Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ

Мнениеот durex » 17 юли 2009 15:04

ПСВ са в лека криза в момента и това е най подходящия момент да ги одарим под кръста ;)

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 17 юли 2009 15:05

baligo написа:Лошо за ПСВ. Черно Море продължава!

Това е приказка на място :!:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 17 юли 2009 15:05

Черно море са страхотни каръци!Що бе,мамка му,не им се падна някой по лек отбор!?Много ме е яд,щото морето са ми симпатични и много бих се изкефил да минат още по-напред!Все пак обаче да не поставяме каруцата пред коня-варненци имат тежък мач в Молдова,където изобщо не се знае какво ще стане!Аз лично им стискам палци на зелено-белите срещу Искра,а после евентуално срещу ПСВ!Успех! :P
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 юли 2009 15:05

Успех моряци.Дано отстраните Искра,а после да хвърлите бомбата ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 17 юли 2009 15:07

ncbs написа:

Моряците ще се опънат на ПСВ,ако стигнат до тях!В отбора има стари пушки,които са гърмели срещу сериозни отбори и няма да се уплашат- Кривия, Електричката, Гошо Илиев, Милен Петков...Общо взето има кой да се противопостави на холандците!
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2009 15:08

mormona написа:Не съм съгласен ... замалкo да елиминират щутгард преди а преди време Локото да елиминира Феиенорд ! Тъкаче сичко е на кантар ! Те имат състав черноморе. Алекс , и Електричкатаа

Браво, пич! Три изречения, девет грешки - безценно!
Последна промяна от metodito на 17 юли 2009 15:09, променено общо 1 път.

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 17 юли 2009 15:09

Най тъпото знаете ли кое е?
Първо Черно Море ще види голям зор в Молдова! Трябва да се внимава и за картоните!
Второ, представете си, че направят два страхотни мача и пращат ПСВ у дома рано, рано....
Дори все още няма да са класирани, а трябва да играят още един мач, с не по-слаб отбор от ПСВ.
Не е невъзможно, ама беше най кофти варианта, макар никога да не съм харесвал Черно Море, ще гледам и двата мача и ще стискам палци- УСПЕХ!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 17 юли 2009 15:10

Обаче какво всички цитират коментаторите от Дарик радио и казват това, което те са казали, а те са пълни идиоти не ги понасям с тези лафчета за мечките и т.н, това с пунша ме разби..................какви водещи само.....

Срещу Щутгарт , не късмет а вратаря ги провали Черно Море, бях на мача и ме беше доста яд, а не съм от Черно Море, дано бият Искра и да мачкат ПСВ!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 17 юли 2009 15:11

Sleepwalker написа:
ncbs написа:

Моряците ще се опънат на ПСВ,ако стигнат до тях!В отбора има стари пушки,които са гърмели срещу сериозни отбори и няма да се уплашат- Кривия, Електричката, Гошо Илиев, Милен Петков...Общо взето има кой да се противопостави на холандците!

Съгласен съм , а и така се калява отбора,не срещу джуджета някакви!
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 юли 2009 15:11

Господ сега щевърне авантата която бутна на онези винервурстове от Щутгарт.Убеден съм,че ПСВ ще ни подцени,ще се прецакат в първия мач(1:1,2:2,защо не и 0:1...или айде 2:1 за тях),ще дойдат гипсирани в Бургас пред 15 000 моряци и ще им се спече животеца до крайност.Силни са,именити са....но не са Барселона или Реал М,нали?Не са Милан,Интер и Ман.Ю,а и Гуус Хидинк го няма там.Съвсем малко да се направят на големи играчи,малко да ни подценят и са готови за голямата гилотина.

ПС:И пак припомням....Фейенорд така се бяха омазали с Локо Сф,2:0 за Локо до 20 минута!Съдията спести 2 дузпи за Локо и свирна измислена за Фейенорд!Нищо не е свършило,първо да се справим с Искра обаче
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”