Една лека ретроспекция на ГУСИН ИНЖА.
Уважаеми г-н Иванов искам да ви обърна най-горещо внимание към играчи , които смятам, че са алтернатива и подходящи за нашата селекция:
1.Антон Огнянов (Любимец) ляв бек и ляв халф
2.Александър Александров (Миньор) Халф 19-20 годишен
3. Паланков - отличен дефанзивен халф - отказа договор с Черноморец
Всички тези играчи в момента са без пари
Очаквам отговор от вас , смятайки, че ще приемете сериозно моите предложения!Сега е моментът да се действа, защото другите отбори ще ги гепат и не можем да ги вземем!
Инженера
Навремето като казвах на всички да вземем Стойчо Стоев за треньор вие тука ми се смяхте! Сега шампиона на България Лудогорец го взе , а ние тук ще се мъчим с нашия Гонзо!/Стойчо Стоев още няма победа над Гонзо.Не знам кой с кого се мъчи./ Също и за Антон Огнянов казвах да вземем , прави страхотни игри в Любимец , ще го вземат Ботев или Берое , също и за Петър Атанасов говорих дето ни вкара гола прекрасен футболист без пари не случайно Херо го взима и се развива/голямо развиване на път за Б група/ , ами Венци Христов, за който също говорих да го вземем/на кого си ги говорил?/ - страхотен нападател бележещ голове в Берое!
2 мача абсолютно никаква тактическа дисциплина от страна на Гонзо! Да си хваща влака за Пловдив , защото с тази игра и с този игрови стил ще изпаднем!Този Бакари къде намери , абсолютен некадърник , не може да спира топката ,/досега некадърника има 8 гола/ задръж Инканго , беше находка! Георги Илиев и Божилов са много слаби, ако продължават така , да се махат/ти наистина сии за лудницата.Даже твоят кумир Стойчо каза че освен всичко Морето имат ЕДИН играч който прави разликата-Жоро Илиев/, кой го доведе този Росен Колев, некадърник в защита, добре, че Славия не ни вкараха гол , иначе досега щяхме да сме с 0 т.! Този Паланков къде го намери , свършил е с футбола!/Ами ТИ даваше акъли да се вземе малоумнико!!!/Венков и Емилов те ми скъсаха нервите , за какво взехме Венков?/Венков-може би най добрият ляв бек в БГ/ А този Райков да си ходи в Левски - тотален слабак! /Че колко точки казваш ни донесе Райков?/Младенов за какво го взехме много слаб играч!/имаш едно попадение/ Бесен съм с тази игра ще изпаднем , а ЦСКА ще ни смачкат най-малко 5:0! /ии как ни смачкаха и в двата мача?/И Гонзо и футболистите да се махат!/Ти наистина ли го мислиш тоа?/60 години гледам футбол по-безидейна игра не съм виждал!/Това е защото не ходиш на мачове вероятно/Да се маха Гонзо и да се връща Илиан Илиев - само той може да ни помогне!/Това е без коментар,от уважения към моряка Илиян/.
