.... Колкото до мача,ако Сватбата не се развихри,и ние играем умно и добре подредени,имаме шансове!
АЙ' ,МОРЯЦИ!!!
КБ: Черно море - Левски 31.10 сряда 16.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: КБ: Черно море - Левски 31.10 сряда 16.00
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
На тези винаги им свирят едни и същи 3-4 съдии така,че за всеки беше ясно ,че ще се домъкнат с един от тях! А сватбата си го помним много добре от Финала в Бургас как бута Левски 120 мин. до последен дъх!
И доносници имаше едно време, Киро! Телефоните все в коридорите ги поставяха, близо до входната врата, еееей
Аз очаквам 11 доблестни Моряка след 12 часа на терена да изметат всичко друго що е посмяло да стъпи на зеления килим на Тича!
Аййййй Моряци !!!!!!
Аз очаквам 11 доблестни Моряка след 12 часа на терена да изметат всичко друго що е посмяло да стъпи на зеления килим на Тича!
Аййййй Моряци !!!!!!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Малко сте ми мътни тая година като отбор,ама се надявам да изхвърлите сините шутове от купата с мощен моряшки шут.
Успех от Зарата срещу единия от туморите на БГ футбол 
... Аз обаче живея с ЧЕРНО МОРЕ, далеч преди да се появят компютрите!!!Ще си показвам пристрастията на стадиона!!!Там е мястото и аз винаги съм там!!!Никога не пророкувам и не прогнозирам преди мачове, от предисторическо суеверие!!!Напрегнат съм преди днешния мач, ужасно много и знам, че ще е трудно!!!Извинявам се, ще трябва да приключвам........защото на някои не им харесва да се разпростирам!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
КироВарна написа:... Аз обаче живея с ЧЕРНО МОРЕ, далеч преди да се появят компютрите!!!Ще си показвам пристрастията на стадиона!!!Там е мястото и аз винаги съм там!!!Никога не пророкувам и не прогнозирам преди мачове, от предисторическо суеверие!!!Напрегнат съм преди днешния мач, ужасно много и знам, че ще е трудно!!!Извинявам се, ще трябва да приключвам........защото на някои не им харесва да се разпростирам!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Карай си както до сега. Аз те подкрепям. Само Черно море!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Oт доста време на бях посещавал този подфорум, но установявам, че нравите на потребителите грам не са се променили - съдията, компартията, туморите ... за футбол няма почти нищо.
Сега за мача. Имаше времена, в които имахте потенциал да ни дадете здрав отпор в средата на терена и така евентуално да придобиете някакъв контрол върху мача, но днес ще е по-трудно предвид присъствието на Рейш и Тиам в тази зона. Също така, в атака сме доста разнообразни този сезон и не се знае откъде може да ви дойде, защото всички вкарват и няма как да фокусирате усилия около опазването на един-двама. В защита също сме доста солидни, а радващото е, че най-сетне централните ни бранители са истински кошмар за противника при статични положения. Друг повод за моя оптимизъм е, че в защита сте доста хлабави, с голова разлика от минус 5 гола за едва 13 кръга в ППЛ. Прогнозирам успех за Левски с 2-0. Дано да станем свидетели на приятен за окото мач, в духа на спортсменството и без скандали.
Сега за мача. Имаше времена, в които имахте потенциал да ни дадете здрав отпор в средата на терена и така евентуално да придобиете някакъв контрол върху мача, но днес ще е по-трудно предвид присъствието на Рейш и Тиам в тази зона. Също така, в атака сме доста разнообразни този сезон и не се знае откъде може да ви дойде, защото всички вкарват и няма как да фокусирате усилия около опазването на един-двама. В защита също сме доста солидни, а радващото е, че най-сетне централните ни бранители са истински кошмар за противника при статични положения. Друг повод за моя оптимизъм е, че в защита сте доста хлабави, с голова разлика от минус 5 гола за едва 13 кръга в ППЛ. Прогнозирам успех за Левски с 2-0. Дано да станем свидетели на приятен за окото мач, в духа на спортсменството и без скандали.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Айде сега някой да обясни как Сватбата подкрепя Левски... 
- damyanov1963
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
100% дузпа за Левски. Ето защо е тъпо нашите форумни фенове да бучат седмици преди всеки мач с тях за съдийската покрепа. Ако са ни порязали - след мача се оплачете. Макар да няма никакво значение, но като ревете предварително единствено ставате за посмешище.
Последна промяна от Onq на 31 окт 2018 18:31, променено общо 1 път.