Черно море - Литекс
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Литекс
Хубав мач,истински мач,истински мъже,труден терен...определено ми хареса!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
eelche написа:Хубав мач,истински мач,истински мъже,труден терен...определено ми хареса!
Съгласен.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Поредно доказателство, че срещу Морето на Тича няма печеливш ход. Теренът е лош и не може да се играе по земя, защитниците им са високи и центрирания не минават, не играят за някакво класиране, така че все другият отбор трябва да атакува, а ако случайно им се вкара, ядосват се, връщат гола и всичко почва от начало :Д.
Hohohoho написа:Поредно доказателство, че срещу Морето на Тича няма печеливш ход. Теренът е лош и не може да се играе по земя, защитниците им са високи и центрирания не минават, не играят за някакво класиране, така че все другият отбор трябва да атакува, а ако случайно им се вкара, ядосват се, връщат гола и всичко почва от начало :Д.
хахаха, добър анализ

иначе за мен над всички днес - Котев и Бакари

съдиите не дадоха дузпа за Литекс ...обаче честно казано аз нарушение не видях при гола на Котев, Божилов игра тяло в тяло със защитниците, не им е дърпал фанелките или някакви не знам какви интервенции ....не беше и сблъсък с вратаря, защото ако беше с вратаря вече щеше да е фал ..за мен чист гол си беше за 2:1 но както и да е

най-много обаче ме дразни тоя Миро Манолов ....не му стига че сума ти и време го хранихме тук докато беше контузен с години, ами и всеки мач срещу нас дразни яко ...днеска абсолютна симулация се опита да си изпроси дузпа - поне срещу нас бъди мъж бе да те е..б........ срещу другите като иска да се гмурка

Абсолютна дузпа не беше дадена на Литекс. Въпреки това не вярвам, че има някакво реване, за разлика от вас, които за една спорна дузпа опищяхте света.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Съдията не отсъди дузпа за нарушението на вратаря срещу Джордан. Литекс трябва да съжаляват повече.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NF1LnoGDzJE&list=PLUdNQVlGWORiiT1vssn0_pr1nvAqV_eAK[/youtube]
-
- Контакти:
Почти никакъв футбол,терена беше много мокър и играчите само се хлъзгаха.Не съм доволен от показаното.В такива мачове изпъкват бойци като Котев,който беше над всички.Мога да похваля и Мишо Венков,защото много трудна задача имаше с Асприля,но го спираше някак си...Маймунчето Окоро няма смисъл повече да играе.Не стига,че беше тотално неориентиран,а и реакцията при смяната...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- zelena_varna
- Контакти:
haha написа:Абсолютна дузпа не беше дадена на Литекс. Въпреки това не вярвам, че има някакво реване, за разлика от вас, които за една спорна дузпа опищяхте света.
Ok Дузпа имаше ама и втория гол на морето си беше редовен... някой да реве

ogrizko написа:иначе за мен над всички днес - Котев и Бакаричестит рожден ден на капитана, да е жив и здрав и да ни радва дълго с добра игра!!
съдиите не дадоха дузпа за Литекс ...обаче честно казано аз нарушение не видях при гола на Котев, Божилов игра тяло в тяло със защитниците, не им е дърпал фанелките или някакви не знам какви интервенции ....не беше и сблъсък с вратаря, защото ако беше с вратаря вече щеше да е фал ..за мен чист гол си беше за 2:1 но както и да е![]()
най-много обаче ме дразни тоя Миро Манолов ....не му стига че сума ти и време го хранихме тук докато беше контузен с години, ами и всеки мач срещу нас дразни яко ...днеска абсолютна симулация се опита да си изпроси дузпа - поне срещу нас бъди мъж бе да те е..б........ срещу другите като иска да се гмурка
а, забравих да добавя ....Китанов да вземе да си оправи най-сетне играта с крака, че е направо ужасна мизерия ...всеки път съм пред инфаркт като топката стигне до краката му, не знам кога ще направи пак някоя простотия