Мина голяма част от полусезона и аз дотук съм разочарован от нашата игра!Все едни изсипани топки напред без никаква идея!Защитата ни, вратаря и опорните халфове са на сравнително добро ниво , но има какво да подобряват все още!Нападението ни е най-слабото ни звено, аз се чудя все още защо не задържахме Инканго - беше страшна находка, такъв играч не е за изпускане!Даниел Младенов, Живко Атанасов, Росен Колев - пълни разочарования, да се махат! Има няколко играчи от Любимец, които зимата задължително трябва да вземем - Радослав Рашков - невероятен вратар, който пази много добре!Другите които харесвам много - Антон Огнянов, Иван Вълчанов , Илия Мунин , Величко Величков, Петър Стоянов(Откога говоря за него)!/На кого ии за какво говориш,че не разбрах?/
За мача с Берое имам лошо предчувствие - имат невероятни 5 Португалци, които им играят страхотно , имат прекрасно нападателно звено в лицето на Андонов, Венци Христов(който когато игра в Несебър още го исках при нас)Давид Каядо , като добавиш зад тях и Мартинс направо не ми се мисли, особено ще ни се хвърлят здраво! Имат много стабилен вратар като Караджов и стабилна отбрана в Лицето на Стойчев(който преди година говорих за него да го вземем), Крумов,Иванов, Пенев, прекрасна опорна халфова линия в лицето на Елиаш и Ронканто!Ха им вкарай гол на тея!/Успяхме макар и с 10 човека/
От Марек също така съм набелязал прекрасно младо крило в лицето на ПетърТончев, който бележи голове в Б група!Трябва да имаме качествени резерви , които като влязат , да играят!Това искам!/Ами дай някой лев,купи го и го дай на Морето да се развива/
Моите предложени 7 играча са млади футболисти, без пари ще ти играят тук!/То за без пари има много,ама не вършат работа сякаш/ Като махнеш Окоро , който направи страшна глупост срещу Берое и не взехме мача вчера,/е,как да вземем мача,като ти твърдеше че не можем да вкараме гол/ като махнеш Живко Атанасов , Росен Колев, Емил Михайлов, преотстъпиш Расим и Наско някъде да играят, защото на този етап са разочарования за мен и на покъсен етап може да се развият и на тяхно място вземеш Илия Мунин , който е свободен агент ,вратаря Рашков , който в Любимец прави страхотен сезон , ще е резерва на Китанов , в случай че Китанов се контузи или е в по-слаба форма ще го замести Рашков! Дрянов набор 95 от Черноморец е по-добър от Бекир Расим (гледах мача на юношите и от това момче ще стане прекрасен футболист)!Иван Вълчанов е на 22 години младежки национал!Петър Тончев от Марек и Антон Огнянов от Любимец са на 24 години прекрасни крила, един от тези двамата да вземем няма да сбъркаме!/този Огнянов не е ли ляво крило?Или ще играем с три леви крила,апо някаква твоя схема/ Иначе вчера мача беше безобразен!Загубихме вече първата седмица!Гонзо да си заминава , и да си вземаме Илиан Илиев зимата , от Варна е ,много работлив треньор е , умее да прави много добри подготовки!По-добър е от Гонзо и залага на нападателен и нестандартен футбол!/Аз не помня мач който Илиан да е спечелил с разлика,а и в Берое го упрекваха за грозен,неатрактивен и определено защитен футбол/ Спомням си 2004 и 2005, когато ни беше треньор играехме много красив и атакуващ футбол и правихме прекрасни и резултатно мачове!/спомени няколко мача с по 3 гола разлика/А не както сега само я мъчим топката във въздууха и това е!
Моите предложения за напускащи зимата:
Емил Михайлов, Росен Колев, Живко Атанасов, Дани Младенов, Окоро, Расим и Наско преотстъпени да трупат игрова практика , както правят в Ловеч!
Нови:
Радослав Рашков(25г.), Мунин(20),Антон Огнянов(24), Иван Вълчанов(Любимец)(22), Петър Тончев(Марек)(24), Дрянов (Черноморец)(18)!Тези шест играча ще станат много добри футболисти, в това съм убеден! Двама от тези да вземем , ще добре!На мястото на Живко Атанасов и Росен Колев Молдованов от Нефтохимик е по-добър защитник!/Само си преброй коплко защитника искаш да вземем/
Идеята е да се взимат млади футболисти между 18 и 25 годишни, които да ти играят на ниски заплати и да са качество!Локо Сф, Черноморец, Любомец,Левски, виж постоянно вземат футболисти,/Ами вземат,защото и те като теб,опитват от един чувал с П.У.Т.К.И да изтеглят Х.У.Я/ дори и по време на шампионата и крадат млади футболисти , само ние не знаем каква селекция ще правим и ние нищо не крадем от никъде някой млад играч, който като резерва , като влезе, да ти играе веднага!/Те всичките като влязат играят веднага,въпроса е какво точно играят/
Колкото до Цемах и Инканго/тука си чел и преписвал какво пишем повечето моряци/ - те са много добри футболисти и лятото трябваше да задържим Инканго и вместо Окоро да вземем Цемах , грешка на Гонзо!/Не е грешка на Гонзо,защото Брус го искахме,но той избра да замине,а за Цемах ръководството не даде пари/
Обърнете внимание на Илия Мунин - разтрогнал е договора си с Любимец , заради неизплатени заплати,може да ти играе десен и ляв бек(тоест ако стане нещо с Мишо Венков, ти и идеален заместник), и опорен халф - на три позизии, младежки национал е , за мен трябва да го вземем, докато някой по-хитър отбор от нас не се е сетил да го вземе! Ще ти играе тук на малко пари, гледал съм му почти всички мачове, на Любимец, той им дирижира защитата и е само на 20 години!
