Ремонт на стадион Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Един милион от държавата за "Тича"
Дано да направят нещо със големия стадион(както и да се казва),да не е само поредното обещание.
damyanov1963 написа:Истината за милиционерски мутренското отборче от тича започна да излиза на яве!
Те ТИМ,че са мутри,мутри са!Обаче до сега не им се занимаваше сериозно с футбол!Просто държаха Морето в А група с боеспособен отбор!Може би тази Купа и сегашния министър ще променят нещата!
- damyanov1963
BRF написа:damyanov1963 написа:Истината за милиционерски мутренското отборче от тича започна да излиза на яве!
Те ТИМ,че са мутри,мутри са!Обаче до сега не им се занимаваше сериозно с футбол!Просто държаха Морето в А група с боеспособен отбор!Може би тази Купа и сегашния министър ще променят нещата!
Естествено, че министърът ще промени нещата. Те без държавна помощ са кръгла нула. Плюваха по Левски, пък сега им е добре. Нали са много съвестни, що не се откажат от държавната помощ?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:BRF написа:damyanov1963 написа:Истината за милиционерски мутренското отборче от тича започна да излиза на яве!
Естествено, че министърът ще промени нещата. Те без държавна помощ са кръгла нула. Плюваха по Левски, пък сега им е добре. Нали са много съвестни, що не се откажат от държавната помощ?!
Видя се вие без министри, премиери и целия държавен апарат зад гърба си кои сте - смешници. Нищо не сте, отбор с дългове, борещ се за златната среда... Ревете сега
- damyanov1963
Мляко с ориз написа:damyanov1963 написа:BRF написа:damyanov1963 написа:Истината за милиционерски мутренското отборче от тича започна да излиза на яве!
Видя се вие без министри, премиери и целия държавен апарат зад гърба си кои сте - смешници. Нищо не сте, отбор с дългове, борещ се за златната среда... Ревете сега
Нас не ни подкрепя държавата, като вас! Смешници сте вие, дето уж ви подкрепяше цяла България, за това на стадиона бяхте 5 пъти по-малко от Левскарите и с една купа за 78 години се на**ахте от кеф, все едно че сте преяли с еклери!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Много мнения против помощта от Държавата за клубовете, ЗАЩО?! Имате ли представа колко пари генерира Държавната хазна, от футболните клубове?!?!?!?
Истината е, че е крайно време държавата да развърже кесията си, но да дава на всички, не по равно, а според значимостта на клуба(броят на привържениците)! Аз като червен нямам нищо против ГБС да опрости 5-те млн. лв. на "Левски", и да направи безплатно сектор А и на Армията!
Истината е, че е крайно време държавата да развърже кесията си, но да дава на всички, не по равно, а според значимостта на клуба(броят на привържениците)! Аз като червен нямам нищо против ГБС да опрости 5-те млн. лв. на "Левски", и да направи безплатно сектор А и на Армията!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:Нас не ни подкрепя държавата, като вас! Смешници сте вие, дето уж ви подкрепяше цяла България, за това на стадиона бяхте 5 пъти по-малко от Левскарите и с една купа за 78 години се на**ахте от кеф, все едно че сте преяли с еклери!

Как да сме 5 пъти повече като ни дадоха 3 000 билета същото това БФС
А преял с еклери е задникът ти говежд
Малко късно се сети така наречената държава, но пак е нещо. Дано държавата оправи на първо време 4-5 стадиона в по-големите градове, пък после и останалите. Тук няма място за сърдене, защото няма как за всички да е по равно и едновременно.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
W84me написа:Държавата ще отпусне един милион лева на Черно море за реновирането на стадион "Тича", научи Sportal.bg. По план това трябва да се случи до няколко седмици. Целта е колкото се може по-бързо да стартират ремонтните дейности, за да може през настоящия сезон "моряците" да играят на модернизирано съоръжение.
Предвижда се с парите, които даде държавата да бъде сменена тревната настилка, която от доста време е в лошо състояние. По първоначална оценка цялостната подмяна ще струва 500 хиляди лева. Останалите средства ще бъдат изразходвани за осветление, информационно табло, зала за пресконференции и паркинг. Очаква се в скоро време помощ от държавата да получат и още няколко клуба.
Имат си министър на спорта и веднага получават "помощ " от държавата. Аз питам, на какъв принцип става това? ТИМ нямат пари за един терен и едно осветление ли?
Олека ми ... тъкмо се бях притеснил, че скоро не сте пускали тема за Черно Море. Преди мача сами си пускахте теми да ревете, сега пак ... искрено ме радвате

Накрая ще се окаже, че не били компютри, а компоти. Не били внос, а износ ... само не знам тоя срам дето го берете последния месец де ще си го заврете накрая

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
Toзи един милион до никъде няма да стигне.Бяха обещали поне 3 милиона по програма JESIKA за развитие на регионите.Все пак за София се дават в пъти,пъти повече:"Ремонтът на Зимния дворец трябва да е под 35 милиона.Модернизацията на "Фестивална" ще е струва около 4 милиона. Ремонтът на ст.Васил Левски като първи етап е на стойност 360 хиляди лева.. Вторият етап ще е на стойност около 400 хиляди лева. И след това, третият етап ще е за около 100 хиляди лева ", каза Кралев.
Черно море-първият шампион по футбол в България