ТИМ отказва 1 млн евро за Кривия, пращат го в Ливърпул

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ТИМ отказва 1 млн евро за Кривия, пращат го в Ливърпул

Мнениеот MORSKI » 14 май 2009 16:09

Бе вие сте се събрали маса разбирачи тук :lol:
Първо аз учех до стадиона и мога да ти кажа,че се работеше и не бяха 5 рома ами доста народ,дупката по едно време имаше и 3,4 багера дето я ровеха...
Второ селекцията ти не я мсили 3 ли сме,3 сме(засега,но така както вървят нещата залсужено ще си останем 3)-това би било най-доброто ни калсиранме от 40 години!!!!
Аз няма какво повече да сикам-справихме ли се най-добре в евротурнирите-справихме се...
Играем ли честно-играем...
Красива и идейна ли ни е играта-красива е ;) Идеята се пзоагуби в последно време,но това се надявам да се оправи...
Построиха ли бази за юношите-построиха...
Строят ли стадион-строят-е вярно,че излязаха куп проблеми,но според мен този стадион ще го бъде...
Така,че вашите приказки са изпразнени от смисъл!!!!
Освен това ви казах- спрете да гледате плсоко-,ако Тим имат дългсорчни планове,а те имат никога няма да се лишат от Кривия па,ако ще и 10 милиона да им предлагат!!!
Печалбите от евентуалното ни участие в Уефа ще са достатъчни(говоря,че плановете са за дълго да се установим в челната 3 ка,така,че този 1 милион е смешен на фона на печалбите в евротурнирите)!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 14 май 2009 16:20

collector написа:Ливърпул никога няма да купят такава пенсия като кривия.Добър е но е стар.

Ама като четеш някой тема гледай внимателно какво пише в началото къде видя Ливърпул че искат да го вземат като играч,но по-хубаво да се напише някой глупост дано да ме забележи някой. :D
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 май 2009 16:42

MORSKI написа:Бе вие сте се събрали маса разбирачи тук :lol:
Първо аз учех до стадиона и мога да ти кажа,че се работеше и не бяха 5 рома ами доста народ,дупката по едно време имаше и 3,4 багера дето я ровеха...
Второ селекцията ти не я мсили 3 ли сме,3 сме(засега,но така както вървят нещата залсужено ще си останем 3)-това би било най-доброто ни калсиранме от 40 години!!!!
Аз няма какво повече да сикам-справихме ли се най-добре в евротурнирите-справихме се...
Играем ли честно-играем...
Красива и идейна ли ни е играта-красива е ;) Идеята се пзоагуби в последно време,но това се надявам да се оправи...
Построиха ли бази за юношите-построиха...
Строят ли стадион-строят-е вярно,че излязаха куп проблеми,но според мен този стадион ще го бъде...
Така,че вашите приказки са изпразнени от смисъл!!!!
Освен това ви казах- спрете да гледате плсоко-,ако Тим имат дългсорчни планове,а те имат никога няма да се лишат от Кривия па,ако ще и 10 милиона да им предлагат!!!
Печалбите от евентуалното ни участие в Уефа ще са достатъчни(говоря,че плановете са за дълго да се установим в челната 3 ка,така,че този 1 милион е смешен на фона на печалбите в евротурнирите)!!!

всеки ден ходя да тичам около стадиона
това дето съм го видял съм го казал не повече от 2 месеца да се работеше сериозно
основно по сабарянето на стария
друго факт е че отбора играе доста добре тоя сезон
но с такава политика за мен това ни е максимума
като не даваш пари за селекция не можеш да очакваш повече от 3 то място
ако мислиш че нещата ще се променят за мене едва ли
ако мислиш че така се прави отбор които да влезе в даже уефа.. едва ли
ето типичен пример цска тоя сезон от нищото за една година събраха отбор
които евентуално може да стане шампион
дадоха една известна сума за селекция и всичко стана
тая сума морето не я е давало за последните 3 4 години да кажем
та с тая трансферна политика толкова ни е максимума 3то място и квалификации за уефа
друго вярно е че се представихме добре но тая година другите участници се окъкаха тотално
сега релано си беше Левски да направят повече!не съм им фен ама си е така...
и последно ако мислиш че има футболист в бг които е непродаваем и за 1 мил евро няма да го дадат (па и особено на тая възраст).. нз кво да кажа

