Монтана - Черно море (7 ноември, 14:00)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Re: Монтана - Черно море (7 ноември, 14:00)

Мнениеот rodman » 07 ное 2015 15:59

Честито на всички! Нека се зарадваме, а не сега да седнем да си търсим сметка кой какво написал :) Мисля яе на отбора в този му вид е нужно спокойствие! Хубава съботна вечер на всички МОРЯЦИ!!! Наздраве :)
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 ное 2015 16:02

Така де, трябва да влезете във форма за Литекс и Лудогорец :twisted:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 ное 2015 16:09

rodman написа:Честито на всички! Нека се зарадваме, а не сега да седнем да си търсим сметка кой какво написал :) Мисля яе на отбора в този му вид е нужно спокойствие! Хубава съботна вечер на всички МОРЯЦИ!!! Наздраве :)

Че съм седнал, седнал съм, ама на никого сметка не търся! ;) С усмивка го написах! Просто ми стана смешно - отбора ни бие като гост с 4:0, а никой (почти) не се радва и коментира възторжено?! Далече съм от мисълта, че феновете не се кефят, ама.. някак не им идва отвътре да го споделят ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 07 ное 2015 16:16

Вън смешните разбирачи и анализатори от форума и стадиона на Черно море. Честито на истинските моряци и познавачи на тази велика игра като Косьо мегафона, Иван Колев и Ванката ... http://www.varna.utre.bg/2015/11/07/346 ... _v_admiral

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 07 ное 2015 16:17

Iceberg написа:
rodman написа:Честито на всички! Нека се зарадваме, а не сега да седнем да си търсим сметка кой какво написал :) Мисля яе на отбора в този му вид е нужно спокойствие! Хубава съботна вечер на всички МОРЯЦИ!!! Наздраве :)

Че съм седнал, седнал съм, ама на никого сметка не търся! ;) С усмивка го написах! Просто ми стана смешно - отбора ни бие като гост с 4:0, а никой (почти) не се радва и коментира възторжено?! Далече съм от мисълта, че феновете не се кефят, ама.. някак не им идва отвътре да го споделят ;)

Нищо лично :) На мен ми бе трудно да гледам на компа и да коментирам във форума, при условие, че съм и на работа :D :D
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 07 ное 2015 16:23

Накефих се на макс на играта 2 полувреме и реултата..време си беше да избухнем и някой да го отнесе..Дори и след слабите ни игри напоследък,дори и след разочарованието ми,вследствие на което почти спрях да пиша тук...не съм спирал да подкрепям и да вярвам..4 крошета днес в зъбките на всички псевдоразбирачи,които не спряха да плюят и злословят по момчетата,особено след мача с Берое...Истинския фен се познава тоЧно когато подкрепя в труден момент...То при 3-0 е много лесно...НАПРЕД,МОРЯЦИИИИИИИИИИИИИИ...:0

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 ное 2015 16:30

rodman написа:
Iceberg написа:

Нищо лично :) На мен ми бе трудно да гледам на компа и да коментирам във форума, при условие, че съм и на работа :D :D

Точно в твоето положение бях и аз, но явно естеството на работа е различно, защото с най-голям кеф ги правех и трите неща! ;)
Ако някой е очаквал до преди началния сигнал, че мача ще свърши с такъв резултат, да каже. Ако някой е очаквал, че след това посредствено първо полувреме, ще излезем второто и ще ги размажем с 4 гола.. пак да се обади. Какво нещо е футбола?! Непредвидим и неподвластен. И точно заради това е най-великата игра! Да поздравим отбора за хубавата победа и възвърнатото самочувствие. Днес го заслужават. И който трябва там, на който му е работа, да мисли и решава, защото съм далеч от мисълта, че сме си решили проблемите. :!:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 07 ное 2015 16:31

Отборите в България са доста посредствени и изравнени като сили, а един гол решава всичко в 90% от случаите, което е показателно за ниско ниво, както като качество, така и като манталитет. Фен съм на Берое, но ако бяхте вкарали първи преди няколко дни, можеше да се получи обратното на станалото, както и днес Монтана щяха да си бият спокойно, ако бяха повели първото полувреме. Така стоят нещата просто...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 ное 2015 16:48

koseto40 написа:Накефих се на макс на играта 2 полувреме и реултата..време си беше да избухнем и някой да го отнесе..Дори и след слабите ни игри напоследък,дори и след разочарованието ми,вследствие на което почти спрях да пиша тук...не съм спирал да подкрепям и да вярвам..4 крошета днес в зъбките на всички псевдоразбирачи,които не спряха да плюят и злословят по момчетата,особено след мача с Берое...Истинския фен се познава тоЧно когато подкрепя в труден момент...То при 3-0 е много лесно...НАПРЕД,МОРЯЦИИИИИИИИИИИИИИ...:0

+1

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 07 ное 2015 16:52

4oKuTo написа:Отборите в България са доста посредствени и изравнени като сили, а един гол решава всичко в 90% от случаите, което е показателно за ниско ниво, както като качество, така и като манталитет. Фен съм на Берое, но ако бяхте вкарали първи преди няколко дни, можеше да се получи обратното на станалото, както и днес Монтана щяха да си бият спокойно, ако бяха повели първото полувреме. Така стоят нещата просто...

Доста обективно мнение ! Аз си мислех същото, че мачът днеска много ми напомняше на мача ни с Берое. Абсолютно равнойстойна игра и в двамата мача, между отборите, до първият гол. След това отборът получил първият гол, просто рухва и инкасира още няколко.
От друга страна за мен, героят днеска е Кольо, поздравявам го за решението му за Педро и най-вече за това да пусне Курьор на върха на атаката.

Върни се в “Черно море”