Ботев Пд - Черно море 15.00 1-1 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев Пд - Черно море 15.00 Сряда 26.03
Уф.... гредата играе за нас... Зеления и КИЛ 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Iceberg написа:зеления написа:Iceberg написа:Iceberg написа:зеления написа:KIL написа:Хайде,МОРЯЦИИИ!!! Време е да разбием "правилния" футбол! 1:2 е достатъчно!![]()
И аз така: 1:2.
Да вкараме 2 гола навън ли бе?! Егати ентусиаститеНие у дома на вкарваме 1, вие навън 2, хм... А дано!
Аз мача за най-голямо съжаление го виждам 1:0 с тъпа наша индивидуална грешка или ако устискаме без простотии.. 0:0. Но ако вкараме и не пуснем, та вземем та бием.. голям кеф! Пък ако вкараме 2, както вие според мен твърде мечтателно прогнозирате за да е истина, то тогава 100% биеме. Повече от гол не вярвам да пуснем, ако всичко е нормално. Така мисля аз, ама да видиме : )))))))) И понеже често става тъй, не както аз мисля..
много се надявам да сте прави!
Малейййй, създадоха се всички предпоставки тея двамцата да познаятАко вземе, че тъй стане... имат по бира на гол от мен
Да не се отметнеш после? Ами ако вкараме 3 важи ли обещанието ти?
Ако вкараме 3мизата се покачва!!! Биричките стават по две за гол
А бе,аз не пия бира,но да бием,пък все ще се разберем.
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Мляко с ориз написа:тоя селянин с мегафона много дразни.
Какво се е разпсувал. Нашия мегафон, ако чете тук, другия мач с тея да им покаже как се прави. Да попсува малко техни
Никога,ама никога не псувам с мегафона.Закон! (мой)."Селянинът може да напусне селото,но селото никога не напуска селянина."
Бакарито ми спести 2 бири и 2.. не знам кво си там 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
-
- Контакти:
KIL написа:Мляко с ориз написа:тоя селянин с мегафона много дразни.
Какво се е разпсувал. Нашия мегафон, ако чете тук, другия мач с тея да им покаже как се прави. Да попсува малко техни
Никога,ама никога не псувам с мегафона.Закон! (мой)."Селянинът може да напусне селото,но селото никога не напуска селянина."
Ти ли си бил

Поздравления, така трябва. Но по тактичен начин напомни за себе си другия мач с тях

Добър мач става, вярно по-малко наши атаки, но все пак двуостър с положения, раздвижен и в никакъв случай груб.
Малко късмет ни трябва, надявам се окоро да направи някой пробив.
Малко късмет ни трябва, надявам се окоро да направи някой пробив.
Не бях виждал досега да се показва жълт картон за смях! Ха-ха-хааа!!!
Ай,МОРЯЦИИИ! Честита точка!Можем и повече,но...причините са доста.
Iceberg написа:Бакарито ми спести 2 бири и 2.. не знам кво си там
Уф, да отивам да си купувам биричката.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!