16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Xamy
Контакти:

Re: 16 Юли: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)

Мнениеот Xamy » 22 юни 2015 16:29

Първият мач ще се играе в Разград на 16 юли, реваншът в столицата на Беларус е на 23 юли.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 22 юни 2015 16:30

Аз съм доволен преодолим отбор са ,без да ги подценявам.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 22 юни 2015 16:30

Само като им видиш сайта,говори за сериозен отбор.Няма да е леко,дано късмета да е с нас и Великият непобедим моряшки дух.Трябва да препълним Разград,да използваме инерцията от Купата и да си решим нещатата още тук.Равностоен и преодолим отбор,поне няма да имаме предварителна психологическа обремененост .
Черно море-първият шампион по футбол в България

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 22 юни 2015 16:33

абе..удобни-неудобни...коийто го е страх от мечки...:))))))) трудно губят,от 10 мача са втори в момента,5-3-2..играят много здраво,пресират навсякъде..това,че сме назад в подготовката е ...донякъде добре..:) тия нищо не знаят за нас,а ние вече ще имаме достатъчно материал за тях от изиграните им мачове досега...успех на всички български отбори в ЕКТ...сигурен съм,че евроидиотите на БГ ще си останат вечно такива...дори и вече го показват с малоумните си коментари след жребия..това са те-истинските българи...МЪРШИ ДОЛНИ,МАЛКО ВИ БЕШЕ БУРГАСКАТА ОДИСЕЯ...:)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 юни 2015 16:35

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=veV7KY4qm_k[/youtube]

Това е от 18.06.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 юни 2015 16:36

Равностоен отбор не са, Динамо се борят за трофеи всяка година и винаги са в тройката. Това е гранда на Беларус, най-добрия отбор преди възхода на БАТЕ. Почти не пропускат сезон в Европа. Гледах един техен мач миналата година, ще видим голям зор. Каквото сабя покаже, ще се насладим и на двата мача и дано триумфираме накрая.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 22 юни 2015 16:37

Треньорът на Черно море Никола Спасов изрази задоволство от жребия за Лига Европа, който ги изправи срещу вицешампиона на Беларус Динамо (Минск) във втория предварителен кръг.

„Жребият можеше и да бъде по-тежък за нас. Динамо обаче е отбор с име, не е еднодневка. Още в бившия Съветски съюз е бил фактор, ставал е и шампион. После е бил шампион и носител на купата на Беларус. Нямам обаче абсолютно никаква представа за съперника в момента. Тепърва ще го разузнаваме и съм убеден, че ще съберем необходимата информация“, заяви за petel.bg Спасов.

Запитан какви са шансовете на „моряците“ за краен успех, той каза: „Иска ми се да вярвам, че имаме шансове да ги елиминираме, но затова трябва да се представим на ниво и в двата мача. Какъв резултат ме устройва в първия двубой в Разград? Всякаква победа за нас без допуснат гол.“

Санди74

Мнениеот Санди74 » 22 юни 2015 16:39

Днеска отивам в черквата в Зарата и ще се помоля моренцето да отнесе поне 3-4 голчета.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Лига Европа: Черно море (България) - Динамо Минск (Белар

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2015 16:40

КироВарна написа:Наистина,много неприятен жребий за Динамо Минск!!!Да му мислят!!!

Проблемът е, че тези братушки са изиграли вече десетина състезателни мача, вероятно ще добавят още 2-3 и вероятно са в много добра кондиция, докато вие тепърва се окомплектовате. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 22 юни 2015 16:41

yavorescu написа:Равностоен отбор не са, Динамо се борят за трофеи всяка година и винаги са в тройката. [b] Това е гранда на Беларус,[/b] най-добрия отбор преди възхода на БАТЕ. Почти не пропускат сезон в Европа. Гледах един техен мач миналата година, ще видим голям зор. Каквото сабя покаже, ще се насладим и на двата мача и дано триумфираме накрая.

Mи дано тогава са като нашите ''грандове'', ако говорим като класа, както там, така и тука Лудогорец и БАТЕ са много над останалите отбори.

Върни се в “Черно море”