Първият мач ще се играе в Разград на 16 юли, реваншът в столицата на Беларус е на 23 юли.
16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 16 Юли: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Аз съм доволен преодолим отбор са ,без да ги подценявам.
-
- Контакти:
Само като им видиш сайта,говори за сериозен отбор.Няма да е леко,дано късмета да е с нас и Великият непобедим моряшки дух.Трябва да препълним Разград,да използваме инерцията от Купата и да си решим нещатата още тук.Равностоен и преодолим отбор,поне няма да имаме предварителна психологическа обремененост .
Черно море-първият шампион по футбол в България
абе..удобни-неудобни...коийто го е страх от мечки...
)))))) трудно губят,от 10 мача са втори в момента,5-3-2..играят много здраво,пресират навсякъде..това,че сме назад в подготовката е ...донякъде добре..
тия нищо не знаят за нас,а ние вече ще имаме достатъчно материал за тях от изиграните им мачове досега...успех на всички български отбори в ЕКТ...сигурен съм,че евроидиотите на БГ ще си останат вечно такива...дори и вече го показват с малоумните си коментари след жребия..това са те-истинските българи...МЪРШИ ДОЛНИ,МАЛКО ВИ БЕШЕ БУРГАСКАТА ОДИСЕЯ...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=veV7KY4qm_k[/youtube]
Това е от 18.06.
Това е от 18.06.
Равностоен отбор не са, Динамо се борят за трофеи всяка година и винаги са в тройката. Това е гранда на Беларус, най-добрия отбор преди възхода на БАТЕ. Почти не пропускат сезон в Европа. Гледах един техен мач миналата година, ще видим голям зор. Каквото сабя покаже, ще се насладим и на двата мача и дано триумфираме накрая.
Треньорът на Черно море Никола Спасов изрази задоволство от жребия за Лига Европа, който ги изправи срещу вицешампиона на Беларус Динамо (Минск) във втория предварителен кръг.
„Жребият можеше и да бъде по-тежък за нас. Динамо обаче е отбор с име, не е еднодневка. Още в бившия Съветски съюз е бил фактор, ставал е и шампион. После е бил шампион и носител на купата на Беларус. Нямам обаче абсолютно никаква представа за съперника в момента. Тепърва ще го разузнаваме и съм убеден, че ще съберем необходимата информация“, заяви за petel.bg Спасов.
Запитан какви са шансовете на „моряците“ за краен успех, той каза: „Иска ми се да вярвам, че имаме шансове да ги елиминираме, но затова трябва да се представим на ниво и в двата мача. Какъв резултат ме устройва в първия двубой в Разград? Всякаква победа за нас без допуснат гол.“
„Жребият можеше и да бъде по-тежък за нас. Динамо обаче е отбор с име, не е еднодневка. Още в бившия Съветски съюз е бил фактор, ставал е и шампион. После е бил шампион и носител на купата на Беларус. Нямам обаче абсолютно никаква представа за съперника в момента. Тепърва ще го разузнаваме и съм убеден, че ще съберем необходимата информация“, заяви за petel.bg Спасов.
Запитан какви са шансовете на „моряците“ за краен успех, той каза: „Иска ми се да вярвам, че имаме шансове да ги елиминираме, но затова трябва да се представим на ниво и в двата мача. Какъв резултат ме устройва в първия двубой в Разград? Всякаква победа за нас без допуснат гол.“
Днеска отивам в черквата в Зарата и ще се помоля моренцето да отнесе поне 3-4 голчета.
Re: Лига Европа: Черно море (България) - Динамо Минск (Белар
КироВарна написа:Наистина,много неприятен жребий за Динамо Минск!!!Да му мислят!!!
Проблемът е, че тези братушки са изиграли вече десетина състезателни мача, вероятно ще добавят още 2-3 и вероятно са в много добра кондиция, докато вие тепърва се окомплектовате.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

yavorescu написа:Равностоен отбор не са, Динамо се борят за трофеи всяка година и винаги са в тройката. [b] Това е гранда на Беларус,[/b] най-добрия отбор преди възхода на БАТЕ. Почти не пропускат сезон в Европа. Гледах един техен мач миналата година, ще видим голям зор. Каквото сабя покаже, ще се насладим и на двата мача и дано триумфираме накрая.
Mи дано тогава са като нашите ''грандове'', ако говорим като класа, както там, така и тука Лудогорец и БАТЕ са много над останалите отбори.