Мнениеот КироВарна » 22 май 2015 20:22
Пореден мач без значение,от трагично безсмислената втора шестица!Имахме шанса,да видим много голове и много положения,в които тримата вратари имаха късмет!На Кирев и на Петров,желая здраве и дано късмета да продължи да ги покрива!Същото,желая и на АЛЕКСАНДЪР ЧАНОВИЧ!!!Естествено,ми се иска да разчита по малко на щастливото развитие,а повече на адекватни отигравания!Не го критикувам!Вижда се,че има качества!Вади невероятни топки,но поне два пъти на мач....ни кара да си чупим ноктите!Нашите играха спокойно и грамотно!Бакари направи страшен мач!Мехия също!Аз бих избрал играча на мача,измежду тях!Славия са много добър отбор и можеха с 10 души да изравнят!Поздравявам Кирев,че се е извинил на БАКАРИ!!!Това за съжаление не се случва често,по нашите географски ширини!Чест и почитания на публиката на Славия,която изпрати с аплодисменти нашите футболисти,при смените и след края на мача!!!Феновете на "белите" показаха,че макар да са останали малко,разбират правилно същността на футбола и спорта!А основното според мен,е спортсменство,благородство и уважение!!!За съжаление у нас подобно отношение,се среща все по рядко и по рядко!За това държа да го отбележа!Аз мисля,че ако атмосферата по нашите стадиони е по джентълменска,публиката ще е повече!Спомняйки си за титани като ПЕЛЕ,БОБИ ЧАРЛТЪН И БЕКЕНБАУЕР,които бяха безспорен пример в това отношение.....се питам,дали не можем и ние в БЪЛГАРИЯ да опитаме?!