Черно море - Славия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море - Славия

Мнениеот зеления » 23 апр 2016 11:44

Когато говорим за съдиите не бива да забравяме, че те свирят в полза на по-силния и класен отбор. А ние не отговаряме на тези показатели...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 апр 2016 18:04

Първия гол за Славия ...Педро неориентиран, Траянов си притичква лекинко лекинко ...втория гол Китанов тръгва незнайно защо напред при положение, че топката е ниска и е повече от ясно, че ще се играе пред него ...ако си беше седял на мястото можеше да я хване. Баси грешките .....ама явно съвсем са разколебани играчите и това е :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 23 апр 2016 18:06

Славия 3 мача не са вкарвали !
Последна промяна от golemia на 17 юни 2016 13:13, променено общо 1 път.
Ееех Българийо!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 апр 2016 18:08

И тези очевидно ще ни изнесат лекця по футбол на собствения ни терен. Недоразумението Спасов очевидно няма да има никакъв морал да хвърли оставка, гледам пак бухнал Кириор в атаката...къде ли е Йосков? Пълен смях, ние наистина ще трошим антирекорди. Призовавам тези търководители да го махнат още днес!!! Още след мача!!! И сега ли съдята е виновен??? Махнете го тоя, махайте го, че поне 1-2 точки да спечелим до края
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 апр 2016 19:13

Голям мач на Бакари, ама лошото е, че много се контузва ..дано остане здрав поне до края на сезона и да видим есента :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 23 апр 2016 20:23

ogrizko написа:Голям мач на Бакари, ама лошото е, че много се контузва ..дано остане здрав поне до края на сезона и да видим есента :roll:

Бакари полудя.Отново играхме добре,поне за мен.Клок и Илиев на ниво.Трябваше да е така и преди.Спасов се прeстраши да АТАКУВА.Тъжното е,че играем за самочувствие.
Последна промяна от violetovgeneral на 23 апр 2016 22:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 23 апр 2016 21:17

Луд, луд мач! Престрашихме се да атакуваме и се видя, че може! Невероятен Бакари! Вторият му гол беше наистина класа! Много се радвам за него, показа за пореден път, че е един от най-класните нападатели в А група! Жалко само, че изпусна толкова много време заради контузии. С него в атака сме просто различни. Поздравления днес и за Жоро Илиев - въпреки годините си през целият мач търчеше, стараеше се и се раздаде! Но има, за съжаление, лоши неща, които трябва да се кажат. Първо - никакъв помен от стабилната защита, която беше като марка на този отбор. Второ - въпреки победата и желанието се набива на око, че отборът прекалено много мачка топката без някакъв ефект, или смисъл. Ненужно дълго се задържа тази топка и се губи остротата и бързината в атаките. Само днес Курьор, Венков и Райков ми направиха впечатление, че от прекалено задържане изпускат момента за пас, затварят си ъгъла и просто притичва още един противников играч и се губи владението. Траянов и Педро днес бяха много слаби. Не видях и Расим да направи нещо положително за едно полувреме игра. Дано тази победа намали напрежението между публика, треньор, футболисти. Видя се, че може да се печели и да се вкарват голове, но просто тези 6 месеца без победа тежаха много психически.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 23 апр 2016 21:53

Победа важна за ОТБОРА най вече за самочуствие на играчите!Красиви голове на Бакари!Но защита беше много зле за съжаление. :(

