Крум Бибишков подсилва Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Крум Бибишков подсилва Черно море?

Мнениеот garfild8 » 23 юни 2009 23:35

MORSKI написа:
garfild8 написа:Морски,къде ще играе Огризко?В Зенит(Разделна) ли?Добави в офертата и един ред цигли от тухларната,за курника на село. :lol:

Черноморец Чернево ;)
Иначе и тухлите ги добавям смао да вземем звездата огризко,че знаш ли от колко време търся една 69-тка :lol: Жеко Фаса смаотен седи напред суамтя и време :lol:

А,Черноморец Чернево.Огризко ще го забележат скаутите на Мастиката,в дербито с Тополите и ще го гледаме на Тича.Огризко ще научи Миро и Каката на нови финтове,а ние ще му пляскаме и викаме ''Айде Оги'',че му е дълго името.Докато кажеш два пъти Огризко,мача ще свърши :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 юни 2009 23:37

ncbs написа:И двата леви ,отде щи търсим обувки ,серсемино? :o И ракийка ти се пие ,то и бой ще стане накрая! :lol:

Морски нали каза, че само калците дава.... аз казах, че ще си намеря сам цървули да ритам с тях. С бутони играх в началото на кариерата си, обаче от СБС (селския футболен съюз) ми забраниха да играя с бутони, че няколко момчета ги вкарах задълго в болницата... то аз ужким в топката се мерех, ама те като я ритат преди мене аз какво съм виновен :roll:
Иначе няма проблем и бос мога да играя като е по-топло времето, така имам по-добро сцепление с тревата и съм като фурия - никой не може да ми се опре на терена, такива финтове правя, че и бразилските суперзвезди им скривам топката 8-)
Не се тревожи за ракийката, имам си железни принципи - само преди и след мач.... никога по време на мач :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 юни 2009 23:39

garfild8 написа:А,Черноморец Чернево.Огризко ще го забележат скаутите на Мастиката,в дербито с Тополите и ще го гледаме на Тича.Огризко ще научи Миро и Каката на нови финтове,а ние ще му пляскаме и викаме ''Айде Оги'',че му е дълго името.Докато кажеш два пъти Огризко,мача ще свърши :lol:

Каквото искате, това викайте... ама искам на транспарантите да си е изписано Огризко :!:
2-3 транспаранта, на които пише "Обичаме те, Огризко! Ти си №1 в нашите сърца!" ми стигат :oops: :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 23 юни 2009 23:40

ogrizko написа:
ncbs написа:И двата леви ,отде щи търсим обувки ,серсемино? :o И ракийка ти се пие ,то и бой ще стане накрая! :lol:

Морски нали каза, че само калците дава.... аз казах, че ще си намеря сам цървули да ритам с тях. С бутони играх в началото на кариерата си, обаче от СБС (селския футболен съюз) ми забраниха да играя с бутони, че няколко момчета ги вкарах задълго в болницата... то аз ужким в топката се мерех, ама те като я ритат преди мене аз какво съм виновен :roll:
Иначе няма проблем и бос мога да играя като е по-топло времето, така имам по-добро сцепление с тревата и съм като фурия - никой не може да ми се опре на терена, такива финтове правя, че и бразилските суперзвезди им скривам топката 8-)
Не се тревожи за ракийката, имам си железни принципи - само преди и след мач.... никога по време на мач :twisted:

Няма да играеш бос ...,с тия нокти ,като копачи ще измъкнеш чимовете! :oops: :lol:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 юни 2009 23:42

Имаш ги приятелю.Ние те подкрепяме тотално.Наше момче си,Огризко.
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 юни 2009 23:47

Разбрахме се Огризко ;)
Ти за трансфера не се притеснявай-най-малко 500 лева ще вземаш в чужбина :) Имаме отлична дружба с президента на Тираспол(Молдова) :lol:

http://www.ole-bg.com/galleries.html ето тук в галерия-Тополи(ах тяхната верица биха ни,амма аз каот ти казах,че Жеко Фаса е самотен в атаката-сега с теб ще влезем в горна дивизия :) ), влизане във В група ще се запзонаеш с новиет си съотборници-зелено бели сме почти като Черно Море :) Тренера не пие мастика,ама употребява винце и покръква ракийка...Имаме си и девиз"Който пие зло не мисли" :lol:
АКо пък случайно не пиеш-кучета те яли огризко ще търкаш пейката :lol: :)

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 24 юни 2009 00:10

Много сте се разлютили с тези трансфери,искрено се забавлявах с вас.Ако трансфера пропадне имам връзки в Ураган Тъпчилещово и Скрита сила Мъдрево-мога да съдействам,комисионна само 10%.
GO HARD OR GO HOME!

spartak1918

Мнениеот spartak1918 » 24 юни 2009 00:15

Драги съграждани,не разбрахте ли че имате най-добрата халфова линия в БГ/според мен/.При това положение който и да е нападател ще бележи,а ако не бележи ще бъде достатъчно свободен на терена за да извежда съотборниците си в голови позиции.Затова не се сърдете на манолката а гледайте да не я докарате като нас да няма нищо футболно в отбора ни което да коментираме.Успех в Европа!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юни 2009 00:18

Мерси,мерси,а вие да се връщате в "А",че не е интересно ебз вас и дерби ;)

botzy -не се опитвай да ми отнемеш звездата под носа ей!!!!Ще те БАНна :lol: :P :) :!: :lol:

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 24 юни 2009 00:22

spartak1918 написа:Драги съграждани,не разбрахте ли че имате най-добрата халфова линия в БГ/според мен/.При това положение който и да е нападател ще бележи,а ако не бележи ще бъде достатъчно свободен на терена за да извежда съотборниците си в голови позиции.Затова не се сърдете на манолката а гледайте да не я докарате като нас да няма нищо футболно в отбора ни което да коментираме.Успех в Европа!

Брях ,свестен спартаклия :shock: :o ! :!:
Успех и на Вас ,че като Ви гледам групата ,голяма конкуренция се очертава , добре че не изпаднаха и Ботев :lol:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Върни се в “Черно море”