the_blue_fan написа:Явно ще е борба в калта, с ритници, нерви, рушене на играта.. Ч.М. са царе в такива мачове.
Видях по горе,че се опитваш да даваш мнения за фенове на ЧЕРНО МОРЕ!Като KIL например.Недоумявам,след като не си го виждал и не го познаваш,как може да го оценяваш???Но след като прочетох и това твое мнение за ритниците,ми се поизясниха нещата.Ти просто така си говориш,на вятъра....лаф да става.Отборът на ЧЕРНО МОРЕ играе с трима защитници,абсолютно открит,красив и нападателен футбол!Това,че се хвърляме на всички не означава,че футболистите ни са груби.Борба и раздаване ще има,но рушене и ритници от нашият отбор не може да се видят.Това дето двама-трима от вашите журналисти се опитват да го наложат,като клише,за грубите варненци е само безсилие и злоба!Щом и ти така говориш,ми е ясно колко гледаш футбол и калко го разбираш!!!На връх Никулден,около пладне остави за малко работата си в обора и ако имаш телевизор погледай....само така ще разбереш за какво говоря.Относно категоризацията на отборите,аз лично предпочитам моя да е груб и да руши играта,отколкото като твоя да чака на съдиите да му решават мачовете!А относно KIL усили звука на приемника и ще чуеш в общия шум на варненската публика,открояващ се глас,усилен от мегафон.Той е.Като не го познаваш,поне гласът му да чуеш!