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 24 апр 2016 08:24

АЛИЛУЙЯ !!!Най-после победа!!!Доживяхме и аз лично съм много доволен,защото стана интересен мач!!!Дори непредубедените и неутрални зрители,не могат да не се накефят на пет гола и обрати в резултата!!!А предубедените(или набедените)черноморци,които не дойдоха на ТИЧА,защото пак нещо не им е наред,изпуснаха(за кой ли път)истински да се зарадват на играта!!!Защото игра имаше!!!Вярно,че нашите грешаха много!!!Вярно,че след първите добри 15 минути,в които поведохме,допуснахме Славия да ни ошашави!!!Потреперихме доста!!!Защото нашите пак наляха оловото,паникьосахме се....и бяхме на път да загубим още един мач!!!За огромна радост обаче,този път викащите "оставка" ги нямаше на стадиона!!!Те си седяха удобно в къщи пред телевизора,бирата и суджука!!!На ТИЧА бяха истинските фенове,които подкрепяха отбора и в трудните минути!!!Както си му е редът!!!Не мога да не отбележа този факт!!!Не мога да не кажа едно "Евалла" на ДЕМОНИТЕ,на момчетата от АГИТКАТА и на всички,които вярваха и подкрепяха нашите!!!След години,когато остареем,тези които бяха пред сините екрани,какво ще разказват на внуците си?Че са ходили на мач,само когато е сигурно,че ще победим!?Други ще разказват,че са чакали да построят луксозен тоалет на ТИЧА?Е всеки си знае!!!Аз съм доволен!!!Сигурно ще има пак критики към треньора!!!Например,защо пусна БЕКИР РАСИМ?Защото според мен,от там тръгнаха проблемите!!!Макар,че даде два-три добри паса(което беше и идеята на КОЛЬО),БЕКИ както винаги беше неадекватен във фаза защита!!!От там играещия зад него ПЕДРО ЕУЖЕНИО съвсем се обърка и направи доста грешки!!!Но нали критикарите,постоянно питат"Защо не се пускат нашите юноши?"За всяко нещо си има подходящо време и място!!!А най важното е,този който е получил шанс,да изрови терена и да си извоюва титулярно място!!!Най.същественото е,че бихме!!!Голям мач на МАТИАС КУРЬОР!!!Не знам кой е определен за играч на мача от телевизионните зрители,но въпреки фантастичните два гола на БАКАРИ,мисля че и МАТИА заслужава това признание!!!Много силно игра и СИМЕОН РАЙКОВ!!!Върна се към импровизациите и хитрите хрумвания,които са неговата основна сила!!!В средата на терена ГЕОРГИ ИЛИЕВ,МАРК КЛОК и ТОДОР ПАЛАНКОВ бяха на високо ниво и много се трудиха!!!ДАНИ ГЕОРГИЕВ получаваше различни задачи и указания,беше навсякъде и се справи чудесно!!!Тримата,които останаха в защита постоянно участваха в атаките(ТРАЯНОВ вкара и гол) и бяха на високо ниво!!!Не че нямаше грешки,но победителите не ги съдят!!!МИХАИЛ ВЕНКОВ-МАЙСТОРА и ПЛАМЕН НИКОЛОВ имаха много добри включвания при атаките и при статичните положения!!!Голяма заслуга за победата има и ГЕОРГИ КИТАНОВ,който извади няколко топки,които си бяха 100% голове!!!Веднъж и гредата помогна!!!Абе,мача си беше луд!!!Важното е че бяхме на ТИЧА и победихме!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Мнениеот desi_1234_1997 » 24 апр 2016 08:31

Честита победа, фенове!! Много се радвам, че най-накрая строшихме каръка и Бакари се разчупи!! Само че и аз имам критики. И не, не искам да коментирам футболистите или ръководството, а точно Вас- които "в трудни и тежки дни сте с отбора".. Не мога да повярвам, че през цялото време 80% от публиката критикуваше, обиждаше, псуваше "любимия" отбор.. Не знам защо идвате????? Стадионът е мястото, където да се заредим, да страдаме, да преживяваме загубите и успехите с отбора!! "Тича" не е построен с цел публиката да изригва срещу момчетата!! Всички казвате: "Ей гледай го този, не може една топка да хване!! Въздухът му не стига, папагал..." Интересно обаче, ако вас ви изправят 90+ минути да играете, какво ще направите???? Веднага усещам коментари от рода на " Ама на нас това не ни е работата!! Не ни дават пари за това." Ами да, точно защото и един ден не сте били "в обувките" на един футболист, и един ден не сте били подлагани на такива усилия, стрес и напрежение, НЯМАТЕ НИКАКВО ПРАВО ДА КОМЕНТИРАТЕ!!!!!
Когато в края на миналата година Стефан Станчев за малко не умря на мача срещу Благоевград, си дадох сметка, че да си футболист въобще не е лесно!!! Всички вие, "феновете", отивате на мач да гледате, да се наслаждавате или да страдате, а не да плюете и да се радвате- буквално -на загуби!!! Никой не ви е гарантирал само победи или само хубави емоции!!! Гарантирано ви е себераздаване, мъжество и красива игра /и това отново не е 100 % сигурно/. Така че, повярвайте в отбора, спрете да плюете и обиждате, защото нито ви отива на положението, нито на възрастта!!! Хубав ден и САМО ЧЕРНО МОРЕ!! :) :) :)
Само Черно море!!!!!!

Върни се в “Черно море”