Кролик написа:bilyaletdinov написа:Започнахте ли да поливате вашата нива?
Имало подпочвени води. Как на мача с Дунав терена е идеален, а срещу Левски наводнен?
Ясно се виждаше, че е поливан цяла вечер най-вече по-настилката около терена, която беше мокра. Ама нормално, селското от вас няма да излезе пък, ако ще е и нов коптор да ви направят.
Като фен на Байерн Мюнхен, значи ли че мога да наричам Левски селско отборче, а София село ? Това че си фен на отбор, хич не те прави по-умен, красив или разбиращ от футбол.
Терена на Тича е с нов дренаж, "намокрянето" прави топката по-бърза, само в мислите ти това означава "проблем". Остани си със здраве !
Успех Моряци !!
П.с.: Колко сини фена ще пътуват до Варна ? Пак ли НУЛА ?
15 кръг /Черно море - Левски/ 10.11 събота 15.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 15 кръг /Черно море - Левски/ 10.11 събота 15.00
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Що за простотия е това с измисления наводнен терен?! Както казва колегата, нито един екип не видях не кален, ами мокър дори?! Всеки, който малко от малко се интересува от родния ни футбол знае, че в момента имаме един от най-добрите терени в България! Нов, дренажа му е перфектен, равен, тревата му се поддържа по правилата и всичко си му е наред! Терена не е наводняван, а просто поддържан и приведен в нормално състояние за игра! Във Варна не е капвала капка дъжд от сумати и дни, а в същото време температурите са над 20 градуса! Е, питам аз, по-професионално и по-неселско ли щеше да бъде, да бъде оставен сух и твърд?! Терена беше перфектен, точка! Това не пречи обаче на някои "градски тарикати" да говорят глупости и си измислят наводнявания и ниви!! Но така е, когато няма човек достойнство! Всеки умен фен е разбрал, колко им е акъла - пак точка!
Това до тук беше за всички простотии, които се изписаха по мача за купата. За предстоящия, аз имам обаче притеснения и смятам да ги споделя. Доколкото знам, Хасани е наказан за 2 мача. Единия мина, но вторият се явява домакинството с Левски. В мача с Ботев Враца, двойката ни централни защитници (Димов и Енчев) бяха направо трагедия. Необиграни, с много индивидуални грешки, тромави, лесно преодолими. Не знам Генев дали е картотекиран вече, но и да е, ще е голям риск, ако се включи. Отдясно Станчев беше една друга трагедия. Надбягваха го и го преминаваха откъдето си искаха. И той много бавен и муден. Отляво Кононго също не беше на висота - видяхме каква глупост сътвори за втория гол. Въобще, отзад сме разграден двор. То и с Хасани беше почти същото, ама сега и без него..
Ето от това се притеснявам. Иначе се надявам пак да излезем надъхани за добра изява, пак мъжката и със самочувствие, дано ни се получи играта и отново да не се посрамим, пък каквото успеем да вземем. Успех моряци. 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Чувам сега Левски взели нова косачка ....щели да определят височината на тревата до милиметър спрямо противника ......като ще говорим за селски номера
Бива ли така срещу Лудогорец да е една тревата, а срещу нас - друга
Ами да не се контузи някой играч накрая от това, че се променя така рязко височината на тревата?! 

bilyaletdinov написа:Започнахте ли да поливате вашата нива?
Имало подпочвени води. Как на мача с Дунав терена е идеален, а срещу Левски наводнен?
Ясно се виждаше, че е поливан цяла вечер най-вече по-настилката около терена, която беше мокра. Ама нормално, селското от вас няма да излезе пък, ако ще е и нов коптор да ви направят.
А когато ви бихме преди две години,пак за купата насред Герена,Луната ли беше виновна,а? Фантазьор!
Колкото до мача,Илиан замисля нова изненада (няма да ви я кажа,разбира се) и пак ще има облещени погледи след мача!
АЙ' ,МОРЯЦИ!!!

