Лудогорец - Черно Море, събота, 20:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно Море, събота, 20:00

Мнениеот Iceberg » 01 окт 2015 14:25

Ераносян: Няма реваншизъм спрямо Черно море, това не е война

Старши треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян не смята да превръща домакинството срещу Черно море от 11-ия кръг на А група във „война“. Специалистът разкри, че желанието му е шампионите да се надиграват с противника и да не се подвеждат по силовия футбол, който „моряците“ често демонстрират.

„Нагласата ни е винаги да побеждаваме. Знаем, че не можем да го правим всеки мач, няма непобедими отбори. Въпреки това във всяка среща трябва да гоним трите точки, дано да се получи“, пожела си Ераносян.

„Не мога да коментирам мача за Суперкупата, защото мен по това време ме нямаше. Няма как да говоря за неща, които са станали преди моето идване. Колкото до това дали ще има някакъв реваншизъм заради Суперкупата – определено не търсим такова нещо. Стремежът ни е да подобрим част от нещата, които не ни харесват, за да заиграем по-добре, да бъдем по-агресивни, да стигаме по-бързо до вратата на противника... Все неща от този род.“

„Как ще отговорим на силовите сблъсъци? Не знам, не мога да ви кажа сега, питайте ме след мача. Ние ще играем футбол. Тази игра не е война, нека не го забравяме. Мъчим се да се надиграваме и по възможност да победим и също по възможност да покажем по-добра игра. Във всеки мач искаме повече и повече.“

„Може би сме един от най-ниските отбори в групата, но и да ме безпокои този факт, не мога да променя нищо. То е явно за всички. Имаме проблеми при статични положения и високи топки, но това (с ръста – б.р.) не мога да го променя.“

„Дали трите точки срещу Черно море са ни вързани? Връзки някъде да виждате? Няма как да ги вържем. Барселона дори когато играе, няма вързани три точки – отидоха в Селта и загубиха с 4 гола. Така че респект спрямо всеки един отбор, гледаме си нашата черга. Ако покажем на терена, че сме по-добри, че играем по-добър футбол, че можем да вкараме повече голове, ще победим. Ако не – ще берем ядове.“

„Бях много скептично настроен спрямо новия формат на първенството, но сега си мисля, че е успешен вариант. Много по-весело и по-приятно е първенството, защото много точки са сбити и при всяка една победа става разместване на отборите. Определено смятам, че е по-интересно. Всяка една загуба на точки е фатална, защото сме като асансьор – всяка загуба смъква една-две позиции. Отборите са гъсто събрани. Винаги имаме възможността да се класираме при една победа и нещастието да загубим позиции, ако паднем в някой мач.“

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/eran ... jna-347031
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 окт 2015 14:28

Черно море подхожда с уважение към Лудогорец

В лагера на Черно море подхождат с необходимата доза уважение към шампиона Лудогорец, на който гостуват в събота от 20:00 часа, в мач от 11-ия кръг от "А" група.Футболистите на Никола Спасов ще изгледат запис с играта на "орлите" преди днешната следобедна тренировка.
На "Тича" имат видео от двубоя на Лудогорец с Литекс, завършил 1:1 в Разград, а на фона на видеокартината Никола Спасов ще запознае своите подопечни със силните и слабите страни на съперника.
В Черно море има кадрови проблеми за мача с Лудогорец. На облекчен режим продължават да се готвят Стефан Станчев и Траян Траянов. Очаква се днес халфът Марк Клок да започне тренировки с основната група, след като до вчера се подготвя индивидуално заради проблеми в глезена от мача с Пирин, информира varnautre.bg.
Първите двама със сигурност отпадат от сметките на Никола Спасов за срещата в събота, докато Клок вероятно ще попадне в групата за гостуването на Лудогорец. Сред 18-те се завръща Бекир Расим, който пропусна мача с Пирин заради треньорско решение.
Утре следобед Черно море тренира на "Тича", а след заниманието тимът ще отпътува за Разград. В събота сутринта в 9 часа Никола Спасов е предвидил леко занимание на терена на "Балканфарма".

Междувременно Георги Китанов получи повиквателна за европейските квалификации на младежкия национален отбор за мачовете с Армения и Дания. Стражът на "моряците" ще се присъедини към лагера на националите в Стара Загора в неделя.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/cher ... rec-347037
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Lud_ins
Контакти:

Мнениеот Lud_ins » 02 окт 2015 10:10

"клетката на "Лудогорец Арена" е най-ужасното място, от което може да се гледа мач"
Не знам защо я държат още тази клетка, като за тези които беше направена вече ги няма.Или чакат да отпаднат и от Купата на България и да махат мрежите.
Не знам дали ако ръководствата на двата клуба се договорят и Вие от фенклуба гарантирате че няма да има проблеми, няма да ви пуснат на трите реда зад вратата.Досега само една агитка е била там, тази на Слован(Братислава).

