[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=urJvGGyfGYc[/youtube] [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x0SlcyYZ8yw[/youtube]
Много пропуски наистина, и треперене до последните секунди.
Черно Море-Монтана
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море-Монтана
Последна промяна от greenpeak на 22 авг 2015 23:14, променено общо 1 път.
След поредния ялов мач,Кольо пак се изхвърли,че не търсил непременно нападател
Кольо с тези двама пинокиовци Петков§Бижев не един,а двама централни нападатели ни трябват
Освен това ни трябват и двама защитници, с оглед късата ни резервна скамейка
Както лесно ни даряват с картони и увеличаващите с всеки изминат кръг контузени играчи, ще дойде момент в който Адмиралът няма да може да събере 11 за следващите мачове 

-
- Контакти:
Стига с тия глупости за малшанса. В нападение липсата на класа е повече от очевидна. Нещо повече - дава неувереност на целия отбор и пречи на резултатите. Локо Сф навремето с 2 нападателя и халф 3 поредни години бяха в топ 4, вкл. и Вицешампион и 3-то място. Не съм доволен от мача. Вместо да водим с 2-3 на нула и да си чакаме края имаше напрежение от пропуските и Монтана можеше като едното нищо да изравни. Пак казвам - имаме проблеми, отричането им и неискането да се решат чрез вземане на нови хора ще задълбочат нещата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
PFC Litex написа:Тея сериозно ли http://gong.bg/bg-football/a-grupa/snim ... ore-341879
На стоп кадъра се вижда,че Петков е на една линия със защитник на Монтана./камерата е зад линията на засадата и допълнително заблуждава/Освен това стоп-кадъра не е в момента на удара по топката,а след като по топката вече е нанесен удар и тя е във въздуха.Отделен е въпросът какви засади коментират при автогол

П.С.Няма как от "гонг" да не измислят интрига в ползу Монтана,като отбор сателит на "ФК Левски".
Разбираема е Синята мъка на "Гонг" след "Бургаските вечери", която винаги ще ги тегли да измислят интриги срещу Моряците

Много слаба продукция днес, важното е, че поне победихме. Аз съм доволен, че успях да осъществя връзката с Наско Илиев след мача. То да ви кажа малко особено такова, говоря му сериозно, казах му слабите му моменти от мача къде греши, то ми се хили насреща, аз му направих експертен анализ върху представянето, но накрая започна да се съглася като разбра, че пипито ми работи яко и завърши с ''да господине, прав сте''. Каза ми, че е искал да се върне, но никой не го е потърсил!Вина за това има само един човек - Тодор Великов заради, който беше и освободен. Успях да му взема телефона и ще се опитам да поддържам връзка, но момчето си има стабилен договор с Монтана и от него нищо не зависи, ще се опитам да говоря със Спасов по нататъка.
Между другото след седмица заминавам за Смолян при жена ми, там ще е Теодорчо, ще видя как стоят нещата със Созопол, доколкото разбрах обаче лично кметът на Созопол е казал, че няма да го пусне никъде да ходи. Има интерес към него от два отбора от А група, на него също му се играе в елита, ако зависи от мен и успее да се раздели със Созопол, веднага мога да го уредя за нас, един телефон и е тук. Както виждате аз не дремя, веднага пипам тук там, мамата си трака, не говоря празни приказки, футболисти намирам!
Между другото след седмица заминавам за Смолян при жена ми, там ще е Теодорчо, ще видя как стоят нещата със Созопол, доколкото разбрах обаче лично кметът на Созопол е казал, че няма да го пусне никъде да ходи. Има интерес към него от два отбора от А група, на него също му се играе в елита, ако зависи от мен и успее да се раздели със Созопол, веднага мога да го уредя за нас, един телефон и е тук. Както виждате аз не дремя, веднага пипам тук там, мамата си трака, не говоря празни приказки, футболисти намирам!
ekspert написа:Много слаба продукция днес, важното е, че поне победихме. Аз съм доволен, че успях да осъществя връзката с Наско Илиев след мача. То да ви кажа малко особено такова, говоря му сериозно, казах му слабите му моменти от мача къде греши, то ми се хили насреща, аз му направих експертен анализ върху представянето, но накрая започна да се съглася като разбра, че пипито ми работи яко и завърши с ''да господине, прав сте''. Каза ми, че е искал да се върне, но никой не го е потърсил!Вина за това има само един човек - Тодор Великов заради, който беше и освободен. Успях да му взема телефона и ще се опитам да поддържам връзка, но момчето си има стабилен договор с Монтана и от него нищо не зависи, ще се опитам да говоря със Спасов по нататъка.
Като ходиш към Смолян, моля те намери ми и 5 кг компири !Пипай внимателно, да не те усети някой !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
На този терен футбол не може да се играе. Няма какво да се коментира.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Докато зачитат такива голове , ще си бъдете дайре у ЛЕ , ама нищо ново ..

ekspert написа:Много слаба продукция днес, важното е, че поне победихме. Аз съм доволен, че успях да осъществя връзката с Наско Илиев след мача. То да ви кажа малко особено такова, говоря му сериозно, казах му слабите му моменти от мача къде греши, то ми се хили насреща, аз му направих експертен анализ върху представянето, но накрая започна да се съглася като разбра, че пипито ми работи яко и завърши с ''да господине, прав сте''. Каза ми, че е искал да се върне, но никой не го е потърсил!Вина за това има само един човек - Тодор Великов заради, който беше и освободен. Успях да му взема телефона и ще се опитам да поддържам връзка, но момчето си има стабилен договор с Монтана и от него нищо не зависи, ще се опитам да говоря със Спасов по нататъка.
След кратка пауза отново се започна с глупостите.