясно, че имаме крещяща нужда от промяна в центъра на защитата. В момента и Димов и особено Станчев са трагедия. В първите два мача бяхме лъки, че играхме срещу най-слабите отбори в групата, но лудите ни разкриха. Не мога да разбера защо Илиян упорито не дава шанс на Емо. Изигра страхотни плейофни мачове, а е и един от малкото без Ковид.
Пореден слаб мач на Родриго. Няма и помен от техниката, с която развинтваше защитниците миналата година и беше играчът-отбор. Сега вече и без Патрик, имаме наистина нужда от възвръщане на формата му максимално бързо.
Също, много слаб Jr. и псобено Иса.
Просто този мач трябва да го забравим бързо, да вземем поуките и изчистим грешките, защото ни чака много подобен след седмица - с висока преса и непрекъснат натиск. Загубим ли и него става лошо...
Позитивите от този мач - Дюлгеров. Прознавам си, никога не съм го харесвал и винаги съм бил за Дичевски пред него. Но това момче наистина си заслужава мястото. Браво! Другото, което ми хареса е Панайотов. След мача с Етър казах, че той трябва да е на терена само в мачовете с Лц и тирето. Сега прибавям Берое и Локо Пд. В другите пречи. В този мач бе най-добрия от нашите и е с основна заслуга да не отидем на много по-унизителен резултат.
След този мач мисля, че стана кристално ясно, че имаме крещяща нужда от промяна в центъра на защитата. В момента и Димов и особено Станчев са трагедия. В първите два мача бяхме лъки, че играхме срещу най-слабите отбори в групата, но лудите ни разкриха. Не мога да разбера защо Илиян упорито не дава шанс на Емо. Изигра страхотни плейофни мачове, а е и един от малкото без Ковид.
Пореден слаб мач на Родриго. Няма и помен от техниката, с която развинтваше защитниците миналата година и беше играчът-отбор. Сега вече и без Патрик, имаме наистина нужда от възвръщане на формата му максимално бързо.
Също, много слаб Jr. и псобено Иса.
Просто този мач трябва да го забравим бързо, да вземем поуките и изчистим грешките, защото ни чака много подобен след седмица - с висока преса и непрекъснат натиск. Загубим ли и него става лошо...
абе вие не сте добре ...какви ЦЗ имаме нужда и т.н. .....Димов 28 дни седял вкъщи, нормално ....като говорите подобни неща отчитате ли всички факти и съпътстващи неща?! дали не са във форма половината отбор заради карантината, а оттам да се разстройва играта и на другите да речем?! и т.н. айде след месец като понавлязат в игрови ритъм, тогава да гоним тоя и оня ...дотогава да се примирим, че сме коронапрецакани и изостанали от всички други отбори, което си е факт ...другите имаха по 2-3 ...ние 16 

ogrizko написа:абе вие не сте добре ...какви ЦЗ имаме нужда и т.н. .....Димов 28 дни седял вкъщи, нормално ....като говорите подобни неща отчитате ли всички факти и съпътстващи неща?! дали не са във форма половината отбор заради карантината, а оттам да се разстройва играта и на другите да речем?! и т.н. айде след месец като понавлязат в игрови ритъм, тогава да гоним тоя и оня ...дотогава да се примирим, че сме коронапрецакани и изостанали от всички други отбори, което си е факт ...другите имаха по 2-3 ...ние 16
Съгласен съм с теб.Точно затова казах,че нищо фатално няма от тази загуба.Въпроса е час по скоро да влязат в кондиция и физически и игрово.
Единственото което обаче ми се иска е да се намери стабилен ЦЗ ,защото там със Станчев просто няма да стане.Отдавна си го знаем,не е заради Ковид-а
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:ogrizko написа:абе вие не сте добре ...какви ЦЗ имаме нужда и т.н. .....Димов 28 дни седял вкъщи, нормално ....като говорите подобни неща отчитате ли всички факти и съпътстващи неща?! дали не са във форма половината отбор заради карантината, а оттам да се разстройва играта и на другите да речем?! и т.н. айде след месец като понавлязат в игрови ритъм, тогава да гоним тоя и оня ...дотогава да се примирим, че сме коронапрецакани и изостанали от всички други отбори, което си е факт ...другите имаха по 2-3 ...ние 16
Съгласен съм с теб.Точно затова казах,че нищо фатално няма от тази загуба.Въпроса е час по скоро да влязат в кондиция и физически и игрово.
Единственото което обаче ми се иска е да се намери стабилен ЦЗ ,защото там със Станчев просто няма да стане.Отдавна си го знаем,не е заради Ковид-а
Точно!И не мисля че точно ние трябва да гоним играчи в условията на световна пандемия и да останем без такива.Относно Станчев-в последно време Илиан го държи в центъра на защита заради опита който има.Проблема му на Станчев обаче е лошото пласиране,лошата преценка,слабата игра с глава,трудната повратливост и липсата на скорост.Като се замисля му остава единствено опита,който е видно че не му върши особена работа.И аз съм на мнение,че в нашата ситуация може да е добре да започне налагането на Янчев.Това момче има почти всичко от горе изброеното,което Станчев няма с изключение на опита.Но младока има предимства,които Станчев няма.Погледа върху играта,пласирането и най вече добрия пас и изнасянето на топката.И Е НАШ ЮНОША!Димов има нужда от него в центъра,просто защото не може само и единствено той да се опитва да изнася топката,а Станчев да се крие някъде и когато трябва да я обърква.Не ме разбирайте погрешно,не искам да плюя Станчев,който не играе,той не греши.Но в нашия случай момчето май трябва да седне на пейката,защото и с Янчев в защита нямаше да се представим толкова зле.И не говоря само да му се дава шанс,а за НАЛАГАНЕТО му на тази позиция.Навремето бате ви Кольо изпусна с лека ръка Наско Илиев,а той е от типа тарани,каквито трудно се намират.Не ми се иска ад изпуснем и Янчев,че даже бяхме и на път да го сторим.