На кого говориш с "оставате"? Тристан е от Левски.
Иначе са ви основателни претенциите, знаем какво е да си в тази ситуация, кофти е, ама нищо не можем да направим, за съжаление.
Факт е и обаче, че нямахте чисто положение даже с 10 души. Не се фокусирайте само върху Чинков.
Илиан е доста неудобен треньор за Акрапович, няма какво да си кривим душата.
14 кръг /Локомотив Пд - Черно море/ 29.10.19 вторник 16.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 14 кръг /Локо Пд - Черно море/ 29.10 вторник 16.00
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Такива съдии като Чинков след мач трябва направо да ги арестуват. Тяхната наглост край няма. След като изметоха цялото БФС не знам защо оставиха корумпираните съдии да продължават с "игричките" си 

ShooterMan написа:Стига малоумщини! Традиция било да се говори против рефера////!!! НАГЛЕЦИ!!! В 3тата минута оставате с 10 души!!! 2 дузпи има за нас! Това беше БЕЗОБРАЗНО И ПОРЪЧКОВО СЪДИЙСТВО! Жалба задължително срещу съществото Чинков!
Този не е фен на Локо,синкав е,от тия нахалните наглеци,дето киснат постоянно тука.Че и клипчета иска! Пфууу!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
-
- Контакти:
Не ме интересува дали е локомотивец, рогат, или тире! Ние може да паднем от всеки, може и равен да направим, но съдийството беше абсолютно ТЕНДЕНЦИОЗНО на този боклук Чинков, ПОРЪЧКОВО и беше изпратен с ясната цел да ни гатантира загубата! 2 дузпи!!! ЧК!!! и то от тези ключови моменти първия е в 3-тата минута при 0:0, втория в 45 преди почивката! Айде стига самобичуване. Локо НЕ Е по-добър отбор от нас и това се видя на терена днес, а във Варна се видя, че сме и много по-добри! Но днес ИЗЦЯЛО ВИНАТА за загубата ни е на реферчето Волен Чинков! ИЗЦЯЛО! Ние този мач НЯМАШЕ НАЧИН да го загубим при нормално съдийство! Не казвам, че трябваше да победим, но със сигурност нямаше да загубим. Аман вече, да се пускат жалби, а после с Припознатите ако пак дойде някакво леке като тоя в тунела да го пребиват и това е, явно друг начин няма!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Гледах мача от червения картон до края.Не знам за какви претенции говорят колегите,но последните 30 Мин,с човек повече,играхме определено разочароващо.В повечето случай играчите на Локо отнемаха топката без да са протягат,защото нашите или се спъваха в нея,или си я повеждаха по 5 м напред.Честито на Локо,пожелавам им най малко 2 о място.
Определено Езе трябваше да бъде изгонен, което ни затваряше отзад от 5-тата минута и мачът вървеше към 0-0 или дори загуба. За дузпите, претенциите са неоснователни.Факти!Но нека някой от феновете на Морето се сети кога е ревял от съдии срещу Локомотив Пловдив???
Не мисля , че това е поръчков рефер, просто да не изгониш човек при толкова очевидна ситуация е от мутренските времена. А Чинков е с гръб и на 15 метра от ситуацията. Лично мнение. Радвам се за моя Локомотив, сърце, какво да го правиш, но знам, че победихме със съдийска помощ и ВАР е необходима, за да няма подобна несправедливост.
Понеже имаше обиди към Бруно Акрапович тук в този форум му пускам мнението след мача. Казано с едно изречение, според Бруно отборът е спечелил ,защото е надиграл тактически Илиян Илиев ... https://www.sportal.bg/news.php?news=811967
Успех на Черно море в битката с Цска и Берое, много тежка с оглед на Херо и парите на Гришата. Но Илиян доказа, че може да направи отбор за кратк о време ,с лед като са изгонили цял отбор титуляри. След още една селекция най-вероятно Черно море ще е още по силен???
А ние продължаваме да мечтаем, титлата е само на точка...
Не мисля , че това е поръчков рефер, просто да не изгониш човек при толкова очевидна ситуация е от мутренските времена. А Чинков е с гръб и на 15 метра от ситуацията. Лично мнение. Радвам се за моя Локомотив, сърце, какво да го правиш, но знам, че победихме със съдийска помощ и ВАР е необходима, за да няма подобна несправедливост.
Понеже имаше обиди към Бруно Акрапович тук в този форум му пускам мнението след мача. Казано с едно изречение, според Бруно отборът е спечелил ,защото е надиграл тактически Илиян Илиев ... https://www.sportal.bg/news.php?news=811967
Успех на Черно море в битката с Цска и Берое, много тежка с оглед на Херо и парите на Гришата. Но Илиян доказа, че може да направи отбор за кратк о време ,с лед като са изгонили цял отбор титуляри. След още една селекция най-вероятно Черно море ще е още по силен???
А ние продължаваме да мечтаем, титлата е само на точка...
