Черно море Вн-Любимец-XІІI кръг 20.10 /неделя/16.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Черно море Вн-Любимец-XІІI кръг 20.10 /неделя/16.00

Мнениеот greenpeak » 20 окт 2013 19:23

Я има, я няма 1000-1200 на стадиона, като цяло отношението към бившите ни играчи (Дяков, Дончо :mrgreen: , Будинов ) беше добро.
На стадиона се говори, че Жоро щял да се върне на терена в средата на ноември.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 20 окт 2013 19:40

Aко не се лъжа и Тошко е влязъл в игра?
Ще се радвам да чуя, че е играл добре, въпреки, че вече не е един от нас!
Бекир как влезе в мача?
Младенов как се представи?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 20 окт 2013 19:52

И тримата влязаха в края на мача, нищо особено за 10-15 минути, на терена.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 20 окт 2013 19:57

Батстанчо написа:Aко не се лъжа и Тошко е влязъл в игра?
Ще се радвам да чуя, че е играл добре, въпреки, че вече не е един от нас!
Бекир как влезе в мача?
Младенов как се представи?

Тошко с желание влезе в мача,но не направи нещо запомнящо.
Бекир-за съжаление не оправдава,очакванията да се наложи засега като титуляр
Младенов-и той нищо особено не показа
Бакарито го оплюхме и взе че ни затвори устите. :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 окт 2013 20:16

Никак,ама никак не съм доволен от мача.Най-неприятно впечатление ми направи,че Любимец създаде поне 4 чисти голови положения пред нашата врата,3 от които при резултат 1:0.Спокойно можеше да стане за пореден път окензването.Играхме много безидейно.Ужасно СЛАБ ПОРЕДЕН МАЧ на Еденилсон.Неточни пасове,буквално НЕАДЕКВАТНИ отигравания,риташе ГЬОТЕРЕ (както винаги) и после жестикулираше я Бакари,я Райков що не гонят МАЛОУМНИТЕ му пасове.Да не говорим и,че с лекота губеше елементарни единоборства.Другия "отличник" беше Дани Г,който мене лично също ме разочарова,игра много слабо и с много грешки.Тотално разочарова Дани М,влезе,пошматка се малко,не направи нито едно правилно отиграване и толкоз.Добри думи заслужават Коконов,Райков,Мишо,Котев и отично влезлия Бекир.Личеше си притеснението,може би от свръхочакванията към него.Сгреши няколко пъти,но после пусна 2 страхотни голови паса,като този към Коконов вдигна публиката на крака.Трябва спокойствие на Бекир,това е,и смелост в единоборствата,и физика,но е на 18 и не трябва чак толкова да очакваме от него геройства.Догодина ще е съвсем съвсем в друга орбита.И най-големия отличник - Бакари.Изигра страхотен мач,загатна за възможности и класа.НАко играе така винаги - цена няма да има.Онова положение,когато замалко да направи хеттрик беше наистина майсторски изиграно.Браво,в същия дух да продължава.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 окт 2013 20:32

Нелош мач, не бих го причислил към добрите обаче. Имаше много брак и някои наистина хубави неща. Трябва да реализираме повече от създадените положения и да разиграваме с повече мисъл. За Бакари писах по-рано в темата...

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 20 окт 2013 20:42

Този път не можах да гледам мача, но добре че има няколко колеги които са писали, че ако трябваше да вярвам на Стрелеца... :mrgreen:
Важна победа, която задължително трябва да бъде последвана от още една следващия кръг, за да се закрепим в първата седмица.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 20 окт 2013 20:53

Напълно съм съгласен,че Наско се движи като марда и това направо не го разбирам.Как няма желание,след като е получил шанс,да изоре терена и да си извоюва титулярно място.Но той поне има нюх към гола и го е доказал.На нас ни трябва реализатор.Човек който да материализира положенията,които отбора създава.Със сравнително добрите крила и халфове,които имаме много ни трябва голаджия.А Бакари не е такъв.Бори се,но и Миро се бореше....както вече писах за три пъти по малко пари.Тоя дойде с големи претенции.Не искаше да играе в контрола,преди да е подписал договор без проби.Ами като си с претенции,докажи ги.Вкарвай голове,раздавай пасове,увличай защитници и отваряй коридори за колегите си.Нали си централен нападател!Колко време да го чакаме да се адаптира?Брус Инканго два мача беше като ошашавен,но после заигра перфектно.Бакари не може да влезе в крачка,а полусезона свърши.Бергонси играе добре,много бяга и много се старае,но много голям процент от пасовете му са назад.А особено в сгъстената защита на нашия маломерен терен,малко бразилска импровизация няма да е излишна.Затова повече се надявам на Окоро да раздвижи атаката.[/quote]