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Като ни биете както в мача в Бургас и насред София идвам и ви поздравявам. Ама като почнете със селските номера преди мача и в следствие на това ни се контузва един от най-добрите играчи ще ви обиждам и наричам тази постъпка селска.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Като ни биете както в мача в Бургас и насред София идвам и ви поздравявам. Ама като почнете със селските номера преди мача и в следствие на това ни се контузва един от най-добрите играчи ще ви обиждам и наричам тази постъпка селска.
Шегуваш се нали

Значи по твоята желязна логика, в Англия(щото там постоянно вали

Супер нелепа контузия от нищото, дори нямаше единоборство, просто е имало да става, а вие търсите под вола теле.
Може да търсите вина в домакина ви, който не беше предвидил обувки за такъв терен(какъвто е бил според вас)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Iceberg написа:Що за простотия е това с измисления наводнен терен?! Както казва колегата, нито един екип не видях не кален, ами мокър дори?! Всеки, който малко от малко се интересува от родния ни футбол знае, че в момента имаме един от най-добрите терени в България! Нов, дренажа му е перфектен, равен, тревата му се поддържа по правилата и всичко си му е наред! Терена не е наводняван, а просто поддържан и приведен в нормално състояние за игра! Във Варна не е капвала капка дъжд от сумати и дни, а в същото време температурите са над 20 градуса! Е, питам аз, по-професионално и по-неселско ли щеше да бъде, да бъде оставен сух и твърд?! Терена беше перфектен, точка! Това не пречи обаче на някои "градски тарикати" да говорят глупости и си измислят наводнявания и ниви!! Но така е, когато няма човек достойнство! Всеки умен фен е разбрал, колко им е акъла - пак точка!Това до тук беше за всички простотии, които се изписаха по мача за купата. За предстоящия, аз имам обаче притеснения и смятам да ги споделя. Доколкото знам, Хасани е наказан за 2 мача. Единия мина, но вторият се явява домакинството с Левски. В мача с Ботев Враца, двойката ни централни защитници (Димов и Енчев) бяха направо трагедия. Необиграни, с много индивидуални грешки, тромави, лесно преодолими. Не знам Генев дали е картотекиран вече, но и да е, ще е голям риск, ако се включи. Отдясно Станчев беше една друга трагедия. Надбягваха го и го преминаваха откъдето си искаха. И той много бавен и муден. Отляво Кононго също не беше на висота - видяхме каква глупост сътвори за втория гол. Въобще, отзад сме разграден двор. То и с Хасани беше почти същото, ама сега и без него..
Ето от това се притеснявам. Иначе се надявам пак да излезем надъхани за добра изява, пак мъжката и със самочувствие, дано ни се получи играта и отново да не се посрамим, пък каквото успеем да вземем. Успех моряци.
Аз бих допьлнил сьщо, специално за двете трагедии Димов и Станчев, да се научат, да си прибират рьцете до тялото като са в наказателното поле. Чисто чудо е, че не им свириха дузпи последните два мача.
Защитата ни цял сезон е под всякаква критика.С Хасани,без Хасани отзад сме... Единственото изключение беше мача за купата с левски,където наистина бяхме стабилни отзад,но тогава не само защитата,а целия отбор се бори мъжки и за защитата на вратата не се разчиташе само на хората отзад,а на целия отбор.Затова се надявам Витанов отново да е титуляр,защото с него пред защитата сме доста по-стабилни и хората отзад се чувстват по-сигурни.А колкото до Генев,имам чувството,че ще го видим титуляр.Айсберг,явно не си гледал мача с Ботев Враца ,където той беше на скамейката резерва,а на полувремето даде интервю,в което каза че се чувства физически подготвен,а кога ще влезе в игра зависи от треньорското ръководство.Тоест картотекиран е ,бе резерва онзи ден и в събота го очаквам титуляр.Притеснява ме само в каква игрова форма ще е.Но впредвид защитниците ни в каква форма са...Липсата на форма понякога се компенсира с желание и себераздаване.така че да си пожелаем в събота да излязат готови да се раздадат докрай.
За вас моряци ний живеем...
Ако завали дъжд предлагам мача да се отмени . Единият отбор ще бъде ощетен в мокрото време !
Иначе Левски ще победи този път , 0:2 !

Иначе Левски ще победи този път , 0:2 !
- action66
- Контакти:
С тази защита и този вратар нямаме шанс.Този път няма да се получи да "клатим" мача.Ще вкараме,но толкова .Прогноза 1:3. ....
Но няма драми.Да се бориш за седмо място и бараж е в пъти по-интересно,отколкото да си спаринг-партньор в първата шестца.Защото 5 и 6 имат точно тази роля.А първите четири отбора са си все едни и същи.За тях тази шестица има смисъл.Ние другите ще търсим обичайното осмисляне на сезона в борба за Купата и бараж.Все е някаква емоция.
Но няма драми.Да се бориш за седмо място и бараж е в пъти по-интересно,отколкото да си спаринг-партньор в първата шестца.Защото 5 и 6 имат точно тази роля.А първите четири отбора са си все едни и същи.За тях тази шестица има смисъл.Ние другите ще търсим обичайното осмисляне на сезона в борба за Купата и бараж.Все е някаква емоция.