Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
rodman написа:Честито на всички! Нека се зарадваме, а не сега да седнем да си търсим сметка кой какво написалМисля яе на отбора в този му вид е нужно спокойствие! Хубава съботна вечер на всички МОРЯЦИ!!! Наздраве
Iceberg написа:rodman написа:Честито на всички! Нека се зарадваме, а не сега да седнем да си търсим сметка кой какво написалМисля яе на отбора в този му вид е нужно спокойствие! Хубава съботна вечер на всички МОРЯЦИ!!! Наздраве
Че съм седнал, седнал съм, ама на никого сметка не търся!С усмивка го написах! Просто ми стана смешно - отбора ни бие като гост с 4:0, а никой (почти) не се радва и коментира възторжено?! Далече съм от мисълта, че феновете не се кефят, ама.. някак не им идва отвътре да го споделят
rodman написа:Iceberg написа:rodman написа:Честито на всички! Нека се зарадваме, а не сега да седнем да си търсим сметка кой какво написалМисля яе на отбора в този му вид е нужно спокойствие! Хубава съботна вечер на всички МОРЯЦИ!!! Наздраве
Че съм седнал, седнал съм, ама на никого сметка не търся!С усмивка го написах! Просто ми стана смешно - отбора ни бие като гост с 4:0, а никой (почти) не се радва и коментира възторжено?! Далече съм от мисълта, че феновете не се кефят, ама.. някак не им идва отвътре да го споделят
Нищо личноНа мен ми бе трудно да гледам на компа и да коментирам във форума, при условие, че съм и на работа :D :D
koseto40 написа:Накефих се на макс на играта 2 полувреме и реултата..време си беше да избухнем и някой да го отнесе..Дори и след слабите ни игри напоследък,дори и след разочарованието ми,вследствие на което почти спрях да пиша тук...не съм спирал да подкрепям и да вярвам..4 крошета днес в зъбките на всички псевдоразбирачи,които не спряха да плюят и злословят по момчетата,особено след мача с Берое...Истинския фен се познава тоЧно когато подкрепя в труден момент...То при 3-0 е много лесно...НАПРЕД,МОРЯЦИИИИИИИИИИИИИИ...:0
4oKuTo написа:Отборите в България са доста посредствени и изравнени като сили, а един гол решава всичко в 90% от случаите, което е показателно за ниско ниво, както като качество, така и като манталитет. Фен съм на Берое, но ако бяхте вкарали първи преди няколко дни, можеше да се получи обратното на станалото, както и днес Монтана щяха да си бият спокойно, ако бяха повели първото полувреме. Така стоят нещата просто...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост