ЧЕРНО МОРЕ БЕЗ АЛЕКС И ДЯКОВ СРЕЩУ ПСВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ChernoMore
- Контакти:
Re: ЧЕРНО МОРЕ БЕЗ АЛЕКС И ДЯКОВ СРЕЩУ ПСВ
Не се ли замисляте че тези две контузии може да не са реални а само за да накарат ПСВ да ни подценят още повече, и като започне мача да видим Алекс в игра?
ChernoMore написа:Не се ли замисляте че тези две контузии може да не са реални а само за да накарат ПСВ да ни подценят още повече, и като започне мача да видим Алекс в игра?
Не ми се вярва да се появи като изобщо го няма в групата.Вашия тренер може да е напраел някой друга тактика и така да заблуди ПСВ.Имам страхотното усещане че ще има изненади в четвъртък - краен резултат 2:0
Maurice Greene написа:Кольо е много хитър треньор. След първия мач каза че ще заложи на някоя друга изненадка за втория и ето че го прави. Значи на човека предеолно му е ясно, че с тактиката от първия мач, няма да се получат нещата и ето че ще заложи на други изпълнители с друга тактика. Имайте му малко повече доверие на Кольо, той знае какво прави. А като се има предвид, а че идва и много важния мач с Черноморец, мислите ли че нашия капитан ще може да изиграе 2 мача за 4 дена. Аз мисля че не, а като се вземе в предвид, че Алекс ще ни бъде много по-полезен за мача в Неделя, нещата май май се нареждат
То, по твойте думи излиза,че Колю е отписал мача с ПСВ. Мисля,че има скандал между Колю и Кривия ,дано се окаже,че не съм прав.

- ChernoMore
- Контакти:
от твоята уста в Божиите уши!
Maurice Greene написа:Кольо е много хитър треньор. След първия мач каза че ще заложи на някоя друга изненадка за втория и ето че го прави. Значи на човека предеолно му е ясно, че с тактиката от първия мач, няма да се получат нещата и ето че ще заложи на други изпълнители с друга тактика. Имайте му малко повече доверие на Кольо, той знае какво прави. А като се има предвид, а че идва и много важния мач с Черноморец, мислите ли че нашия капитан ще може да изиграе 2 мача за 4 дена. Аз мисля че не, а като се вземе в предвид, че Алекс ще ни бъде много по-полезен за мача в Неделя, нещата май май се нареждат
И защо мача с Черноморец да е по-важен от ПСВ?!? Не, причината е някаква друга. А колкото за тактиката от първия мач, то не Алекс определя тактиката. За утрешния двубой ще ни е абсолютно необходим с далечните извеждащи пасове. Нали не смяташ, че ще вземем да се надиграваме с холандците. Пак трябва да играем по затворено, но с много по сериозни контраатаки. А за този стил на игра ще трябват точни пасове.
Искам да добавя още едно мое мнение. Мисля, че ще е много по ценен от Какалов за предстоящия мач един Т.Колев (като смяна на Електричката) с бързината си и моряшкия си дух.
УСПЕХ МОРЯЦИ !!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
знам че има тема но току що получих инфо от канцелариите на Тича-картите важат на 100% за утрешния мач 

HASTA DE LA VICTORIA
зеления написа:Maurice Greene написа:Кольо е много хитър треньор. След първия мач каза че ще заложи на някоя друга изненадка за втория и ето че го прави. Значи на човека предеолно му е ясно, че с тактиката от първия мач, няма да се получат нещата и ето че ще заложи на други изпълнители с друга тактика. Имайте му малко повече доверие на Кольо, той знае какво прави. А като се има предвид, а че идва и много важния мач с Черноморец, мислите ли че нашия капитан ще може да изиграе 2 мача за 4 дена. Аз мисля че не, а като се вземе в предвид, че Алекс ще ни бъде много по-полезен за мача в Неделя, нещата май май се нареждат
И защо мача с Черноморец да е по-важен от ПСВ?!? Не, причината е някаква друга. А колкото за тактиката от първия мач, то не Алекс определя тактиката. За утрешния двубой ще ни е абсолютно необходим с далечните извеждащи пасове. Нали не смяташ, че ще вземем да се надиграваме с холандците. Пак трябва да играем по затворено, но с много по сериозни контраатаки. А за този стил на игра ще трябват точни пасове.
Искам да добавя още едно мое мнение. Мисля, че ще е много по ценен от Какалов за предстоящия мач един Т.Колев (като смяна на Електричката) с бързината си и моряшкия си дух.
УСПЕХ МОРЯЦИ !!!
Напълно те подкрепям за Какалов.Когато и да е влезе винаги се отплаща с гол.Незнам защо Кольо не разчита на него,а е един от добрите в отбора на моряците...
Кривия контузен! Просто това не е истина!
Щом Кривия и Танко не се в групата (контузени или не), значи не им е там мястото. Траньорският щаб си знае работата. Колкото и клиширано де е: "Никой не е по-велик от отбора".
Очаквам утре от Кольо схема 4-2-3-1.
Пиргов, Адемар, С.Александров, Кулибали, М.Лазаров, Борносузов, Д.Димов, Юруков, Г.Илиев, З.Лазаров, М.Манолов.
Бас хващам, че утре това ще ни е стартовия състав.
Очаквам утре от Кольо схема 4-2-3-1.
Пиргов, Адемар, С.Александров, Кулибали, М.Лазаров, Борносузов, Д.Димов, Юруков, Г.Илиев, З.Лазаров, М.Манолов.
Бас хващам, че утре това ще ни е стартовия състав.
Кривия 100 % не е в групата. Тръгна си с джипа от "Тича" малко преди автобусът с отбора да тръгне за Бургас.