Играчи които бих освободил и няма да ми полезни за пролетта:
1.Стефан Станчев/значи махаме си бека който играе дисциплинирано и грамотно,оставяме рисковия Сашо,който често гори и???/
2.Стенли Окоро/за Окоро си мисля че освен времето му за адаптация което му трябваше и позицията му не е крило,а лек нападател играещ зад тарана,но и Цемах не беше крило,така че явно е имало само това на пазара/
3.Даниел Младенов/тука си преписвал от колегите/
4.Росен Колев/Росен въобще не е слаб защитник,просто проваленият трансфер му обърка главата,но не е нужно да го махаме,той си заминава така и така/
Слави Сталев , Бекир Расим и Наско Илиев трябва да се преотстъпят някъде да играят/и тук си преписвал основно от стрелеца/ , за да трупат опит и игрова практика, било в Добруджа , Дунав, Калиакра или някъде в Б група, защото на реаервната скамейка няма да се развият!Така в някой отбор в Б група като натрупат игрова практика , след 1-2 години натрупан стаж някъде може да се развият и да са ти полезни играчи, защото има футболисти, които с развиват потенциала и на по късна възраст в диапазона 22-23 години!
Играчи, които биха ги заместили идеално:
1.Илия Мунин (Обърнах спечиално внимание за него)
2.Величко Величков(две класи над Росек Колев)
2.Иван Вълчанов(Набор 1992 , младежки национал дясно крило)
4.Антон Огнянов(Сташно ляво крило , може да ти играе и като офанзивен халф)
На Любимец трябва да им разграбим най-добрите играчи, защото , повечето разтрогват!
И с заплата на Окоро да вземем един хубав разиграващ халф от чужбина!Замен трябва да имаме група от 20 полеви футболиста, всеки като влезе да играе!Идеята е да взимаш млади играчи на малко пари , които да са перспективни в между 18 и 25 години!
Както и сам виждаш,за няколко поста си написал толкова глупости,колкото други хора не могат да напишат с години.Верно си бил ИНЖ май.Само човек с инженерна практика може да сътвори такива глупости.А че от футбол не разбираш,това е ясно.Отново един чувал с "надежди",че дано някой стане.Да вземеш да прочетеш какво си написал и особено подчертаните от мен неща,да пуснеш един нов пост и да се извиниш подобаващо на хората които си оплюл с неадекватните си мнения.
Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Аз Даниел Младенов може да съм го искал лятото, но аз искам той да се развива и да играе , Жоро Илиев е на приливи и отливи на моменти играе много добре, даже отлично, но в някои мачове не играе така както го искам! Аз не съм преписвал от никого, а си изказвам впечатленията от играчите , когато са за хвалене , го хваля, когато са за критика ги критикувам м независимо кой е м и за всеки играч казвам положителни и отрицателни качества!Аз харесвам футболисти , които имат интелект!Паланков си личи, че навлиза във форма!Изигра много добри мачове!Бакари в началото беше слаб , но после се развива в положителна насока , само че до него трябва да има още един нападател като Миро Манолов , който да залъгва противниковите защитници!Райков има някои добри качества, вкарал е 5 гола и е направил няколко добри пробива , но в 70% от мача го няма никакъв! Сашо го харесвам повече от Станчев,защото се включва по-често в атаките, а в съвремения футбол за един бек това е задължително!
От моите предложения не казвам да вземем всички , а от 4-те футболиста на Любимец двама да вземем пак ще е добре! Аз казвам кои играчи ми правят добри впечатления!Аз някой може да съм го искал , но като виждам, че играе слабо , го критикувам и обратно ако съм го критикувал много, но след това покаже добри игри го хваля!
Умният човек си променя мнението, а не мисли едно и също постоиянно като кон с капаци! Аз винаги съм критичен , дори и към себе си на моменти!
За Борислав Стойчев , Венци Христов, Еривертон да сбърках? А ги исках преди две години, като бяха без пари и щяха да ни играят сега перфектно!
