kiril.a.d написа:icko65 написа:kiril.a.d написа:icko65 написа:Аз като стар и истински ЦеСеКАр, ще кажа - ДАНО СИ ПРАВ! - повече тази гавра от страна на Гришата и Стойчо Стоилов, не мога да понасям!!!
НО, има и трети вариант - просто Гришата кляка и връща името Литекс, базиран в София! - не знам, как е по правилник местенето на отбор в друг град, друг район и как ще реагират от УЕФА и ФИФа на това...
Е, най-много, Гришата съвсем да се предаде и да си се върне в Ловеч...Отдавна е ясно, че той няма да извади пари, да плаща чужди масрафи - това, никой не иска да направи!
И ако държавата още държи да има истинския, стария ЦСКА, да постъпи като бяла държава и да подгони бившите собственици, да си платят за източването и съсипването на ЦСКА!
Иначе, остава онова и то ново ЦСКА, във окръжната група - ЦСКА1948...и язък, за пропиляната минала година! - колкото и да беше незабравима за нас, ЦеСеКАрите...
А за мача, колкото и Гонзо да се сеща с кого играе, като чуе ЦСКА и настръхва
Та мисля че резултата ще е 1:1...най-често срещания резулта от гостувания на ЧМ в София, когато Гонзо им беше пак треньор
То хубаво че има и трети вариант.Ама нали се сещаш че преди края на сезон 2016/17 няма как да стане.Щото се бие през ръцете и се отнема лиценз..Мхм.
Бе не знам как е там с лиценза, но Литекс си имаше лиценз! - дори за ЕКТ си има лиценз, за разлика от положението на ЦСКА-София
А колкото до лиценз за Първа лига, ще го натаманят и то по правен път, доколкото самото БФС пише навсякъде, че това е преименувания Литекс! - просто връщат името, "по настояване на ФИФА"! - ей така ще се мотивират и са готови
И как пък Литекс е имал лиценз за ЕКТ???Ни купа спечели нито бе в 4-ката?!Я прочети малко..
Ееееееее, ама че в подробности изпадаш?! - щеше да получи, ако беше взел Купата на България!!! Т.е. няма проблем с лиценза и може да се каже, че "има лиценз"

....защо някои се хващат за..."буквата", преди да са помислили?

Нали се сещаш, че и ЦСКА, ако не беше цялата история около ЦСКА, нямаше да има проблем с лиценза за ЕКТ, въпреки че е от "В" група?[/quote]
Ти наистина с много неща не си в час..или се правиш?Ми щяха да имат проблем с лиценза ЦСКА.Задължения плюс наказанието им няма как да им осигурят лиценз.Нали заради това Микренския почна врътките.