ЕТО МНЕНИЕТО НА ИЛИЯН ИЛИЕВ:
"Причините за загубата са, че ни отбелязаха, а ние не успяхме да изравним. Имахме преимущество във владението на топката в хода на цялата среща, но завършващият пас не спореше. С цената на доста картони Локомотив успя да ни удържи. През второто полувреме опитахме същото, останахме с човек повече и там някъде мачът се поразвали. За мен по-добре да бяхме останали 11 на 11. Щеше да стане мач. Завършващият удар и в последните 30 метра трябваше по-бързо да се работи, може би с дрибъл да се рискува… Лошото беше, че те си вкараха красив гол и после влязоха в своята схема да играят на контраатака. Не може да си доволен от футболистите, когато сме загубили, но като цяло идеята за мача я изпълнихме. Ако бяхме стояли малко по-високо и ако нямаше този гол в тяхна полза, щяхме да имаме доста повече ситуации“, каза Илиев след мача."
Изводите са, че е по-доре да играете срещу Локомотив 11 срещу 11? И още нещо изключително важно- Локомотив няма право да бележи, за да може Морето да играе в своята схема, а не ние в нашата??? Но Локомотив е с най-силна атака в групата, как да не вкара, Илиян не го разяснява??? И е най-хубаво Акрапович да не знае , че трябва да руши в последните 30 метра, както и ч е не бива да позволява на играчите на Черно море да стоят високо??? Акрапович казва същото, но с други думи, пуснал съм ги в предишното мнение.
Къде е онзи хубавец определил Акрапович за НЕДОРАЗУМЕНИЕ???
"Причините за загубата са, че ни отбелязаха, а ние не успяхме да изравним. Имахме преимущество във владението на топката в хода на цялата среща, но завършващият пас не спореше. С цената на доста картони Локомотив успя да ни удържи. През второто полувреме опитахме същото, останахме с човек повече и там някъде мачът се поразвали. За мен по-добре да бяхме останали 11 на 11. Щеше да стане мач. Завършващият удар и в последните 30 метра трябваше по-бързо да се работи, може би с дрибъл да се рискува… Лошото беше, че те си вкараха красив гол и после влязоха в своята схема да играят на контраатака. Не може да си доволен от футболистите, когато сме загубили, но като цяло идеята за мача я изпълнихме. Ако бяхме стояли малко по-високо и ако нямаше този гол в тяхна полза, щяхме да имаме доста повече ситуации“, каза Илиев след мача."
Изводите са, че е по-доре да играете срещу Локомотив 11 срещу 11? И още нещо изключително важно- Локомотив няма право да бележи, за да може Морето да играе в своята схема, а не ние в нашата??? Но Локомотив е с най-силна атака в групата, как да не вкара, Илиян не го разяснява??? И е най-хубаво Акрапович да не знае , че трябва да руши в последните 30 метра, както и ч е не бива да позволява на играчите на Черно море да стоят високо??? Акрапович казва същото, но с други думи, пуснал съм ги в предишното мнение.
Къде е онзи хубавец определил Акрапович за НЕДОРАЗУМЕНИЕ???
TristaNNN написа:Varnauser написа:TristaNNN написа:Тука по стара традиция се плюе единствено съдията - последователни сте, спор няма.[/quote
Имаше ли нарушение на Езе за червен картон и на Цветанов за дузпа? Според теб. Ама честно! Отговори и тогава да говорим за традиции, последователност и качество на играта на ЧМ.
Коя ситуация по-конкретно, че вие сигурно имате претенции за десет такива? Дай клипче.
Няма да ти кажа за отговор като твоя, каква квалификация подхожда. Сети се. Защото не е мъжка ностъпка да нападаш, но после да заемаш позиция "извън ситуация съм, не зная". Просто е - след като не знаеш, не си позволявай да нападаш. И не опитвай с номера, че тук освен съдиите, друго не се коментира. И затова си се включил компетентно! Моля!
-
- Контакти:
Волен Чинков-вечен любимец на ръководството!
Черно море-първият шампион по футбол в България
Къде е онзи хубавец определил Акрапович за НЕДОРАЗУМЕНИЕ???[/quote]
Тук съм и не се отмятам от думите си. Победихте заради едно брилянтно отиграване на Д Илиев и огромното ви ръстово превъзходство в защита. Това няма нищо общо с уменията на треньора ви. Интересно кой голям тактик ще предостави 70% от игровото време на гостуващия отбор, а в 20% от своето е прекара в бавене на играта. Ако за теб тази игра, която показахте днес го прави уникален тактик, по добре не давай повече мнения. Просто млъкни така, както мълчеше онова нищожество в 4та и 45та минута.
Не ми отговаряй, не ми е до спорове. Честитя ви незаслужената победа. Бяхме свикнали да падаме по този начин от едни други отбори...
Тук съм и не се отмятам от думите си. Победихте заради едно брилянтно отиграване на Д Илиев и огромното ви ръстово превъзходство в защита. Това няма нищо общо с уменията на треньора ви. Интересно кой голям тактик ще предостави 70% от игровото време на гостуващия отбор, а в 20% от своето е прекара в бавене на играта. Ако за теб тази игра, която показахте днес го прави уникален тактик, по добре не давай повече мнения. Просто млъкни така, както мълчеше онова нищожество в 4та и 45та минута.
Не ми отговаряй, не ми е до спорове. Честитя ви незаслужената победа. Бяхме свикнали да падаме по този начин от едни други отбори...