greenpeak написа:Извинявам се за спама.
Готвач, не ме интересува мнението ти!!!
Човек който в тема за футбол в рамките на 5-6 изречения не коментира футбол, а изрича бисер след бисер (като: селяни ,цигани и жълТурци, турци и цигани, катун, чупят носове, селски пръчки, села и катуни, мургави събратя, пандела), не желая да ми коментира писанията.
Коментирай тези на твоето ниво, не мен!
След като о**рахте темата за мача с Ботев, не съсипвай и тази. Повече в полемики с теб няма да влизам.
Зная че полемиките не са ти силната част,защото на фактите ти се опитваш да отговаряш с нещо нямащо нищо общо с теб.Или греша?Има нещо измежду изброените от теб неща което те засяга силно.Относно нивото ти,не мога да разбера кое те кара да си мислиш че си нещо повече.Според мен няма толкова висока стълба която да изкачиш за да стигнеш моето ниво.И разликата между нас е че аз се интересувам от всяко различно от моето мнение,а ти си завираш главата в пясъка и си покриваш задника основно със статистики.Твоя воля,не само няма да коментирам "градивните ти критики",но и спирам да чета какво си писал от тоя момент нататък.Плюй/критикувай/ си на воля и се пази някой нервен играч от силно критикуваните да не реши да те търси.Няма да е прецедент.Един такъв критикар на полувремето бягаше от Тича.Гледай да не си вторият.
п.п.И аз се извинявам за спама,но статистика се оля.Не си намери някой фен на друг отбор да се ебава,ами тръгнал да го прави само с фенове на Морето.