Потребителски аватар
di6ka
Контакти:

Мнениеот di6ka » 14 май 2009 17:00

Аз го казах по рано това, че няма отбор (спонсор) който да откаже 1 мил Евро и то особенно за играч който е на 34!!! години да не говорим че и за 6 месеца договор ;) .
Или трябва да си изключително прост да откажеш такива пари или трябва да си изключително богат и да не ти пука за 1 мил Евро.Че тим имат пари,имат,но друг е факта че те пари за трансфери явно нямат.Залагат на играчи над 30-те и то със свободен трансфер.Отбор от Варна ( :!: варненец съм :!: )с претенции за нещо повече от 3-5 място ще има когато направят стадиона,а кога ще стане това,не се знае.
За мен цялата тази история е по скоро скрита реклама на ТИМ отколкото футболна новина.Поредната журналистическа партенка :shock:
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 май 2009 18:15

styopa написа:всеки ден ходя да тичам около стадиона
това дето съм го видял съм го казал не повече от 2 месеца да се работеше сериозно
та с тая трансферна политика толкова ни е максимума 3то място и квалификации за уефа
друго вярно е че се представихме добре но тая година другите участници се окъкаха тотално
и последно ако мислиш че има футболист в бг които е непродаваем и за 1 мил евро няма да го дадат (па и особено на тая възраст).. нз кво да кажа

УЧИХ 5 ГОДИНИ В района каквото съм видял го напсиах
Мисля,че се работи в правилната посока
Мисля,че игхраем правилен футбол
Мисля,че толкова блзико не сме били до нещо голямо
Мисля,че допрди 5 години се борехме да не изпаднем,а сега и шампиони искахме да станем
Мисля,че се преекспонира с очакванията към отбора
Мисля,че това коеото изживях на Васил Левски и коеото гледах на монитора(за съжаление) от Готлик ДАЙМЛЕР Е НЕОПИСУЕМО
Мисля,че е крайно време в България да се спре с това,че всеки разбира от политика и футбол
Да съгласен съм не може без селекция,но нека не се месим ние,а!!!
Има си други хора,които отговарят за това-плюс това,Цска не ми ги хвали с Руи Мигеловци и комнапния
В Черно Море се събраха хора,които игратя със сърце
И то си личи по радостта,кояото изпитаха след мача в Сливен и сърцата които имат
Ей това искам да гледам аз ,а не ДЖАЛМИ,ПЕРИШОВЦИ И ДРУГИ-МЕРСИ,АМА НЕ ГИ ИСКАМ!!!
А успехите вече дойдоха-не виждаш ли,че с всяка година сме все по-напред не може изведнъж шампиони да станем-още повече,че в отбора не играят смао възрастни- има достатъчно млади играчи...
Имае колектив,имаме отбор-може и да не бие всеки път,но аз такива моряци не съм гледал досега-дори и при ерата Павлов!!!
Ей това е от мен- и накрая в заключение ще кажа-не се бойте селекция ще има само да се класираме за Уефа ;)

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 14 май 2009 18:23

hongildon написа:Това са пълни глупости според мен.Кой футболист и кой отбор ще откажат такава сума и то за 6 месеца само?Да не говорим ,че Кривия е на възраст вече.Няма такъв в България :lol:

Логично, подкрепям.

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 14 май 2009 18:30

Момчета, Кривия не го продадоха когото трябваше, след мачовете Левски- Ювентус. Сега му е късно, а и едва ли и той ще се навие. По-добре е да играе в България с добра заплата и дано някой от младите прихване нещо от него.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 14 май 2009 18:50

itelim написа:Момчета, Кривия не го продадоха когото трябваше, след мачовете Левски- Ювентус. Сега му е късно, а и едва ли и той ще се навие. По-добре е да играе в България с добра заплата и дано някой от младите прихване нещо от него.

