styopa написа:всеки ден ходя да тичам около стадиона
това дето съм го видял съм го казал не повече от 2 месеца да се работеше сериозно
основно по сабарянето на стария
друго факт е че отбора играе доста добре тоя сезон
но с такава политика за мен това ни е максимума
като не даваш пари за селекция не можеш да очакваш повече от 3 то място
ако мислиш че нещата ще се променят за мене едва ли
ако мислиш че така се прави отбор които да влезе в даже уефа.. едва ли
ето типичен пример цска тоя сезон от нищото за една година събраха отбор
които евентуално може да стане шампион
дадоха една известна сума за селекция и всичко стана
тая сума морето не я е давало за последните 3 4 години да кажем
та с тая трансферна политика толкова ни е максимума 3то място и квалификации за уефа
друго вярно е че се представихме добре но тая година другите участници се окъкаха тотално
сега релано си беше Левски да направят повече!не съм им фен ама си е така...
и последно ако мислиш че има футболист в бг които е непродаваем и за 1 мил евро няма да го дадат (па и особено на тая възраст).. нз кво да кажа
УЧИХ 5 ГОДИНИ В района каквото съм видял го напсиах
Мисля,че се работи в правилната посока
Мисля,че игхраем правилен футбол
Мисля,че толкова блзико не сме били до нещо голямо
Мисля,че допрди 5 години се борехме да не изпаднем,а сега и шампиони искахме да станем
Мисля,че се преекспонира с очакванията към отбора
Мисля,че това коеото изживях на Васил Левски и коеото гледах на монитора(за съжаление) от Готлик ДАЙМЛЕР Е НЕОПИСУЕМО
Мисля,че е крайно време в България да се спре с това,че всеки разбира от политика и футбол
Да съгласен съм не може без селекция,но нека не се месим ние,а!!!
Има си други хора,които отговарят за това-плюс това,Цска не ми ги хвали с Руи Мигеловци и комнапния
В Черно Море се събраха хора,които игратя със сърце
И то си личи по радостта,кояото изпитаха след мача в Сливен и сърцата които имат
Ей това искам да гледам аз ,а не ДЖАЛМИ,ПЕРИШОВЦИ И ДРУГИ-МЕРСИ,АМА НЕ ГИ ИСКАМ!!!
А успехите вече дойдоха-не виждаш ли,че с всяка година сме все по-напред не може изведнъж шампиони да станем-още повече,че в отбора не играят смао възрастни- има достатъчно млади играчи...
Имае колектив,имаме отбор-може и да не бие всеки път,но аз такива моряци не съм гледал досега-дори и при ерата Павлов!!!
Ей това е от мен- и накрая в заключение ще кажа-не се бойте селекция ще има само да се класираме за Уефа