28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 28 кръг: Черно море – ЦСКА – 23.03 (неделя) 15,45 Нюз7
ЦСКА-ТУ хахахахаха 3:0 за Моряците защото са по-добрия отбор.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VGNSH5omLMA[/youtube]
Този мач ми хареса
.
Изкъртихме ги за три минути ЦСКА-ту
!!!
Този мач ми хареса

Изкъртихме ги за три минути ЦСКА-ту

-
- Контакти:
AnalBreaker написа:Тоя път ще бъдем 5 000.
абе какви 5 000 , няма какво да спорим според мен ще сте поне 50 000
нищо че стадиона побира 10-12 000 макс а сектора за гости е за 2000-3000 макс
the_blue_fan написа:ogrizko написа:Надявам се, че Гонзо ще остане и ще затворим устата на всички дето ни говорят, че нямаме място в първите 7
Не в първите 7, а в първите 77. Анти-футбол на калената поляна-това е ЧМ !
Евроквота за Уевски....и пак ще дойдат ИРТИШ....не се ли виждате,че ако не са съдиите,вие нямате място в 7цата бе....свали тея сини очила
Варна мрази софия
AnalBreaker написа:Тоя път ще бъдем 5 000. Какво да кажем за феновете на Черно море ? 200 души се опитват там нещо да викат, а останалите чоплят семки и се радват на ЦСКА-ту. Защо срещу Литекс или Лудогорец не пълните стадиона ? Защото никой не го интересува Литекс, ама дойде ли ЦСКА-ту и айде всички да ги видим.
МилЬони ще бъдете в клетката

Купи ли си акции ?

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Какво му се връзвате на това хлапе AnalBreaker (не помня на 15 или на 16 години беше)
Иначе дано да бием пак Тройчо и компания

Иначе дано да бием пак Тройчо и компания
- Олимпи Сараев
ShooterMan написа:Я покажи снимка на половината червен стадион и да броим...НАГЛИ смешници.Цялата северна трибуна събира 4250 места и НИКОГА не сте били повече от 1/3 от нея!Дори и половината трибуна да ви дадат сте МАКСИМУМ 2000 човека.Вие сте най-големите смешници,ходят там 1000 човека - 3000 били,4-5 000 с Лудогорец...10 000.Видяхте ли се вчера бе?насред София,на дерби - 6000,а оня ден повече отидахте на Лудогорец,бояджии...
А бе какъв стадион имате, какъв ви е треньора, какъв ви е отбора, каква игра играете? На калната нива, която като размери не се вписва сигурно в никакви стандарти, се радвате на случаен гол от фаул и се мислите за голямата работа! И да биете ЦСКА/което този път няма как да стане/ голям праз - радвайте се, че не можете да паднете под седмото място!

Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.

- Олимпи Сараев
BS1913 написа:AnalBreaker написа:Тоя път ще бъдем 5 000. Какво да кажем за феновете на Черно море ? 200 души се опитват там нещо да викат, а останалите чоплят семки и се радват на ЦСКА-ту. Защо срещу Литекс или Лудогорец не пълните стадиона ? Защото никой не го интересува Литекс, ама дойде ли ЦСКА-ту и айде всички да ги видим.
МилЬони ще бъдете в клетката![]()
![]()
500 селяндури от околията, ще посетят МОЛ-у и после ще почоплят семки за кеф на ЦСКА-ту
![]()
![]()
![]()
Купи ли си акции ?![]()
![]()
За акциите не бери грижа, като ги пуснат ще си купим! Но ти освен пердах, друго от ТИМ няма да видиш!
Готов ли си да си заложиш топките, че във Варна няма минимум хиляда цесекари, без тези които споменаваш? Защото аз не бих се обзаложил!

Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.

Стотици хиляди направо...
Не ми се броят фенове и не ми се ще да влизам в някакви махленски заяждания. Аз викам, че ще бием ЦСКА, но ще е със зор... В крайна сметка е спорт - нищо не е гарантирано, може да приберем само една точка.

Не ми се броят фенове и не ми се ще да влизам в някакви махленски заяждания. Аз викам, че ще бием ЦСКА, но ще е със зор... В крайна сметка е спорт - нищо не е гарантирано, може да приберем само една точка.

Идва мач с поредния "евробоец" с "много милионна" публика
Сини и червени фенове, не ви ли омръзна вече ? Тресете се от скандали, едвам оцелявате финансово, стадионите ви скоро ще заприличат на нивата Тича, но вие продължавате да търсите под петолъчката теле
Насред 10 милионна София, едва пълните 1 сектор с хора при най-важния ви мач, а се напъвате да сте 5 000 на Тича !?!? Що за детско поведение е това ?
Мача ще е мъжки, поради 5 причини :
- Стойчо и Гонзо са големи мотиватори и мразят да губят
- Ще се играе при пълни трибуни и при най-вероятно перфектно за игра време
- Тича е може би с минималните разрешени размери и малко място за разиграване на къси пасове. Терена предразполага към дълги пасове и бърза игра
- ЦСКА ще иска реванш за неуспехите си във Варна
- Черно Море традиционно играе добре срещу ЦСКА във Варна
Прогноза 2:1
Успех Моряци !

Мача ще е мъжки, поради 5 причини :
- Стойчо и Гонзо са големи мотиватори и мразят да губят
- Ще се играе при пълни трибуни и при най-вероятно перфектно за игра време
- Тича е може би с минималните разрешени размери и малко място за разиграване на къси пасове. Терена предразполага към дълги пасове и бърза игра
- ЦСКА ще иска реванш за неуспехите си във Варна
- Черно Море традиционно играе добре срещу ЦСКА във Варна
Прогноза 2:1

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?