Аз може би от всички искам най-силно да играят наши юноши, но за момента няма готови за първия отбор , за Наско , Бекир и Слави ще е добре някъде да играят, за да се развиват като футболисти и ако след година две покаже добри качества го дърпаме обратно и го налагаме!
Георги Радев като не може да пробие в една Добруджа за какво ми е?
Аз с малко не се задоволявам никога, и затова съм станал инженер!
Иначе за Стойчо Стоев още когато беше треньор на Миньор го харесвах много и ми викаха "Кой е този?" !Същият дето класира отбора си на 1/16 финал в Лига Европа , той е много добър психолог и има страшен интелект, а това е много важно за един треньор!В Лудогорец работят само футболни хора!Стойчо Стоев и Георги Дермендвиев са прекрасен екип и неслучайно са на 1/116 финал в ЛЕ, водят убедително на първо място в А група, а Яков Папарков е шеф на ДЮШ в Лудогорец и младшата е на първо място вече в републиканското првенство!
От моите предложения не казвам да вземем всички , а от 4-те футболиста на Любимец двама да вземем пак ще е добре! Аз казвам кои играчи ми правят добри впечатления!Аз някой може да съм го искал , но като виждам, че играе слабо , го критикувам и обратно ако съм го критикувал много, но след това покаже добри игри го хваля!
Умният човек си променя мнението, а не мисли едно и също постоиянно като кон с капаци! Аз винаги съм критичен , дори и към себе си на моменти!
За Борислав Стойчев , Венци Христов, Еривертон да сбърках? А ги исках преди две години, като бяха без пари и щяха да ни играят сега перфектно!
Аз може би от всички искам най-силно да играят наши юноши, но за момента няма готови за първия отбор , за Наско , Бекир и Слави ще е добре някъде да играят, за да се развиват като футболисти и ако след година две покаже добри качества го дърпаме обратно и го налагаме!
Георги Радев като не може да пробие в една Добруджа за какво ми е?
Аз с малко не се задоволявам никога, и затова съм станал инженер!
Иначе за Стойчо Стоев още когато беше треньор на Миньор го харесвах много и ми викаха "Кой е този?" !Същият дето класира отбора си на 1/16 финал в Лига Европа , той е много добър психолог и има страшен интелект, а това е много важно за един треньор!В Лудогорец работят само футболни хора!Стойчо Стоев и Георги Дермендвиев са прекрасен екип и неслучайно са на 1/116 финал в ЛЕ, водят убедително на първо място в А група, а Яков Папарков е шеф на ДЮШ в Лудогорец и младшата е на първо място вече в републиканското првенство!
Алоо,психо диспансера ли е ?Любимата ви тема е да гоните играчи.На Наско Илиев му бил даден шанс...КОГА?
За Стойчо Стоев от кога съм казал, прекрасен треньор!Относно Наско Илиев - боклук да се маха!Имаме и един много слаб вратар, който е време да седне на пейката, колко гола ще допуснем заради негови глупави грешки, Гонзо трябв да му дава почивка, аз от кога съм казал, че на него му е твърде рано да пази, не е готов за титуляр!
Последна промяна от Инженера на 07 дек 2013 11:09, променено общо 1 път.
Инженера написа:За Стойчо Стоев от кога съм казал, прекрасен треньор!Относно Наско Илиев - боклук да се маха!Имаме и един много слаб вратар, който е време да седне на пейката, колко гола ще допуснем заради негови глупави грешки?
[offtopic]Много си прост.[/offtopic]
-
- Контакти:
Един от най-перспективните млади играчи в България Росен Колев се раздели с Черно море. Двете страни се споразумяха юношата на ЦСКА да си тръгне от "Тича" по взаимно съгласие. Росен Колев бе близо до трансфер в Каляри, но нещата се провалиха.
Впоследствие талантът бе изваден от състава на Черно море, но след разговор с Гонзо му бе даден нов шанс. Сега Колев е свободен агент, а оферти към него не липсват. Най-сериозен интерес има от чуждестранен клуб, но все още няма нищо конкретно.
очаквано, макар че ми се искаше поне да вземем някаква трансферна сума или да го разменим за някой играч
4erno-more написа:Един от най-перспективните млади играчи в България Росен Колев се раздели с Черно море. Двете страни се споразумяха юношата на ЦСКА да си тръгне от "Тича" по взаимно съгласие. Росен Колев бе близо до трансфер в Каляри, но нещата се провалиха.