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 02 окт 2015 10:40

Lud_ins написа:"клетката на "Лудогорец Арена" е най-ужасното място, от което може да се гледа мач"
Не знам защо я държат още тази клетка, като за тези които беше направена вече ги няма.Или чакат да отпаднат и от Купата на България и да махат мрежите.
Не знам дали ако ръководствата на двата клуба се договорят и Вие от фенклуба гарантирате че няма да има проблеми, няма да ви пуснат на трите реда зад вратата.Досега само една агитка е била там, тази на Слован(Братислава).

Трибуквието и Домусчиев са бизнес партньори, ама на нашите изобщо няма да им мине през акъла да помогнат на феновете си !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 02 окт 2015 10:45

Гостуващите фенове на Динамо Минск бяха отвратени от клетката, такова нещо не били виждали никъде. Редовете зад вратата са добър вариант, както и ъгълчето в сектор "В", което е от страната на клетката. Доколкото знам, "ултрасите" на Лудогорец вече ходят на новата трибуна, така че не вярвам да възникне някакъв проблем.

Потребителски аватар
Lud_ins
Контакти:

Мнениеот Lud_ins » 02 окт 2015 11:16

yavorescu написа:Гостуващите фенове на Динамо Минск бяха отвратени от клетката, такова нещо не били виждали никъде. Редовете зад вратата са добър вариант, както и ъгълчето в сектор "В", което е от страната на клетката. Доколкото знам, "ултрасите" на Лудогорец вече ходят на новата трибуна, така че не вярвам да възникне някакъв проблем.

Сектор В го забрави , там от години ходим най големите подръжници на Лудогорец, и както навсякъде има единици за които неможе да се гарантира.Ако Ви устройва ъгълче до клетката по-добре говорете за това от сектор А. Аз лично нямам нищо против даже да седим един до друг, така и така от тази страна го отнася на псувни само страничния :lol:

Потребителски аватар
Lyubik68
Контакти:

Мнениеот Lyubik68 » 02 окт 2015 16:34

аз също съм фен на Морето, но отскоро живея в Разград и почти всеки мач на Лудогорец ходя в сектор В, блок 2 ( до корнера към клетката), там почти ултраси на домакините не сядат, остават много празни места, тези места ги дават повече и на работници от завода " Биовет", може 2 блок да се отдели за варненци, пък и да не стане, там често сядат привърженици на по-зряла възраст, с малки деца, т.е. безобидна публика :) :) :)
аз сте съм в този сектор, на място в деня на мача ще има много билети, може всеки да си закупи за сектор В, блок 2, от касата на стадиона,
доколкото знам, цената е 8 лв за този мач.
чакам ви приятели от Варна, ще се видим на Арената, искам да дойдете повече, както бяхте на мача с Динамо минск.
а преди мача - бира, рибка и картофки, на заведението срещу лъва на зоопарка ("Спиди"-то), зелените чадъри на Каменица :lol:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 окт 2015 20:29

Черно море без Бургхардт и Жиньо срещу Лудогорец

http://www.varna.utre.bg/2015/10/02/341 ... ludogorets

18-те за мача: Китанов, Георгиев, Кулибали, Венков, Клок, Паланков, Стенио, Бурабия, Райков, Матиас, Петков, Чанович, Костадинов, Еуженио, Расим, Бижев, Васев, Вареа.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 03 окт 2015 08:57

МАРЧИН БУРГХАРД контузен ли е?Защо не е в групата?В доста безидейният мач с Пирин,беше един от малкото,които имаха понятие какво вършат....въпреки,че игра малко!!!Мачът в Разград ще е много сериозен,както всички знаем....и едва ли,не особено активния БЕКИР РАСИМ ще е полезен!!!Мисля,че ако поляка няма здравословни проблеми,трябваше да е в групата!!!ЖИНЬО също!Трябва да си заработи заплатата!Иначе,се превръща в недуразумение!!!Сигурен съм,че АДМИРАЛА си знае работата,но с трима зрели защитника и един юноша(КУЛИБАЛИ,ВЕНКОВ,ЕУЖЕНИО и КОСТАДИНОВ),ще е доста трудно!!!Вярно,че ще разчита на ПАЛАНКОВ и на ДАНИ ГЕОРГИЕВ,евентуално.....но всичко може да се случи!!!При този ограничен избор на защитници,една контузия може да ни постави в много сложна ситуация!!!И какво излиза на практика?Нападението беззъбо,защитата опоскана.....Дано Господ да е на наша страна!!!Както е известно обаче....Той помага,ала в кошара не вкарва!!!Ще трябва и ние да се потрудим!!!Дай Боже да вземем нещо!!! МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!! Иска ми се,днес НАШИТЕ да защитят тази максима и да ни зарадват!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 03 окт 2015 09:03

Буркхардт и Жиньо не са контузени, явно Кольо не е доволен от тях. Защитата ще е Еуженио--Кулибали--Паланков--Венков, а средната линия Клок--Стенио--Бурабия (освен ако не излезем ултра-дефанзивно с Дани--Клок--Стенио).

Върни се в “Черно море”