4 кръг /Черно море - Славия/ 02.08.19 петък 21.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: 4 кръг /Черно море - Славия/ 2.08 петък 21.00

Мнениеот Mathias_Coureur » 03 авг 2019 00:56

mursusaid написа:Толкова грозен мач и противен отбор като славия скоро не бях гледал.Не искам да упреквам нашите футболисти,защото дори и до последната секунда се опитваха колкото могат да стигнат до гола.Да ,не се получи играна ни днес,но срещу такова нещо днес как се играе.Напълно оправдавам нашите играчи за този мач.Само възпитанието ми и цензурата тук за псувни ме спира да не им тегля една на тези не знам как да ги нарека в черен екип днес.Всичко това подплатено с Неадекватния съдия.Абсолютно съм съгласен с всичко ,което каза Илиан.Това е грозната истина в нашия футбол.

+1913

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 03 авг 2019 01:37

Абе тоя Илиян Илиев видяхте ли го как като някоя мутра се запъти да бие съдията след мача, щото бил свирил по-рано края на мача,според него сигурно трябваше да даде 15 минути продължение. :lol: :shock:

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 03 авг 2019 01:41

Mathias_Coureur написа:
mursusaid написа:Толкова грозен мач и противен отбор като славия скоро не бях гледал.Не искам да упреквам нашите футболисти,защото дори и до последната секунда се опитваха колкото могат да стигнат до гола.Да ,не се получи играна ни днес,но срещу такова нещо днес как се играе.Напълно оправдавам нашите играчи за този мач.Само възпитанието ми и цензурата тук за псувни ме спира да не им тегля една на тези не знам как да ги нарека в черен екип днес.Всичко това подплатено с Неадекватния съдия.Абсолютно съм съгласен с всичко ,което каза Илиан.Това е грозната истина в нашия футбол.

+1913

Аз ще дойда следващия мач, но повече срещу Славия няма да гледам мач.
Туй не го знам какъв беше съдия ли, мъдия ли, ама да го накажат. Наказанието му да е да изгледа без почивка три пъти подред този "мач".
Дано техничарят велковски само срещу Литекс да играе.
Много искам да чуя мнението на един дебел "президент" на клубен отбор. Много коментира другите, ама да вземе да коментира красивата игра на своя отбор.

До този момент от 4 кръга, треньорите на съперници бяха - 3ма защитника и един дефанзивен халф. Първо беше срещу дефанзивния халф и беше един прекрасен мач. След това срещу първия защитник, ама наставленията даваше бивш (много бивш) нападател. Пак имаше игра. Ама като се появиха последните двама защитници...Радвам се, че предстои гостуване, че поне противниците ще се опитват да играят. Пък ако пак не стане мач, поне ще наблегна на ракийката.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 03 авг 2019 02:29

И на тримата поръчкови съдии трябваше след мача да им сложат веднага белезниците! Чакаме реакцията на Ръководството на Ч.море и на БФС :!: Славия винаги са били противен и гнусен селски отбор,който никога не е играл футбол...обикновено играе "полегнала е Тодорка" ,а в следващ мач се мъкне със съдиите си за да "избие".. И прав е Илиан,че всичко се прави, за да избутат пак евроидиотите до Европа и оранжевите им приятелки от София! Запис от този мач трябва да бъде изпратен до УЕФА, за да се види какво значи съдийска мафия в България! Не знам за какво се събираха преди първенството и Кралев защо си затваря очите! Едва ли има друг мач в историята на футбола като този в който съдията не само не позволяваше,но и пречеше умишлено да се играе футбол и на практика не позволи повече от 20мин игрово време :oops:
До кога Ръководство ще търпи всички поръчкови съдии да се изреждат да си правят та@ак с Моряците насред Варна :?: :!: Ако не могат да защитят отбора по добре да се махат и да оставят отбора да напусне мафиотската Гришалига и да отиваме при аматьорите!
П.С. След като изгледах само първото полувреме на запис :20 грешки на съдийската бригада и всички в ущърб на Моряците! Съдията вълков средно 1 път на всеки 50 сек прекъсва мача!

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 03 авг 2019 08:32

Първо искам да поздравя всички фенове на Славия, които бяха на мача. Играхме само да не загубим мача. Велковски пак прояви, поне този мач не паднахме от него. Имаме отбор и нашата цел е купата на България. Откакто е на врата Георгиев играе много добре. Поздрави на морето.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 авг 2019 09:53

Важното е, че Славия спечелиха точка ..а че убиха футбола не е важно :mrgreen:

Антифутбола на Славия му пожелавам да получава само загуби с по 5:0 и щастливо изпадане в долната дивизия :oops: И без това има ли място един тото отбор в лига с името EFBET лига :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 03 авг 2019 12:02

1913SS написа:Първо искам да поздравя всички фенове на Славия, които бяха на мача. Играхме само да не загубим мача. Велковски пак прояви, поне този мач не паднахме от него. Имаме отбор и нашата цел е купата на България. Откакто е на врата Георгиев играе много добре. Поздрави на морето.

Вие първо не играхте, а ритахте като коне и лежахте на терена.Имате някакъв отбор, но той не е футболен. И вашата цел е да няма топка на терена, защото не можете да играете с нея!
Едва ли има по гнусен и поръчков отбор от славия.Трябва да бъдете изхвърлени завинаги от футбола!

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 03 авг 2019 13:10

Съдията направи каквото можа, но и той допусна грешка с неизгонването на вратаря на Черно море. За удар без топка при спряла игра правилника е категоричен, само чернодрешкото не го знае или ви пожали! То вярно, че изгоненият от Славия противно на правилника си "излизаше" от терена, така че си го просеше, ама правилника си е правилник - вратарят ви трябваше да го последва! Илиян Илиев в Англия щеше да забрави за професията с такива изказвания също, ама добре, че сме в чалгария...
П.С . Винаги има 2 гледни точки и нищо не е само черно и бяло!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 03 авг 2019 13:27

Unforgiven_M написа:Съдията направи каквото можа, но и той допусна грешка с неизгонването на вратаря на Черно море. За удар без топка при спряла игра правилника е категоричен, само чернодрешкото не го знае или ви пожали! То вярно, че изгоненият от Славия противно на правилника си "излизаше" от терена, така че си го просеше, ама правилника си е правилник - вратарят ви трябваше да го последва! Илиян Илиев в Англия щеше да забрави за професията с такива изказвания също, ама добре, че сме в чалгария...
П.С . Винаги има 2 гледни точки и нищо не е само черно и бяло!

Къде видя удар без топка от вратаря ни.Да,верно излезе и пробяга 30 метра и тръгна да бута на велковски, но както си го и заслужи ,си е жълт картон.То ако такива бутания са червен картон,тогава при онова бутане на тъча от двата отбора трябваше да има по поне три червени картона на двата отбора и мача да се прекрати.
Относно Илиан,да,сигурно за Англия си прав,че няма как да говори така,но то ако беше в Англия нямаше да има и повод да говори така,нямаше изобщо да се изиграе подобен мач,нямаше да има и подобно на съдия човече,нямаше и подобен тото отбор да има.Така че нека не сравняваме с Англия, а и където да било в Европа ,защото не само това ами нищо не ни е за сравнение ;)
За вас моряци ний живеем...

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 03 авг 2019 17:11

Мачът беше грозен, но дава поводи за оптимизъм. След като Славия има претенции да е с история над 100 години, идва и играе по такъв начин означава, че сме взели страхът на противниците с футбола който играем. Оранжевите изчезнаха от форума след като станаха жертва на морето. Започват да налазват сини, което е чудесно.

Върни се в “Черно море”