Впоследствие талантът бе изваден от състава на Черно море, но след разговор с Гонзо му бе даден нов шанс. Сега Колев е свободен агент, а оферти към него не липсват. Най-сериозен интерес има от чуждестранен клуб, но все още няма нищо конкретно.
очаквано, макар че ми се искаше поне да вземем някаква трансферна сума или да го разменим за някой играч
O, ама разбира се, трябваше този чуден боклук да го шитнем докато можеше я на Левски, я на Цска и да вземем пари от цялата работа и да им го нахакаме, вместо това го държахме и му плащахме заплатата, но вината за това има и г-н Гонзо, трябваше още когато дойде да каже, че този бездарник не му трябва и да си го взимат гербаджийските отборчета, да си го гледат!Аз от кога съм казал, че Росен Колев не е футболист, още когато дойде тука, всички го хвалихте само аз казах, че този е уникален некадърник, ама за да разбираш футбола трябва да имаш и вроден интелект, както видяхте и за Стойчо Стоев от кога съм казал, че трябваше да го вземем, а онзи пловдивски физкултурник г-н НИКОЙ - Чечо Генов ни набута въпросния Росен Колев, сега да си го взима у тях в Пловдив в мишата му дупка, понеже Локо Сф ще му бият шута съвсем скоро и този ще е треньор само по физкултура в някое даскало!
-
- Контакти:
абе и аз забелязах Меси и Рондално още в детската градина и пратих писмо до канцеларията на отбора да ги вземат, ама те не ме послушаха, все пак
и в този ред много хубаво преди време някой беше предложил, да се пусне санитар във форума, че се напълни с побъркани и луди хора
, нали такаИнженера написа: за да разбираш футбола трябва да имаш и вроден интелект

и в този ред много хубаво преди време някой беше предложил, да се пусне санитар във форума, че се напълни с побъркани и луди хора
Инженера написа:4erno-more написа:Един от най-перспективните млади играчи в България Росен Колев се раздели с Черно море. Двете страни се споразумяха юношата на ЦСКА да си тръгне от "Тича" по взаимно съгласие. Росен Колев бе близо до трансфер в Каляри, но нещата се провалиха.
O, ама разбира се, трябваше този чуден боклук да го шитнем докато можеше я на Левски, я на Цска и да вземем пари от цялата работа и да им го нахакаме, вместо това го държахме и му плащахме заплатата, но вината за това има и г-н Гонзо, трябваше още когато дойде да каже, че този бездарник не му трябва и да си го взимат гербаджийските отборчета, да си го гледат!Аз от кога съм казал, че Росен Колев не е футболист, още когато дойде тука, всички го хвалихте само аз казах, че този е уникален некадърник, ама за да разбираш футбола трябва да имаш и вроден интелект, както видяхте и за Стойчо Стоев от кога съм казал, че трябваше да го вземем, а онзи пловдивски физкултурник г-н НИКОЙ - Чечо Генов ни набута въпросния Росен Колев, сега да си го взима у тях в Пловдив в мишата му дупка, понеже Локо Сф ще му бият шута съвсем скоро и този ще е треньор само по физкултура в някое даскало!
Я кажи пак за лимитираният треньор Стоев.Видяхме го и срещу Гонзо и срещу Здравков днес.Еба си шанаджията дето е този Стойчо,дадоха му готов отбор обиграван две години,натрупал самочувствие при Петев и с един страхотен Дерменджиев.Но от сега насетне Стоев ще осере каквото може.Ако забелязвате колко бързо промени стила към по лошо.Отбор изграден да играе стила тики-така,се мъчи да играе както играеше Миньор.Ами няма как да стане,нали?Сега ще почне-уморени сме,на три фронта,бля-бля-бля.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Работата на прекрасния Стойчо Стоев се вижда в Европа и в много други мачове от родното първенство, нормално е след като те са отборът с най-много изиграни мачове, да има умора и това да се отрази на играта им, те не са роботи!Направи 1 загуба и какво, надигран от Здраков, те Левски до вчера не знаеха къде се намират, кой ли не ги би, ти ми сравняваш този анонимник с гения на Стойчо Стоев, не ми се слушат глупости!Между другото, този г-н Гонзо днес пък беше надигран от Орела, голям срам щяхме да берем с въпросния г-н Гонзо.