Sole написа:По всичко изглежда,че следващия сезон ще домакинстваме извън Варна, след като и това лято няма хабер за ремонт за ст.Тича!
Да припомним обещанията/лъжите/ от преди 3 години:
[i] "Черно море" ще прави голям ремонт на "Тича"
15.01.2011
Мащабно модернизиране на ст. "Тича" ПРЕДВИЖДА ръководството на "Черно море". Предвижда се изграждане на нова трибуна (зад едната врата), подмяна на седалките, монтиране на осветление и електронно табло. Пистата ще бъде намалена за сметка на тревното покритие, за да се направи стадионът от английски тип.
Обновеното съоръжение трябва да има между 12 000 и 15 000 места и ще може да получи лиценз от УЕФА за мачове от евротурнирите. Всъщност голяма част от парите за реконструкцията са именно от програма на европейската футболна асоциация. От "Черно море" са кандидатствали за средствата и са получили одобрение.
Очаква се варненският клуб да започне ремонта още през май, за да бъде готово всичко до началото на сезон 2011/12 през август. В такъв случай "Черно море" няма да играе на "Тича" последните 1 или 2 домакинства от това първенство.
Цялата истина се съдържа в думата "ПРЕДВИЖДА СЕ"!И аз предвиждах да стана пилот,ама не ми се получи.Така и с нашите прословути строежи и ремонти.Но да не ви пука.Според мен цялата харизма на Тича се съдържа именно в тези условия за работа на отбора и мазохизма на феновете,присъстващи всеки мач на съоръжението.Именно трудните и почти невъзможни условия мотивират играчи и публика да покажат че могат въпреки всичко да са фактор.