Марек 1:3 Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Марек - Черно море 8.11 събота 14.30
Определено тази смяна Бекир да излезе и Стефан Станчев да влезе е върнала Марек в мача....за кратко разбира се, но както със Славия, повеждаме 0:2 навън и вместо да си добутаме леко до края получаваме бърз и глупав гол. Важното е, че не сме се притеснили и сме отбелязали и 3-ти!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Гамбарче на мача ли си бе брато
?

Novsport бяха написали 1-4.Коконов му отмениха гол. 

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
-
- Контакти:
Така като гледам репортажа от мача - имаме тотално надмощия, поне 10 положения за гол - така трябва да се играе, нашата си игра, да играем футбол и да създаваме положения 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Супеееер!!! Лъжичката катран е, че "Славия" не можа да клъвне "Локото". Одухотворен от днешната победа, тръгвам за баскетбол 
Аванти, рагаци!!!!

Аванти, рагаци!!!!

Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

-
- Контакти:
Няма катран!!! Този отбор е страхотен, играе страхотен футбол...и има стахотен треньор! Феновете почнаха да се връщат на Тича. Това е важното! Успехите предстоят, убеден съм, досега 5 години не съм имал повод за чак такъв оптимизъм като изключим края на миналата есен, но той беше кратък
. Играем си играта и изобщо не бива да се притесняваме, с този футбол 100% влизаме в 6-цата! Дерзайте 
PS:5 победи в последните 6 мача! Мисля, че навлизаме във върховата си форма (предвид физическата подоготква на Наглия де) в точния момент! Хубаво е, че идва и пауза в шампионата.

PS:5 победи в последните 6 мача! Мисля, че навлизаме във върховата си форма (предвид физическата подоготква на Наглия де) в точния момент! Хубаво е, че идва и пауза в шампионата.