Хахаха. В днешния кръг и Бакари и Миро ти сложиха... с играта си. :lol:
П.П. Да не се обидиш. Просто ме изкефи как двамата те опровергаха. :)
[/quote]
Напълно съм съгласен,че ме опровергаха.Миро винаги съм го харесвал,защото е сърцат,но той вече не играе при нас и не ме интересува.Много криво ми стана,че след всички лечения,грижи и поддръжка в Черно море...така се израдва на гола,който ни вкара в Ловеч.А на Бакари му се извинявам,за това което написах преди мача.Днес игра страхотно.Не само защото вкара два гола,но и даде хубави пасове,а и два пъти пропусна много хитро топката.Въобще беше точно централния нападател,който ни трябва.Още веднъж му се извинявам и му пожелавам във всеки мач така да играе и разбира се да вкарва!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 окт 2013 21:28

КироВарна написа:Напълно съм съгласен,че Наско се движи като марда и това направо не го разбирам.Как няма желание,след като е получил шанс,да изоре терена и да си извоюва титулярно място.Но той поне има нюх към гола и го е доказал.На нас ни трябва реализатор.Човек който да материализира положенията,които отбора създава.Със сравнително добрите крила и халфове,които имаме много ни трябва голаджия.А Бакари не е такъв.Бори се,но и Миро се бореше....както вече писах за три пъти по малко пари.Тоя дойде с големи претенции.Не искаше да играе в контрола,преди да е подписал договор без проби.Ами като си с претенции,докажи ги.Вкарвай голове,раздавай пасове,увличай защитници и отваряй коридори за колегите си.Нали си централен нападател!Колко време да го чакаме да се адаптира?Брус Инканго два мача беше като ошашавен,но после заигра перфектно.Бакари не може да влезе в крачка,а полусезона свърши.Бергонси играе добре,много бяга и много се старае,но много голям процент от пасовете му са назад.А особено в сгъстената защита на нашия маломерен терен,малко бразилска импровизация няма да е излишна.Затова повече се надявам на Окоро да раздвижи атаката.

Хахаха. В днешния кръг и Бакари и Миро ти сложиха... с играта си. :lol:
П.П. Да не се обидиш. Просто ме изкефи как двамата те опровергаха. :)
[/quote]
Напълно съм съгласен,че ме опровергаха.Миро винаги съм го харесвал,защото е сърцат,но той вече не играе при нас и не ме интересува.Много криво ми стана,че след всички лечения,грижи и поддръжка в Черно море...така се израдва на гола,който ни вкара в Ловеч.А на Бакари му се извинявам,за това което написах преди мача.Днес игра страхотно.Не само защото вкара два гола,но и даде хубави пасове,а и два пъти пропусна много хитро топката.Въобще беше точно централния нападател,който ни трябва.Още веднъж му се извинявам и му пожелавам във всеки мач така да играе и разбира се да вкарва!!![/quote]

+1 ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 21 окт 2013 09:00

Нищо изненадващо. Рутинна победа в слаб мач. Защита и вратар общо взето без работа. Котев внася страхотно спокойствие в отбраната ни. Изключително "чист" и мислещ защитник. Паланков не знам кога ще се научи да спира топката. Бергонси също доста грешки, но на фона на Паланков изглеждаше като Бускетс. На Коконов не му тръгна този мач определено. Хареса ми Дани Георгиев и ми харесва от началото на първенството. Райков отново много разпилян. Направи колосален пропуск, после се и контузи. Нашата игра се движи предимно от Жоро и Георги Божилов... и като ги няма стават такива мачове. Дани Г. не може да ги компенсира и двамата. Много полезен Бакари. Оставете двата гола. Гони, пресира. Малко му куца техниката, но набере ли се спира много трудно. Бекир тотално разочарова. Нито едно точно отиграване. А точно в такива мачове в които няма напрежение трябва да покаже какво може. Друго няма какво да се каже за мача.

Върни се в “Черно море”