Ох и ти ли не си сложил очилцата и не си прочел какво пише в началото.Ако това ти помогне служи сините очила,ако ли не отиди при специалист. :D
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 май 2009 19:46

MORSKI написа:
styopa написа:всеки ден ходя да тичам около стадиона

УЧИХ 5 ГОДИНИ В района каквото съм видял го напсиах
Мисля,че се работи в правилната посока
Мисля,че игхраем правилен футбол
Мисля,че толкова блзико не сме били до нещо голямо
Мисля,че допрди 5 години се борехме да не изпаднем,а сега и шампиони искахме да станем
Мисля,че се преекспонира с очакванията към отбора
Мисля,че това коеото изживях на Васил Левски и коеото гледах на монитора(за съжаление) от Готлик ДАЙМЛЕР Е НЕОПИСУЕМО
Мисля,че е крайно време в България да се спре с това,че всеки разбира от политика и футбол
Да съгласен съм не може без селекция,но нека не се месим ние,а!!!
Има си други хора,които отговарят за това-плюс това,Цска не ми ги хвали с Руи Мигеловци и комнапния
В Черно Море се събраха хора,които игратя със сърце
И то си личи по радостта,кояото изпитаха след мача в Сливен и сърцата които имат
Ей това искам да гледам аз ,а не ДЖАЛМИ,ПЕРИШОВЦИ И ДРУГИ-МЕРСИ,АМА НЕ ГИ ИСКАМ!!!
А успехите вече дойдоха-не виждаш ли,че с всяка година сме все по-напред не може изведнъж шампиони да станем-още повече,че в отбора не играят смао възрастни- има достатъчно млади играчи...
Имае колектив,имаме отбор-може и да не бие всеки път,но аз такива моряци не съм гледал досега-дори и при ерата Павлов!!!
Ей това е от мен- и накрая в заключение ще кажа-не се бойте селекция ще има само да се класираме за Уефа ;)

виж е аз не казвам че морето е зле.. даже напротив
но това е максимума 3то място
сам знаеш че 2 3 мил селекция може да имаш отбор които да се бори за нещо повече
тим 100% тия пари няма и да ги усетят просто те толкова са им амбициите
а това че нищо не зависи от мен или теб незначи че нямам право на мнение
нали за това е форума човек да си каже мнението
съвсем естествено нещо за мен
това за младите дето го казваш нз каква е дефиницията за млад играч за теб
от титулярния състав сашко юруков манолов колибали са родени в периода 83/86
тва за бг се водят за млади и перспективни момчета
айде Димов, Тодор Колев чат пат влизат а Теодор Атанасов и Владко Костадинов са май само за броиката те тва са младите момчета
ама както и да е де като цяло мисълта ми беше не да се заяждам с тоя или оня ами да си кажа мнението че цялата работа че морето ще гони титли големи селкции и тн на тоя етап ми изглеждат доста пресилени и спорет мен едва ли ще станат.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 май 2009 19:52

Няма проблеми ти изказваш твоето,аз моето..Няма съвпадък на мненията ни-голяма работа ;)
Иначе млад за мен е Какалов,Малолов(24 годишни),Юруков,Жоро Илиев са в разцвета на силите си 27,28 годишни...Кулибали(24),за Тошко и Димов няма какво да говоря..
Илко на вратата на 23 ;)
Какво повече искаш- детска градина ли да станем..
Борносуза не е толкова стар-30 годишен..
Кривия може още 2 годинки да поиграе,защо не и 3 ;)
Милен май вече му е време за пенсия с тази контузия...
Но като цяло има бая млади,а и малкия Сашко и Танко забравих(на по 23,24 години са) ;)
Няма проблеми,но не искай да се пришпорят нещата-всичко с времето си радвай се сега ,че сме в 3 ката пък догодина може и повече ;)

Върни се в “Черно море”